зараз рік почти зпакінчився...
треба б графік підправити ..
яка зара вартість м2 ?
|
|
![]() зараз рік почти зпакінчився...
треба б графік підправити .. яка зара вартість м2 ?
![]()
Я понимаю, что вы защищаете недвижимость любыми способами, но суть дела это не меняет. Долларов в мире не стало больше в 5-7 раз. Когда вы сравниваете золото в мире и недвижимость в Украине, вы сравниваете то, что сравнивать нельзя, я вам писал об этом. Украинская недвижимость, ни кого не интересует как актив, иначе она не подешевела за 2009 год в два раза, а за 2010 еще на 7,5%, ведь ее должны скупать за "обесценившее доллары", почему не покупают, где иностранцы с чемоданами денег, скупающие хрущевки, панельки, сталинки без разбора? Деньги есть куда вкладывать, в масштабе планета Земля, если бы вас действительно интересовал этот вопрос, вы бы знали, что сей час покупают китайские компании, но даже вам известно, что квартиры в Киеве они не покупают. Золото это актив не восстанавливающийся - его не становится больше, его становится меньше, а бетона и арматуры - море. Квартиры в Киеве, судя по продажам в 2009-2010 интересует пару тысяч человек, золото, хотят иметь все 6 миллиардов жителей Земли - ВСЕ. Даже строители дарят женам на мешок цемента или стопку кирпича, а серьги и кольца из золота.....
![]()
Я з Вами згоден, що «такий непримітний ресурс як житло» (тут Ви правда лукавите, він дуже примітний, настільки, що його переоцінка та кредитування стало причиною світ.фін.кризи ) ВОНИ обов’язково скуплять за папірці зелені… Та не зараз…. а за рік-півтора-два, коли в штатах, Європі, бувших Совєтах тощо, ціни досягнуть планки, коли «бетонометри будуть дешевше борщу», незважаючи на їх собівартість, паралельно обваливши ринки Китаю та Австралії… ![]() Золото и нефть и прочее...
Анализы рынка золота и прогнозы курса золота: http://www.dragmet.com.ua/images/динамика-среднегодовой-цены-золота.png http://www.dragmet.com.ua/prognoz_kursa_zolota.html Востаннє редагувалось Lenskiy в П'ят 24 гру, 2010 13:03, всього редагувалось 1 раз.
![]()
1 В світі приблизно 6 млрд населення , з яких перший млрд володіє приблизно США - ____________300 млн х 70 кв м = 2,1 млрд кв м Євросоюз_________300 млн х 45 кв м = 1,35 млрд кв м СНД + всі під ряд__400 млн х 25 кв м = 1 млрд Остальні _________5 млрд х 2 ![]() Всього_____________________________14,5 млрд кв м х 500 доларів = 7 250 млрд доларів Все наявне золото __________________-135 млрд грам х 43 дол за гр = 5 841 млрд доларів 2 Так як до глибини в 1000 м є в наявності 5 000 000 000 тонн золота , а ми добули 135 000 тонн , то можна сказати що ми добули все золото до глибини в 0,03 м ![]()
Чисто для себе , зробіть простий підрахунок . Зберіть все золото яке є в Вашій квартирі , зважте його , помножте на ціну грама ( нехай навіть 60 доларів за грам ) і порівняйте з ціною житла в якому це золото знаходиться ( нехай 500 доларів за метр ![]() Після цієї математичної операції поясните мені чому золота у Вас в рази по ціні менше ніж житла
![]()
ИМХО, потому что золото недооценено минимум раза в два, а недвижимость переоценена раза два на сегодняшний день. Думаю в ближайшие 3 - 5 лет это изменится. ![]()
вопрос поставил меня в тупик - как вы смогли определить, что стоимость золота которым я владею меньше стоимости недвижимости которой я тоже владею - вы всевидящий, или очередные неправильные предположения? Я не знаю сколько там золота лежит в недрах Земли, но даже школьники знают, что не все, что лежит в Земле можно легко, эффективно и не слишком затратно добыть. Элементарно - добыча с больших глубин или не возможна для технологий сегодняшнего дня или так затратна, что грамм будет стоить не $60, а $600. Вы сознательно проигнорировали мои вопросы - повторю еще раз: - если недвижимость Киева супер ликвидный актив, почему его не покупают не украинцы, не иностранцы за "обесцененный" доллар? - золото, являясь всемирным объектом накопления, с 2001 года по 2008 год подорожало в 3,5 раза недвижимость (мало кому известной страны) в 14 раз? - после 2008 года недвижимость потеряла в своей стоимости более 50%, а золото продолжило умеренный рост, кто из активов имеет все признаки "пузыря"?
![]()
Я математик ![]() Квартира - як мінімум 60 кв м . в квартирі Ви + дружина + діти . Нехай: діти - дочка - хрескик + ланцюжок + кульчики + парочку перстнів ( якщо трошки старша 10 років ) =20 гр Ви - шайба + цепура+ браслет+ обручка_______________________________________________30 гр ![]() Жінка_____обвішана як святкова ялинка ___________________________________________200 гр ![]() ![]() Таким чином в квартирі вартістю в 60 х 500 = 30 000 доларів . золота на 250 х 60 = 15 000 доларів , тобто в два рази менше . В реальності золота у Вас менше рази в два , квартира дорожча рази в півтора , тому реально золота у вас разів в 5-6 менше ніж вартість житла в якому воно зберігається.
Тобто коли я говорю що будувати в мегаполісі в рази дорожче , бо там працювати складніше - Ви мені не вірите , але при цьому самі заявляєте що у разі ускладнень собівартість добування може бути в 10 разів дорожчим ![]()
Сьогодні вже кінець 2010 ![]() ![]() А з 2001 по 2010 - нерухомість і золото йдуть практично ніздря в ніздрю , тому , або вважаємо бульбашкою і нерухомість і золото , а непохитним мірилом доллар , або вважаємо бульбашкою доллар , а непохитними мірилами нерухомість і золото ![]()
![]()
Нерухомість це : а - засіб заощадження б - засіб проживання Якщо в країні криза , то потреба в заощадженнях зникає ( не до жиру бить би живу ![]() Щодо іноземців , то нерухомість не можна перемістити , тому у випадку тіт потрясінь як засіб використання - її не приміниш , а залишити без нагляду - накладно . Але в періодах від 5 років і більше , альтернативи для пасивних накопичень з можливістю самостійного використання при високому рівні надійності не втратити більше 10% від ціни у нерухомості не має конкурентів
|
|