Нерухомість в золоті..

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7891011 ... 30>
Повідомлення Додано: П'ят 24 гру, 2010 22:31

budivelnik написав:говорить не про надування бульбашки в цих товарах , а про надування бульбашки під назвою американський доллар .

ага, а также евро, иена, франк, крона... золото и нефть подорожало не только в долларах но и в остальных валютах тоже. вобщем все кругом пузырь кроме украинской недвижимости. мистер будивэльник может всетаки лучше строительством занимались чем бред писали...
vidima

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 гру, 2010 10:17

4,367 млн. м/кв - частники?

1 А що тут дивного , постійно так було :!:
2 Просто Ви забуваєте що можна купити готовий продукт , а можна оплатити виробництво цього продукту.
Чи Ви думаєте що програмісти власноруч будують :D . Ні вони наймають будувільників ( тобто виступають в ролі замовника )
3 З іншого боку , те що будую я попадає в категорію часного будівництва ( я ж будую для себе , а тільки потім продаю ) , це повязане з тим що так я можу легально зекономити на податках приблизно 20%
А сколько из этой площади коммерческой (на продажу)?

Вся на продаж і часників і не часників , просто різниться форма угоди , у варіантів часників , часники оплачують роботу будівельників по перетворенню напівфабрикатів ( цегла-бетон і так далі ) в житло , а в іншому випадку купують вже готовий продукт.

ага, а также евро, иена, франк, крона... золото и нефть подорожало не только в долларах но и в остальных валютах тоже. вобщем все кругом пузырь кроме украинской недвижимости. мистер будивэльник может всетаки лучше строительством занимались чем бред писали...

Якщо мені не змінює память , то відношення наприклад єна/доллар було 100/1 , тепер 86/1 і так далі.

А взагалі гляньте на інший параметр
Кількість виробництва і споживання матеріальних товарів того самого зерна , золота , нафти , нерухомості - не змінилось , а кількість грошових знаків які обслуговують цю матеріальну масу - виросло в рази .
То де бульбашка :?: І що таке бульбашка :?:
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 12:03

budivelnik написав:Ну і далі шукаєте такі самі показники по нерухомості
Збудовано приблизно 7 млн кв м по середній ціні в 1500 грн = 10,5 млрд грн
Золото 42 млн грам х 70 грн =____________________________2,94 млрд грн

Ще маєте до мене якісь запитання , співвідношення 1 до 3 на користь нерухомості. :D
А тепер гляньте мої таблички вище

все внимательно просмотрел, делаем вывод, на основе ваших данных по 2004 году.
Из 7 млн. м/кв, отнимаем 4,36 млн. м. построенных частниками, получается, что в 2004 году, рынок золота по объему, равен рынку недвижимости.
Oven

Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 12:33

все внимательно просмотрел, делаем вывод, на основе ваших данных по 2004 году.
Из 7 млн. м/кв, отнимаем 4,36 млн. м. построенных частниками, получается, что в 2004 году, рынок золота по объему, равен рынку недвижимости.

1 Ви що серьозно вважаєте що бідівництво часниками = будівництво своїми руками без допомоги фахівців
2 Для того щоб перевірити правдивість Ваших слів я і пропонував Вам особисто чи з допомогою дружини , або мами порахувати кількість золота у Вашому помешканні і порівняти цю кількість з вартістю помешкання.
Ви це зробили :?: Якщо так , то згодні що золота у Вас у 5-20 разів по суммі менше ніж вартість Вашого помешкання :wink:

Все дуже просто , я не сижу у Вас за стінкою і не спостерігаюза кимось через вікно .
В мене є можливість роблячи якісь твердження спочатку їх перевірити на собі. І перевірка по золоту в мене була дуже проста і складалась з двох фраз
а - мама , а скільки в тебе золота в грамах :?:
б - жінко , а скільки в нас золота в грамах :?:

А вартість житла я й сам знаю , от і вишло в мене співвідношення 1 до 10 :D
Може десь в Індії і по іншому , а у нас , я типовий представник середньостатистичного українця який входить в перших 10% :D . Але при цьому , з ростом доходів росте і забезпеченність золотом і забезпеченність житлом , тому співвідношення є сталим.

Є виключення
Якщо Ви живете на забутому богом хуторі і вартість Вашого житла 500 доларів , то тоді можливе співвідношення 1 до 1 :D , адже (обручка+хрестик+ланцюжок ) х 2 ( чоловік+дружина) - десь так і коштують :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 12:51

budivelnik написав:1 Ви що серьозно вважаєте що бідівництво часниками = будівництво своїми руками без допомоги фахівців
2 Для того щоб перевірити правдивість Ваших слів я і пропонував Вам особисто чи з допомогою дружини , або мами порахувати кількість золота у Вашому помешканні і порівняти цю кількість з вартістю помешкання.
Ви це зробили :?: Якщо так , то згодні що золота у Вас у 5-20 разів по суммі менше ніж вартість Вашого помешкання :wink:

Все дуже просто , я не сижу у Вас за стінкою і не спостерігаюза кимось через вікно .
В мене є можливість роблячи якісь твердження спочатку їх перевірити на собі. І перевірка по золоту в мене була дуже проста і складалась з двох фраз
а - мама , а скільки в тебе золота в грамах :?:
б - жінко , а скільки в нас золота в грамах :?:

А вартість житла я й сам знаю , от і вишло в мене співвідношення 1 до 10 :D
Може десь в Індії і по іншому , а у нас , я типовий представник середньостатистичного українця який входить в перших 10% :D . Але при цьому , з ростом доходів росте і забезпеченність золотом і забезпеченність житлом , тому співвідношення є сталим.

Є виключення
Якщо Ви живете на забутому богом хуторі і вартість Вашого житла 500 доларів , то тоді можливе співвідношення 1 до 1 :D , адже (обручка+хрестик+ланцюжок ) х 2 ( чоловік+дружина) - десь так і коштують :D

дело же не в том, строили своими руками или привлекали строителей. Вопрос в том, что если строят для себя, то это жилье не попадает на рынок. И мы с вами сравниваем рынок ювелирных изделий - то, что выставлено на продажу, и рынок недвижимости - то, что продается. Я вижу одинаковые объемы этих рынков в 2004 году в гривневом эквиваленте.
Oven

Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 17:27

budivelnik написав:Якщо мені не змінює память , то відношення наприклад єна/доллар було 100/1 , тепер 86/1 і так далі.

А взагалі гляньте на інший параметр
Кількість виробництва і споживання матеріальних товарів того самого зерна , золота , нафти , нерухомості - не змінилось , а кількість грошових знаків які обслуговують цю матеріальну масу - виросло в рази .
То де бульбашка :?: І що таке бульбашка :?:

все верно иена за год выросла со 100 до 86 и что с того? завтра нац банк японии эмитирует пару триллионов и опять опустится до 100

а при чем тут потребление золота? золото это эталон по которому оценивается остальное в первую очередь а товар уже во вторую.
vidima

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 19:38

дело же не в том, строили своими руками или привлекали строителей. Вопрос в том, что если строят для себя, то это жилье не попадает на рынок.

Шановний Ви коли картоплю на ринку купуєте - це по Вашому ринок , а коли в селі бабці замовляєте - це вже не ринок бо через магазин не пройшла :?:
Ще раз
Ті хто будують для себе точно так само витрачають кошти на будівництво як і ті хто купують готове.
Це ж елементарно :D

а при чем тут потребление золота? золото это эталон по которому оценивается остальное в первую очередь а товар уже во вторую.

золото такий самий товар як і будь який інший, просто за рахунок своєрідної недоступності , паралельно він відіграє ще й функцію еталону .
Деякі племена мумбу-юмбу , для цієї функції використовували камінчики з дірочкою і що :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 12:30

budivelnik написав:Шановний Ви коли картоплю на ринку купуєте - це по Вашому ринок , а коли в селі бабці замовляєте - це вже не ринок бо через магазин не пройшла :?:
Ще раз
Ті хто будують для себе точно так само витрачають кошти на будівництво як і ті хто купують готове.
Це ж елементарно :D

золото такий самий товар як і будь який інший, просто за рахунок своєрідної недоступності , паралельно він відіграє ще й функцію еталону .
Деякі племена мумбу-юмбу , для цієї функції використовували камінчики з дірочкою і що :?:

я говорю лишь о том, что строительство "для себя" не является продуктом для рынка, ювелиры все, что делают - делают для продажи, а не для того, что-бы самим носить. Поэтому не правильно сравнивать все жилье построенное в 2004 году с объемом рынка - в действительности на рынок товара попало меньше, что увеличивает долю золота. И еще один очень важный фактор, он перекрывает все доводы в пользу РН - золото в отличии от квартир не покупалось в кредит. Рынка недвижимости сей час нет, а золото продолжают покупать, хотя по официальной статистике ювелирный рынок упал с 2008 года на 50%. Золото осталось средством вложения денег, а недвижимость нет. Сей час доля золота выросла еще больше чем была до 2008 года.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 12:51

Oven написав:золото в отличии от квартир не покупалось в кредит

На бирже оно как раз и покупается в кредит. Иначе цены не плясали бы. Мало того, часть сделок совершается в бумаге.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 13:11

mortimer написав:На бирже оно как раз и покупается в кредит. Иначе цены не плясали бы. Мало того, часть сделок совершается в бумаге.

речь шла о конкретном рынке - украинском. Честно говоря тема себя изжила, с моей точки зрения.....
Oven

#<1 ... 7891011 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє