А взагалі, якщо банк попав в цей список, то він вже надійний, і цей список треба сприймати швидше як пораду, а не керівництво до дії, і поступати по своєму.
|
|
![]() Моя думка філософська, Дельта в цьому списку так само "не надійна" як ВТБ "надійний".
![]() А взагалі, якщо банк попав в цей список, то він вже надійний, і цей список треба сприймати швидше як пораду, а не керівництво до дії, і поступати по своєму. Востаннє редагувалось Mirax в Нед 28 лис, 2010 23:38, всього редагувалось 1 раз.
![]()
я каждый месяц заглядываю в этот раздел http://tables.finance.ua/ru/finres/depprivate/ на всякий случай... ![]()
А смысл? Чтобы лишний раз убедиться, что готовящийся повторить судьбу банка Украина Родовид, выше, в рейтинге, Сбербанка России или Донгорбанка, например? ![]() ![]()
а где вы там рейтинги увидели? ![]() ![]()
вот уж бы никогда не подумал бы сортировать банки по сумме депозитов ![]() я имелл в виду динамику, прирост-падение ![]()
Шановний Sergey V, відповідно до Тарифів за користування послугою "Рятівний овердрафт" передбачені наступні плати: - річний процент - 19,9 % річних, нараховується в останній робочий день місяця за кожен день нарахування на суму використаних кредитних коштів, - плата за обслуговування кредитного залишку - 1,99 % від використаних кредитних коштів, нараховується в останній робочий день місяця у разі наявності суми використаних кредитних коштів. Розрахуємо вищезазначені плати за наведеним Вами прикладом. Припустимо, що 03.11.2010 року було активовано послугу "Рятівний овердрафт" на суму 10 000 грн. 05.11.2010 року використано 5 000 грн., 15.11.2010 року погашено використані 5 000 грн. В такому випадку, за користування послугою Клієнт повинен сплатити: 19,9%/365*5000/100%=2,73 грн. за кожен день користування, 2,73*10= 27,30 грн. Тобто, Ви сплачуєте лише за фактично використані кредитні кошти та за фактичний термін користування ними. У разі виникнення додаткових питань, будь-ласка, звертайтеся до персонального менеджера VIP-Центру Дельта Банку. Дякуємо за увагу. Ваш Дельта Банк.
![]() Знатоки "Чаривного гаманца" !
Ответьте пож. на вопрос : если пополнить счет картой , в отделении , в пятницу , то фактическое зачисление средств будет только в понедельник, а проценты начнут капать только со вторника ? Т.е. 4 дня - деньги будут лежать в банке просто так ? Или я не так понял тарифы ?
|
|