|
Нерухомість в золоті.. |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 24 гру, 2010 22:31
budivelnik написав:говорить не про надування бульбашки в цих товарах , а про надування бульбашки під назвою американський доллар .
ага, а также евро, иена, франк, крона... золото и нефть подорожало не только в долларах но и в остальных валютах тоже. вобщем все кругом пузырь кроме украинской недвижимости. мистер будивэльник может всетаки лучше строительством занимались чем бред писали...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 гру, 2010 10:17
4,367 млн. м/кв - частники?
1 А що тут дивного , постійно так було 2 Просто Ви забуваєте що можна купити готовий продукт , а можна оплатити виробництво цього продукту. Чи Ви думаєте що програмісти власноруч будують  . Ні вони наймають будувільників ( тобто виступають в ролі замовника ) 3 З іншого боку , те що будую я попадає в категорію часного будівництва ( я ж будую для себе , а тільки потім продаю ) , це повязане з тим що так я можу легально зекономити на податках приблизно 20% А сколько из этой площади коммерческой (на продажу)?
Вся на продаж і часників і не часників , просто різниться форма угоди , у варіантів часників , часники оплачують роботу будівельників по перетворенню напівфабрикатів ( цегла-бетон і так далі ) в житло , а в іншому випадку купують вже готовий продукт. ага, а также евро, иена, франк, крона... золото и нефть подорожало не только в долларах но и в остальных валютах тоже. вобщем все кругом пузырь кроме украинской недвижимости. мистер будивэльник может всетаки лучше строительством занимались чем бред писали...
Якщо мені не змінює память , то відношення наприклад єна/доллар було 100/1 , тепер 86/1 і так далі.
А взагалі гляньте на інший параметр
Кількість виробництва і споживання матеріальних товарів того самого зерна , золота , нафти , нерухомості - не змінилось , а кількість грошових знаків які обслуговують цю матеріальну масу - виросло в рази .
То де бульбашка  І що таке бульбашка 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 27 гру, 2010 12:03
budivelnik написав:Ну і далі шукаєте такі самі показники по нерухомості Збудовано приблизно 7 млн кв м по середній ціні в 1500 грн = 10,5 млрд грн Золото 42 млн грам х 70 грн =____________________________2,94 млрд грн Ще маєте до мене якісь запитання , співвідношення 1 до 3 на користь нерухомості.  А тепер гляньте мої таблички вище
все внимательно просмотрел, делаем вывод, на основе ваших данных по 2004 году.
Из 7 млн. м/кв, отнимаем 4,36 млн. м. построенных частниками, получается, что в 2004 году, рынок золота по объему, равен рынку недвижимости.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 12:33
все внимательно просмотрел, делаем вывод, на основе ваших данных по 2004 году. Из 7 млн. м/кв, отнимаем 4,36 млн. м. построенных частниками, получается, что в 2004 году, рынок золота по объему, равен рынку недвижимости.
1 Ви що серьозно вважаєте що бідівництво часниками = будівництво своїми руками без допомоги фахівців
2 Для того щоб перевірити правдивість Ваших слів я і пропонував Вам особисто чи з допомогою дружини , або мами порахувати кількість золота у Вашому помешканні і порівняти цю кількість з вартістю помешкання.
Ви це зробили  Якщо так , то згодні що золота у Вас у 5-20 разів по суммі менше ніж вартість Вашого помешкання
Все дуже просто , я не сижу у Вас за стінкою і не спостерігаюза кимось через вікно .
В мене є можливість роблячи якісь твердження спочатку їх перевірити на собі. І перевірка по золоту в мене була дуже проста і складалась з двох фраз
а - мама , а скільки в тебе золота в грамах
б - жінко , а скільки в нас золота в грамах
А вартість житла я й сам знаю , от і вишло в мене співвідношення 1 до 10
Може десь в Індії і по іншому , а у нас , я типовий представник середньостатистичного українця який входить в перших 10%  . Але при цьому , з ростом доходів росте і забезпеченність золотом і забезпеченність житлом , тому співвідношення є сталим.
Є виключення
Якщо Ви живете на забутому богом хуторі і вартість Вашого житла 500 доларів , то тоді можливе співвідношення 1 до 1  , адже (обручка+хрестик+ланцюжок ) х 2 ( чоловік+дружина) - десь так і коштують 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 27 гру, 2010 12:51
budivelnik написав:1 Ви що серьозно вважаєте що бідівництво часниками = будівництво своїми руками без допомоги фахівців 2 Для того щоб перевірити правдивість Ваших слів я і пропонував Вам особисто чи з допомогою дружини , або мами порахувати кількість золота у Вашому помешканні і порівняти цю кількість з вартістю помешкання. Ви це зробили  Якщо так , то згодні що золота у Вас у 5-20 разів по суммі менше ніж вартість Вашого помешкання Все дуже просто , я не сижу у Вас за стінкою і не спостерігаюза кимось через вікно . В мене є можливість роблячи якісь твердження спочатку їх перевірити на собі. І перевірка по золоту в мене була дуже проста і складалась з двох фраз а - мама , а скільки в тебе золота в грамах б - жінко , а скільки в нас золота в грамах А вартість житла я й сам знаю , от і вишло в мене співвідношення 1 до 10 Може десь в Індії і по іншому , а у нас , я типовий представник середньостатистичного українця який входить в перших 10%  . Але при цьому , з ростом доходів росте і забезпеченність золотом і забезпеченність житлом , тому співвідношення є сталим. Є виключення Якщо Ви живете на забутому богом хуторі і вартість Вашого житла 500 доларів , то тоді можливе співвідношення 1 до 1  , адже (обручка+хрестик+ланцюжок ) х 2 ( чоловік+дружина) - десь так і коштують 
дело же не в том, строили своими руками или привлекали строителей. Вопрос в том, что если строят для себя, то это жилье не попадает на рынок. И мы с вами сравниваем рынок ювелирных изделий - то, что выставлено на продажу, и рынок недвижимости - то, что продается. Я вижу одинаковые объемы этих рынков в 2004 году в гривневом эквиваленте.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 17:27
budivelnik написав:Якщо мені не змінює память , то відношення наприклад єна/доллар було 100/1 , тепер 86/1 і так далі. А взагалі гляньте на інший параметр Кількість виробництва і споживання матеріальних товарів того самого зерна , золота , нафти , нерухомості - не змінилось , а кількість грошових знаків які обслуговують цю матеріальну масу - виросло в рази . То де бульбашка  І що таке бульбашка 
все верно иена за год выросла со 100 до 86 и что с того? завтра нац банк японии эмитирует пару триллионов и опять опустится до 100
а при чем тут потребление золота? золото это эталон по которому оценивается остальное в первую очередь а товар уже во вторую.
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 гру, 2010 19:38
дело же не в том, строили своими руками или привлекали строителей. Вопрос в том, что если строят для себя, то это жилье не попадает на рынок.
Шановний Ви коли картоплю на ринку купуєте - це по Вашому ринок , а коли в селі бабці замовляєте - це вже не ринок бо через магазин не пройшла Ще раз Ті хто будують для себе точно так само витрачають кошти на будівництво як і ті хто купують готове. Це ж елементарно а при чем тут потребление золота? золото это эталон по которому оценивается остальное в первую очередь а товар уже во вторую.
золото такий самий товар як і будь який інший, просто за рахунок своєрідної недоступності , паралельно він відіграє ще й функцію еталону .
Деякі племена мумбу-юмбу , для цієї функції використовували камінчики з дірочкою і що 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 гру, 2010 12:30
budivelnik написав:Шановний Ви коли картоплю на ринку купуєте - це по Вашому ринок , а коли в селі бабці замовляєте - це вже не ринок бо через магазин не пройшла Ще раз Ті хто будують для себе точно так само витрачають кошти на будівництво як і ті хто купують готове. Це ж елементарно золото такий самий товар як і будь який інший, просто за рахунок своєрідної недоступності , паралельно він відіграє ще й функцію еталону . Деякі племена мумбу-юмбу , для цієї функції використовували камінчики з дірочкою і що 
я говорю лишь о том, что строительство "для себя" не является продуктом для рынка, ювелиры все, что делают - делают для продажи, а не для того, что-бы самим носить. Поэтому не правильно сравнивать все жилье построенное в 2004 году с объемом рынка - в действительности на рынок товара попало меньше, что увеличивает долю золота. И еще один очень важный фактор, он перекрывает все доводы в пользу РН - золото в отличии от квартир не покупалось в кредит. Рынка недвижимости сей час нет, а золото продолжают покупать, хотя по официальной статистике ювелирный рынок упал с 2008 года на 50%. Золото осталось средством вложения денег, а недвижимость нет. Сей час доля золота выросла еще больше чем была до 2008 года.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 12:51
Oven написав:золото в отличии от квартир не покупалось в кредит
На бирже оно как раз и покупается в кредит. Иначе цены не плясали бы. Мало того, часть сделок совершается в бумаге.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 гру, 2010 13:11
mortimer написав:На бирже оно как раз и покупается в кредит. Иначе цены не плясали бы. Мало того, часть сделок совершается в бумаге.
речь шла о конкретном рынке - украинском. Честно говоря тема себя изжила, с моей точки зрения.....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему