хуторянка написав:хуторянка написав:liberazerate
посмотрим
ну и...........
Я удивлен... информация-то не личная

|
|
![]()
Я удивлен... информация-то не личная ![]()
![]() товарищ по качеству вроде сказал....но воды. а теперь конкретика-какова сумма докапитализации?
![]()
уставной капитал планируется увеличить на 115 млн. грн.
![]()
Вітаю, шановні! Не сприймайте мій сарказм як неповагу. Розцінюю вас, як вітчизняний сучасний банк, який відкритий та прозорий для клієнтів. Це вимагає деяких дій з інформування з вашої сторони. Інакше виглядає, ніби за язика тягнуть... і банк якийсь мутний, кишеньковий, бізнес групи... Ну а похвалу краще все-таки від клієнтів отримувати а не самі собі писати ![]() Знову ж таки без образ - це не звинувачення а примітка. ![]() [quote="Quality UBG"]Доброго вечора!
Не дивлячись на те, що це не офіційний орган комунікації, Ви маєте змогу на даному форумі отримати відповіді на всі запитання і допомогу, якщо це потрібно. Причому у якнайшвидші терміни. Навряд чи Ви знайдете такого рівня зворотній зв'язок від будь-якого іншого банку. ................................................................................................................................................................................. за что уважаем и доверяем(свои сбережения) ![]() ![]() Так, я хвалил ))) Не знаю, как в дальнейшем сложится судьба банка, но то что они в кризис отдавали депозиты, в отличии от надежного Привата, большой плюс...
Кроме того, связь на форуме работает практически сразу, был случай убедится. Поэтому насчет, обслуживание пять баллов, отклики на любые проблемы или вопросы практически сразу. И самое главное, вопросы действительно решаются быстро... Насчет их группы бизнес, имел как- то удовольствие с ними работать ( бетонный завод ) кстати еще до кризиса, и впечатления не плохие... Кроме того и СТО пользуюсь, страховой тоже, проблем не было... Вопрос, что мутное ? Все видно вроде ))). С Ув. Алексей.
![]()
уже тестируем ![]()
|
|