Нерухомість в золоті..

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 30>
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 09:35

зараз рік почти зпакінчився...
треба б графік підправити ..

яка зара вартість м2 ?
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 10:00

Miola написав:яка зара вартість м2 ?

Этот вопрос украинцы задают себе уже года три. :lol:
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 11:11

budivelnik написав:Шановний
Ви побачили що житло подорожчало за 10 років у 6 разів , в цей самий час , в 5 разів подорожчало золото , в 7 разів нафта , про що це говорить :?:
Як я розумію , що при практично незмінній кількості цих товарів . ріст ціни на золото-нафту-квадратні метри ( думаю що ланцюжок можна продовжити ) , говорить не про надування бульбашки в цих товарах , а про надування бульбашки під назвою американський доллар .
Кількість товарів - стала , ціна виросла в 5-7 разів , значить просто в світі кількість доларів зросла в цих самих 5-7 разів .
Те що у Вас не так , тих хто ці долари друкує цікавить мало , їх цікавлять реальні активи ( енергоносії , харчові ресурси , сировинні ресурси ) і такий непримітний ресурс як житло , адже без нього неможлива концентрація населення в потрібних точках для легшого видоювання цього населення в тому числі і через вартість житла.

Я понимаю, что вы защищаете недвижимость любыми способами, но суть дела это не меняет. Долларов в мире не стало больше в 5-7 раз. Когда вы сравниваете золото в мире и недвижимость в Украине, вы сравниваете то, что сравнивать нельзя, я вам писал об этом. Украинская недвижимость, ни кого не интересует как актив, иначе она не подешевела за 2009 год в два раза, а за 2010 еще на 7,5%, ведь ее должны скупать за "обесценившее доллары", почему не покупают, где иностранцы с чемоданами денег, скупающие хрущевки, панельки, сталинки без разбора? Деньги есть куда вкладывать, в масштабе планета Земля, если бы вас действительно интересовал этот вопрос, вы бы знали, что сей час покупают китайские компании, но даже вам известно, что квартиры в Киеве они не покупают.
Золото это актив не восстанавливающийся - его не становится больше, его становится меньше, а бетона и арматуры - море. Квартиры в Киеве, судя по продажам в 2009-2010 интересует пару тысяч человек, золото, хотят иметь все 6 миллиардов жителей Земли - ВСЕ. Даже строители дарят женам на мешок цемента или стопку кирпича, а серьги и кольца из золота.....
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 11:37

Те що у Вас не так , тих хто ці долари друкує цікавить мало , їх цікавлять реальні активи ( енергоносії , харчові ресурси , сировинні ресурси ) і такий непримітний ресурс як житло , адже без нього неможлива концентрація населення в потрібних точках для легшого видоювання цього населення в тому числі і через вартість житла.

Я з Вами згоден, що «такий непримітний ресурс як житло» (тут Ви правда лукавите, він дуже примітний, настільки, що його переоцінка та кредитування стало причиною світ.фін.кризи ) ВОНИ обов’язково скуплять за папірці зелені… Та не зараз…. а за рік-півтора-два, коли в штатах, Європі, бувших Совєтах тощо, ціни досягнуть планки, коли «бетонометри будуть дешевше борщу», незважаючи на їх собівартість, паралельно обваливши ринки Китаю та Австралії…
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 12:58

Золото и нефть и прочее...

potter написав:может еще график цен на нефть надо привести? золото имеет в основном историческую ценность, а бензин нужен всем и всегда.
...

http://www.radikal.ru

http://www.radikal.ru
Анализы рынка золота и прогнозы курса золота:
http://www.dragmet.com.ua/images/динамика-среднегодовой-цены-золота.png
http://www.dragmet.com.ua/prognoz_kursa_zolota.html
Востаннє редагувалось Lenskiy в П'ят 24 гру, 2010 13:03, всього редагувалось 1 раз.
Lenskiy

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 12:59

Золото это актив не восстанавливающийся - его не становится больше его становится меньше

http://www.africana.ru/source/dragmet/gold_trade_world.htm
Суммарное количество золота, добытого из недр Земли за исторически обозримый период, превышает 135 тысяч тонн. Но это всего лишь в 55 раз больше годовой добычи за 1998 год.
Максимум добычи (2309,1 т.) был достигнут в 1993 г. В последующие годы наметилась тенденция стабилизации на уровне 2300 т.

http://otvet.mail.ru/question/14094414/
Общее количество этого металла в наружной пленке твердой земли до глубины одного километра - не менее пяти миллиардов тонн.

1 В світі приблизно 6 млрд населення , з яких перший млрд володіє приблизно
США - ____________300 млн х 70 кв м = 2,1 млрд кв м
Євросоюз_________300 млн х 45 кв м = 1,35 млрд кв м
СНД + всі під ряд__400 млн х 25 кв м = 1 млрд
Остальні _________5 млрд х 2 :D кв м = 10 млрд
Всього_____________________________14,5 млрд кв м х 500 доларів = 7 250 млрд доларів
Все наявне золото __________________-135 млрд грам х 43 дол за гр = 5 841 млрд доларів
2 Так як до глибини в 1000 м є в наявності 5 000 000 000 тонн золота , а ми добули 135 000 тонн , то можна сказати що ми добули все золото до глибини в 0,03 м :D ( 135 000 * 1000 м/ 5 млрд =0,027 м ) , так що навіть при швидкості добудку в 1000 тон в рік , ще з 5 млн років зможемо кількість золота збільшувати

, а бетона и арматуры - море. Квартиры в Киеве, судя по продажам в 2009-2010 интересует пару тысяч человек, золото, хотят иметь все 6 миллиардов жителей Земли - ВСЕ. Даже строители дарят женам на мешок цемента или стопку кирпича, а серьги и кольца из золота.....

Чисто для себе , зробіть простий підрахунок .
Зберіть все золото яке є в Вашій квартирі , зважте його , помножте на ціну грама ( нехай навіть 60 доларів за грам ) і порівняйте з ціною житла в якому це золото знаходиться ( нехай 500 доларів за метр :D )
Після цієї математичної операції поясните мені чому золота у Вас в рази по ціні менше ніж житла
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 13:05

budivelnik написав:Після цієї математичної операції поясните мені чому золота у Вас в рази по ціні менше ніж житла

ИМХО, потому что золото недооценено минимум раза в два, а недвижимость переоценена раза два на сегодняшний день. Думаю в ближайшие 3 - 5 лет это изменится.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 13:12

budivelnik написав:1 В світі приблизно 6 млрд населення , з яких перший млрд володіє приблизно
США - ____________300 млн х 70 кв м = 2,1 млрд кв м
Євросоюз_________300 млн х 45 кв м = 1,35 млрд кв м
СНД + всі під ряд__400 млн х 25 кв м = 1 млрд
Остальні _________5 млрд х 2 :D кв м = 10 млрд
Всього_____________________________14,5 млрд кв м х 500 доларів = 7 250 млрд доларів
Все наявне золото __________________-135 млрд грам х 43 дол за гр = 5 841 млрд доларів
2 Так як до глибини в 1000 м є в наявності 5 000 000 000 тонн золота , а ми добули 135 000 тонн , то можна сказати що ми добули все золото до глибини в 0,03 м :D ( 135 000 * 1000 м/ 5 млрд =0,027 м ) , так що навіть при швидкості добудку в 1000 тон в рік , ще з 5 млн років зможемо кількість золота збільшувати

Чисто для себе , зробіть простий підрахунок .
Зберіть все золото яке є в Вашій квартирі , зважте його , помножте на ціну грама ( нехай навіть 60 доларів за грам ) і порівняйте з ціною житла в якому це золото знаходиться ( нехай 500 доларів за метр :D )
Після цієї математичної операції поясните мені чому золота у Вас в рази по ціні менше ніж житла

вопрос поставил меня в тупик - как вы смогли определить, что стоимость золота которым я владею меньше стоимости недвижимости которой я тоже владею - вы всевидящий, или очередные неправильные предположения?
Я не знаю сколько там золота лежит в недрах Земли, но даже школьники знают, что не все, что лежит в Земле можно легко, эффективно и не слишком затратно добыть. Элементарно - добыча с больших глубин или не возможна для технологий сегодняшнего дня или так затратна, что грамм будет стоить не $60, а $600.
Вы сознательно проигнорировали мои вопросы - повторю еще раз:
- если недвижимость Киева супер ликвидный актив, почему его не покупают не украинцы, не иностранцы за "обесцененный" доллар?
- золото, являясь всемирным объектом накопления, с 2001 года по 2008 год подорожало в 3,5 раза недвижимость (мало кому известной страны) в 14 раз?
- после 2008 года недвижимость потеряла в своей стоимости более 50%, а золото продолжило умеренный рост, кто из активов имеет все признаки "пузыря"?
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 13:55

как вы смогли определить, что стоимость золота которым я владею меньше стоимости недвижимости которой я тоже владею - вы всевидящий, или очередные неправильные предположения?

Я математик :D
Квартира - як мінімум 60 кв м . в квартирі Ви + дружина + діти .
Нехай:
діти - дочка - хрескик + ланцюжок + кульчики + парочку перстнів ( якщо трошки старша 10 років ) =20 гр
Ви - шайба + цепура+ браслет+ обручка_______________________________________________30 гр :D
Жінка_____обвішана як святкова ялинка ___________________________________________200 гр :D :D
Таким чином в квартирі вартістю в 60 х 500 = 30 000 доларів . золота на 250 х 60 = 15 000 доларів , тобто в два рази менше .
В реальності золота у Вас менше рази в два , квартира дорожча рази в півтора , тому реально золота у вас разів в 5-6 менше ніж вартість житла в якому воно зберігається.

Элементарно - добыча с больших глубин или не возможна для технологий сегодняшнего дня или так затратна, что грамм будет стоить не $60, а $600.

Тобто коли я говорю що будувати в мегаполісі в рази дорожче , бо там працювати складніше - Ви мені не вірите , але при цьому самі заявляєте що у разі ускладнень собівартість добування може бути в 10 разів дорожчим :D
золото, являясь всемирным объектом накопления, с 2001 года по 2008 год подорожало в 3,5 раза недвижимость (мало кому известной страны) в 14 раз?
- после 2008 года недвижимость потеряла в своей стоимости более 50%, а золото продолжило умеренный рост, кто из активов имеет все признаки "пузыря"?

Сьогодні вже кінець 2010 :!: Чому Ви застрягли в 2008 :?:
А з 2001 по 2010 - нерухомість і золото йдуть практично ніздря в ніздрю , тому , або вважаємо бульбашкою і нерухомість і золото , а непохитним мірилом доллар , або вважаємо бульбашкою доллар , а непохитними мірилами нерухомість і золото :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 14:01

Вы сознательно проигнорировали мои вопросы - повторю еще раз:
- если недвижимость Киева супер ликвидный актив, почему его не покупают не украинцы, не иностранцы за "обесцененный" доллар?

Нерухомість це :
а - засіб заощадження
б - засіб проживання
Якщо в країні криза , то потреба в заощадженнях зникає ( не до жиру бить би живу :D ) , а засіб проживання в вигляді 5-10 кв м на особу є у всіх , тому логічно , що кількість угод падає.
Щодо іноземців , то нерухомість не можна перемістити , тому у випадку тіт потрясінь як засіб використання - її не приміниш , а залишити без нагляду - накладно .
Але в періодах від 5 років і більше , альтернативи для пасивних накопичень з можливістю самостійного використання при високому рівні надійності не втратити більше 10% від ціни у нерухомості не має конкурентів
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 45678 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему