А нужны ли риелторы?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2223242526 ... 36>
Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 17:39

Juli324 написав:Раз вам так потрібна історія будь ласка:
1. Міняли квартиру знайома і її через 2 місяці прийшли і висилили з квартири виконавча служба банку. так як квартира була під заставу (не провірили документи, бо були у відчаї, потрібні ули швидко гроші).

2.коли квартиру продали всі власники все, зробили там ремонт, а потім виявилось, що ті хто продавали були шахраяями, бо прийшла власниця квартири справжня. ледве відсудили квартиру.

3. , 4. і так далі можна продовжувати.

Ваше право вважати мене чи то ріелтором чи ні. мене це менше всього обходить.

На рахунок тих варіантів шукати. Повірте я шукаю вже декілька місяців самостійно і вирішила все таки звернутись до руелторів. У нас у Львові все практично продається і купується так. Майже немає чистого ринку. Ріелтори дуже швидко передзвонюють вланикам, Беруть квартиру під своє крило, та й все. Це просто все дуже оперативно робиться. І дзвонила я вже купу разів, і все ріелтори, шоб знайти власника в неті або в газеті, дужеее важко

А договор нотариус не заверял? Были у нотариуса? Он по базе "Обтяжень нерухомого майна" не смотрел? Если это так, то нотариусу грозит срок по закону.
shengen09

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 17:39

Juli324 написав:Раз вам так потрібна історія будь ласка:
1. Міняли квартиру знайома і її через 2 місяці прийшли і висилили з квартири виконавча служба банку. так як квартира була під заставу (не провірили документи, бо були у відчаї, потрібні ули швидко гроші).

В жизни бывают всякие проблемы. Но документы нужно проверять. Это никак не несёт + риэлторскому кодлу + нотариус чем думал?

Juli324 написав:2.коли квартиру продали всі власники все, зробили там ремонт, а потім виявилось, що ті хто продавали були шахраяями, бо прийшла власниця квартири справжня. ледве відсудили квартиру.

Чесно говоря.. мало чего понял кто-что, кто это "всі". Проверять правоустанавливающие документы + общение с соседями (выше я указывал уже об этом).

Juli324 написав:3. , 4. і так далі можна продовжувати.

Все вышеприведённые примеры больше напоминают ОДС - одна бабка сказала. Толком ничего не ясно, ну и ладно. В принципе я уже указал выше что делать. В конце концов, можна и к участковому зайти, поговорить, если так боитесь.

Juli324 написав:Ваше право вважати мене чи то ріелтором чи ні. мене це менше всього обходить.

На рахунок тих варіантів шукати. Повірте я шукаю вже декілька місяців самостійно і вирішила все таки звернутись до руелторів. У нас у Львові все практично продається і купується так. Майже немає чистого ринку. Ріелтори дуже швидко передзвонюють вланикам, Беруть квартиру під своє крило, та й все. Це просто все дуже оперативно робиться. І дзвонила я вже купу разів, і все ріелтори, шоб знайти власника в неті або в газеті, дужеее важко

Никто Вас ни в чём не обвиняет.. просто всё как-то мутно у Вас. А впрочем, чем Вам риэлтор мешает? Пусть платит хозяин и всё. Деньги у Вас. И Вы заказываете музыку ту, которую Вам хочется. Не могут/хотят музыканты играть - других полно. Но всё равно я сомневаюсь, что нельзя найти без посредника. Просто повесьте объявление о том, что купите такое-то такое и всё - не парьтесь. Звонит риэлтор, - выслушали его, поблагодарили и послали в Крымскую Автономию. А если риелтор предложит что-то дельное, то почему бы и нет? А так пусть гуляют... И ещё, - если Вы не способны торговатся (в плане не умеете), то по-этому поводу не стоит переживать - заявляете, что больше чем скоко-то за пещеру не дам и хоть трава не рости. И потом пусть рассказывают про то, как всё хорошо и пусть хоть устраивают танцы народов мира - больше чем $хх.000 не дам и точка.
vov4ick

Подякував: 613 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 17:52

ні ще до нотаріуса не звертались, зверталася до знайомого юриста перевіряв договір завдатку.

Ну добре, ви кажете мутна якась історія, а чому мутна. Ну я ж прізвища називати не буду. Для чого?
Торгуватись вмієм, це не питання. А про те, що самому дати обяви, то особисто я так колись нагрілась більше не хочу. Правда я тоді знімала квартиру. Дала оголошення, навіть дуже швидко відгукнулись. Без ріелторів, без посередників...і вийшло так, шо попали на аферу. Цю квартиру зняли в оренду на 2 дні, а нам на місяці ))))) от і попала потім в лікарню , бо так переживала. Правда його типу потім зловили в міліції. Ну але так та справа і заглохла, ну то таке, я вже за ті гроші не вмру так точно ну і йому вони щастя видно не принесли, раз зловили. ТОму вже оголошень не даю сама про те, що шукаю.
Juli324

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 18:01

"Каждому свое" (с)
shengen09

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 18:01

Juli324 написав:ні ще до нотаріуса не звертались, зверталася до знайомого юриста перевіряв договір завдатку.

Ну добре, ви кажете мутна якась історія, а чому мутна. Ну я ж прізвища називати не буду. Для чого?
Торгуватись вмієм, це не питання. А про те, що самому дати обяви, то особисто я так колись нагрілась більше не хочу. Правда я тоді знімала квартиру. Дала оголошення, навіть дуже швидко відгукнулись. Без ріелторів, без посередників...і вийшло так, шо попали на аферу. Цю квартиру зняли в оренду на 2 дні, а нам на місяці ))))) от і попала потім в лікарню , бо так переживала. Правда його типу потім зловили в міліції. Ну але так та справа і заглохла, ну то таке, я вже за ті гроші не вмру так точно ну і йому вони щастя видно не принесли, раз зловили. ТОму вже оголошень не даю сама про те, що шукаю.

Вам нужно нанять Святослава Пискуна, иначе Вас точно того... Вы когда снимаете Вы хоть что-то проверяете??? Вы не можете потребовать предъявить документы и чтобы был хозяин обязательно?!!!!!!! Вы мечта афериста, чесное слово.
vov4ick

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 18:12

да я не пишаюсь тим шо мене нагріли, добре що не на велику суму :)
ну але тепер я питаю поради, раджусь зі знайомими юристами, спеціалістами в тих галузях. НУ і тут запитала. ось в чому історія. тому і питаю порад щоб не попасти знову на таке. мене вже раз навчило, більше не хочу.
Juli324

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 19:46

Уважаемая Juli324, обратившись к независимому юристу за юридическим сопровождением, Вы обеспечите профессиональную проверку всех необходимых документов и избавите себя от возможных проблем и описанных Вами последствий.
AKTrader

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 20:41

Покупці - висловились.
Основній масі - посередники не потрібні.
Тепер черга висказатись і продавцям :D
Отже
Так як я продаю більше ніж одну квартиру в житті , то для мене важливо більше свого часу приділяти питанню саме розвитку виробництва ніж питанню виховання покупця.
Я прекрасно розумію людину яка вважає що 2-5% від вартості квартири це великі гроші , але особисто я не хочу тратити 50% свого часу на розповіді чому моя квартира стільки коштує , що я не знаходжусь в критичній фінансовій ситуації , тому махати перед моїм носом кешем , який на 10% менший від моєці ціни - безперспективно.
З другого боку я не продаю свої квартири пачками по одній в день , тому спокійно може бути що ситуація змінилась як в сторону пониження привабливості мого товару , так і підвищення , тому в мене з посередниками ( рієлторами ) є пряма домовленність , що я особисто не буду шукати варіанти продажу свого житла , а вони будуть тримати мене в курсі щодо реальних угод які вони проводять і на підставі яких я й формую свою цінову політику.
Можете вірити , можете не вірити , але мій виграш при цьому в інтегральному порівнянні ( час + можливийприбуток/збиток ) , вищий ніж я б сам займався продажем.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2996 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 21:50

budivelnik
Всегда пожалуйста. Вам надо риелтор? Платите ему!
vov4ick

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 гру, 2010 22:00

vov4ick написав:budivelnik
Всегда пожалуйста. Вам надо риелтор? Платите ему!

1 Я плачу :D
2 Правда при цьому не бачу різниці в тому хто платить :wink: Гляньте на формулки
а - ціна продажу = ціна будівельника + будівельник платить рієлтору
б - ціна продажу = ціна будівельника + покупець платить рієлтору.

Якщо ціна_а = ціна_б :D
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2996 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 2223242526 ... 36>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти