Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 967968969970971 ... 1243>
Повідомлення Додано: П'ят 17 гру, 2010 18:38

Есть ли с частливчики, которые побывали в отделении в последние два дня?
Что изменилось после продления срока временной администрации?
Tries

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 гру, 2010 22:33

Я не понимаю.... :? зачем надобно всю(!) сумму на карточку....Не понимаю...
В то же время абсолютно ясна позиция lov2108(Я так сделал....75% переоформил а 25% закинут на карту...Пока сниму эти25%...пройдёт срок продления 75%......Потом процедуру повторю. )
По моему совершенно логичная в данной ситуации позиция.
Завсiх

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 гру, 2010 22:47

Завсiх написав:Я не понимаю.... :? зачем надобно всю(!) сумму на карточку....Не понимаю...
В то же время абсолютно ясна позиция lov2108(Я так сделал....75% переоформил а 25% закинут на карту...Пока сниму эти25%...пройдёт срок продления 75%......Потом процедуру повторю. )
По моему совершенно логичная в данной ситуации позиция.

во первых у тех, у кого лежат 20000 и у тех, у кого лежат 150000 гривен эти 75% выглядят по разному.
во вторых ктото готов только забирать налом через банкомат, а ктото готов тратить деньги в магазинах.
в третьих со временем лимит через банкомат могут и поднять.

ситуации бывают разные и каждый сам решает выходя из своих соображений и планов.
Востаннє редагувалось romanauscas в П'ят 17 гру, 2010 23:03, всього редагувалось 1 раз.
romanauscas

Подякував: 903 раз.
Подякували: 124 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 гру, 2010 22:56

romanauscas написав:во первых у тех кого лежат 20000 и у тех у кого лежат 150000 гривен эти 75% выглядят по разному.
во вторых ктото готов только забирать налом через банкомат, а ктото готов тратить деньги в магазинах.
в третьих со временем лимит через банкомат могут и поднять.

ситуации бывают разные и каждый сам решает выходя из своих соображений и планов.

Ну вообщем- да, логично. Согласен.
Завсiх

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 11:28

Завсiх написав:Ну вообщем- да, логично. Согласен.

Вот вот.......именно так.....
Было б у меня там 20 тыщ. грн. даже бы вопросов не было по изъятию суммы из Родовида.....
А так......приходиться заниматься ерундой.... :?
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 12:33

Vlad59 написав:Если вкладчик не явится в банк в день окончания срока вклада, автоматом вступит в силу п.1.2 прописанный в каждом договоре, а именно "Договір вважатиметься продовженим...."

И потом доказывай, что ты не рыжый...
Поосторожней с такими советами.

"Договір вважатиметься продовженим.... як вклад на вимогу....!
Вклад на вимогу - это до востребования, т.е. обычный технический текущий счет 2620, на который начисляется 1% годовых.

И еще откуда вы взяли 25% и 75%? Это было летом!!!!
Сейчас для оформления вклада лояльности, надо переформить 90%, а 10% можете забрать на карту.
Это прописано в прайсах с процентными ставками на депозит.
Ктото

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 14:15

Ктото написав:"Договір вважатиметься продовженим.... як вклад на вимогу....!
Вклад на вимогу - это до востребования, т.е. обычный технический текущий счет 2620, на который начисляется 1% годовых.

И еще откуда вы взяли 25% и 75%? Это было летом!!!!
Сейчас для оформления вклада лояльности, надо переформить 90%, а 10% можете забрать на карту.
Это прописано в прайсах с процентными ставками на депозит.
я это взял из того что позвонил в симферопольское региональное отделение а там такое заявили. я тутже звоню в колцентр там говорят вас не правильно поняли такого не может быть попросили контактный номер сказали свяжутся с симферополем все уточнят. и что вы думаете они уточнили что все верно что бы перекинули деньги на карту есть условие 75% вклада надо продлить на 3 месяца. ну я ни хочу ни чего продлевать хочу деньги на карту и точка. а как это сделать не знаю но знаю что разводят С........
BORA

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 18:51

Чи можете прояснити наступну ситуацію. У відділенні, агітуючи перевкласти депозит на новий термін, запевняли, буцімто, ліміт 100 грн. на зняття готівки в банкоматі діє лише на старих, не іменних картках. І що з новими іменними картками, що будуть випущені до нового депозиту ліміти будуть зняті. Хотілося б знати від людей, що вже перевклали свої депозити на новий термін, чи це дійсно так, чи черговий "лохотрон". Звичайно, це може перевірити той, у кого перевкладений депозит пролежав більше місяця.
Дуже прошу відгукнутися, оскільки закінчується термін депозитного договору і треба щось вирішувати.
Olmig

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 19:06

Olmig написав:Чи можете прояснити наступну ситуацію. У відділенні, агітуючи перевкласти депозит на новий термін, запевняли, буцімто, ліміт 100 грн. на зняття готівки в банкоматі діє лише на старих, не іменних картках. І що з новими іменними картками, що будуть випущені до нового депозиту ліміти будуть зняті. Хотілося б знати від людей, що вже перевклали свої депозити на новий термін, чи це дійсно так, чи черговий "лохотрон". Звичайно, це може перевірити той, у кого перевкладений депозит пролежав більше місяця.
Дуже прошу відгукнутися, оскільки закінчується термін депозитного договору і треба щось вирішувати.

При переоформлении 90% вклада, проценты по новому вкладу выплачиваются без карт с процентного счета до 3000 грн. за раз. Если у Вас проценты превысят эту сумму, то все что больше падает на ПК, а там лимиты как обычно (на сегодня 100 грн.)
Ктото

Повідомлення Додано: Суб 18 гру, 2010 23:31

Думаю если сумма больше чем 100штук-25% выбить будет сложно.
Если есть на форуме такие,то отпишитесь :!:
AlexGor

#<1 ... 967968969970971 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей