МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 3738394041 ... 660>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації 3.1 5 380
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
105
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
34
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
102
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
23%
89
Всього голосів : 380
Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 17:12

Может. Просто здесь обсуждается СБЕРБАНК. Другие, которые могут соответствовать таким критериям, находятся в других ветках.
Slobozhanin

Подякував: 6 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 18:54

Slobozhanin написав:Может. Просто здесь обсуждается СБЕРБАНК. Другие, которые могут соответствовать таким критериям, находятся в других ветках.
Ребята, давайте быть толерантными и не флудить...
rashpil

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 19:04

to rashpil

Прохання прояснити таке:
Чи означає така фраза (текст з програми лояльності Сбєрбанку):

+ 0,25% к процентной ставке по депозитному вкладу, в случае если Клиент после окончания срока депозита оформляет вклад по сумме и сроку не менее предыдущего;

що я отримаю +0,25%, якщо переоформлю на цих умовах вклад, але в іншій валюті? Як я розумію, умова є такою: не менша сума і не менший строк. Чи є якісь нюанси? Якщо є, то чому їх немає на сайті? Мені дзвонили з банку і сказали, що ні, програма не застосовується, якщо я поміняю валюту. І якщо все це так, то пропозиція моя така: потрібно уточнити умови програми лояльності, які оприлюднені на сайті. А якщо неправий працівник, що мені дзвонив, то довести правильну інформацію до відома працівників.
Дякую.
ГорН

Подякував: 99 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 19:33

ГорН написав:to rashpil

Прохання прояснити таке:
Чи означає така фраза (текст з програми лояльності Сбєрбанку):

+ 0,25% к процентной ставке по депозитному вкладу, в случае если Клиент после окончания срока депозита оформляет вклад по сумме и сроку не менее предыдущего;

що я отримаю +0,25%, якщо переоформлю на цих умовах вклад, але в іншій валюті? Як я розумію, умова є такою: не менша сума і не менший строк. Чи є якісь нюанси? Якщо є, то чому їх немає на сайті? Мені дзвонили з банку і сказали, що ні, програма не застосовується, якщо я поміняю валюту. І якщо все це так, то пропозиція моя така: потрібно уточнити умови програми лояльності, які оприлюднені на сайті. А якщо неправий працівник, що мені дзвонив, то довести правильну інформацію до відома працівників.
Дякую.

На сегодняшний день в моих подразделениях подобного вопроса не возникало. После устного обсуждения пришли к выводу что смена валюты вклада не должна быть препятствием, однако чтобы это было АБСОЛЮТНО ДОСТОВЕРНО завтра дам ответ, и обязательо внесем разъяснения по данному вопросу на сайт...
Озадачили. Спасибо :)
rashpil

Повідомлення Додано: Вів 21 гру, 2010 19:50

to rashpil
Дякую ще раз. Але тоді ще одне прохання: уточніть, будь ласка, "прямим текстом" у цьому ж процитованому реченні, чи можна змінювати вид вкладу, зберігаючи лояльність. Тобто чи збережеться 0,25% при оформленні не того ж самого, а іншого вкладу, наприклад був "Традиційний", а тепер хочеться Стабільний. Чи буде % застосований до Стабільного? А до інших? До всіх чи до деяких?
Дякую
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 гру, 2010 10:14

ГорН написав:to rashpil
Дякую ще раз. Але тоді ще одне прохання: уточніть, будь ласка, "прямим текстом" у цьому ж процитованому реченні, чи можна змінювати вид вкладу, зберігаючи лояльність. Тобто чи збережеться 0,25% при оформленні не того ж самого, а іншого вкладу, наприклад був "Традиційний", а тепер хочеться Стабільний. Чи буде % застосований до Стабільного? А до інших? До всіх чи до деяких?
Дякую

Программа лояльности действует при переоформлении "Традиционого", "Стабильного", "Капитального" на "Традиционный". Любые другие связки не действуют. +0,25 % к ставке "Традиционного" на момент оформления. И еще. Программа лояльности действует только, если Вы не забирали средства из банка.
Slobozhanin

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 гру, 2010 10:36

Сбєр скоріш за все купляє Фольксбанк.
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 гру, 2010 11:09

to rashpil

Якщо я правильно зрозумів, то на сайті вже підправили і відтепер колишнього пункту 1 немає?

Уважаемые Клиенты!

C 21.09.2010г. в АО «Сбербанк России» введена в действие Универсальная программа лояльности*, которая включает:

+0,25% к процентной ставке, действующей на дату заключения договора для Клиентов, размещающих депозит «Традиционный» на сумму свыше 10 млн. грн. (или эквивалент в иностранной валюте);
+ 0,25% к процентной ставке, действующей на дату заключения договора для Клиентов, переоформляющих средства с вкладов «Традиционный», «Стабильный» и «Капитальный» на вклад «Традиционный» (в случае, если Клиент после окончания срока депозита оформляет вклад по сумме и сроку не менее предыдущего).
* Лояльность по пп.1, 2, 3 не суммируется.

І тим не менш немає роз'яснення щодо зміни валюти.
ГорН

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 гру, 2010 12:29

ГорН написав:to rashpil І тим не менш немає роз'яснення щодо зміни валюти.

занимаюсь этим вопросом...
rashpil

Повідомлення Додано: Сер 22 гру, 2010 14:51

rashpil написав:занимаюсь этим вопросом...

Программа лояльности предусматиривает три требования -
1. та же валюта
2. сумма не менее первоначальной
3. срок не менее первоначального.
Slobozhanin

Профіль

#<1 ... 3738394041 ... 660>
Форум:
+ Додати
    тему