Нерухомість в золоті..

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 89101112 ... 30>
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 15:02

budivelnik написав:Деякі племена мумбу-юмбу , для цієї функції використовували камінчики з дірочкою і що :?:

а вы в племени мумбу-юмбу живете или каком другом?
там где я живу золото - эталон и уже не одну тысячу лет, а все что вы пытаетесь противопоставить приходит и уходит а золото остается
vidima

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 17:53

я говорю лишь о том, что строительство "для себя" не является продуктом для рынка

Ще раз
1 Будівництво для себе ведеться за повітря , чи за гроші :?:
2 Якщо за гроші , то ці гроші йдуть куди у повітря чи будівельникам і виробникам будівельних матеріалів :?:
3 Якщо будівельникам і виробникам будівельних матеріалів , то для цих будівельників яка різниця звідки приходять ці гроші :?:
а вы в племени мумбу-юмбу живете или каком другом?

Особисто для мене золото не має жодної цінності , ні як ювелірна прикраса , ні як засіб збереження.
Як засіб заощадження і збереження для мене нерухомість на порядок краще ніж золото , по тій простій причині що я не виробник золота .
Як засіб проживання , то слава богу гривня не дешевшає в рази за місяць , а більше місячної норми споживання в мене на руках гривні як правило не буває ( правда дуже добре при цьому допомагає торгівля , яка позволяє елементарно стерилізувати надлишкову частину гривні в товар , з якого я в стані її перевести в кеш за тиждень-два
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 17:57

budivelnik написав:Ще раз
1 Будівництво для себе ведеться за повітря , чи за гроші :?:
2 Якщо за гроші , то ці гроші йдуть куди у повітря чи будівельникам і виробникам будівельних матеріалів :?:
3 Якщо будівельникам і виробникам будівельних матеріалів , то для цих будівельників яка різниця звідки приходять ці гроші :?:

Особисто для мене золото не має жодної цінності , ні як ювелірна прикраса , ні як засіб збереження.
Як засіб заощадження і збереження для мене нерухомість на порядок краще ніж золото , по тій простій причині що я не виробник золота .
Як засіб проживання , то слава богу гривня не дешевшає в рази за місяць , а більше місячної норми споживання в мене на руках гривні як правило не буває ( правда дуже добре при цьому допомагає торгівля , яка позволяє елементарно стерилізувати надлишкову частину гривні в товар , з якого я в стані її перевести в кеш за тиждень-два

мы же о рынке вроде говорим, и не о рынке строительных материалов, а квартир/домов, причем тут доходы владельцев карьеров, цементных заводов и т.д.? Мы говорим о том, что есть продукт на рынке на такую то сумму, она сопоставима с рынком ювелирных изделий - на сегодня они в паритете. Или давайте ювелирам, добавим доход приисков....
Oven

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 18:26

мы же о рынке вроде говорим,

Шановний , для того щоб уникнути галіматї у власній голові дайте собі відповідь на тільки два запитання
1 Чи можуть гроші часника який заплатив будівельникам за будівництво житла потрапити на ювелірний ринок
2 На розвиток якого ринку працюють гроші які часник заплатив будівельникам за будівництво
Варіанти відповіді
а - ювелірний
б - будівельний.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 18:38

mortimer написав:На бирже оно как раз и покупается в кредит. Иначе цены не плясали бы. Мало того, часть сделок совершается в бумаге.
Где ВАм дадут кредит на покупку золота? Под ВАшу квартиру ? Да! Только квартиру оценят в 2 раза деш. от рынка!
nic777

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 19:19

nic777 написав:Где ВАм дадут кредит на покупку золота? Под ВАшу квартиру ? Да! Только квартиру оценят в 2 раза деш. от рынка!

При чём тут квартира? Вы про биржу слыхали?
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 19:22

budivelnik написав:2 На розвиток якого ринку працюють гроші які часник заплатив будівельникам за будівництво
Варіанти відповіді
а - ювелірний
б - будівельний.

а) Оба, но в разной степени.
б) Только строительный.
в) Ни один.
В зависимости от стоимости товара, стоимости работы и пр.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 19:45

budivelnik написав...
2 На розвиток якого ринку працюють гроші які часник заплатив будівельникам за будівництво
Варіанти відповіді
а - ювелірний
б - будівельний.

а) Оба, но в разной степени.
б) Только строительный.
в) Ни один.
В зависимости от стоимости товара, стоимости работы и пр.

В тій частині що виплачена на будівництво - на 100% працює на будівельний ринок .
Те що після отримання грошей будівельниками( тільки в частині зарплати і прибутку ) , ці гроші можуть працювати на будь який ринок , так і при продажі ювелірних виробів , кошти ( прибуток і зарплата) від виготовлення ювелірних виробів працюють також на будь-який , в тому числі і будівельний.

А взагалі , цим уточнюючим запитанням ( яке виключно правильне ) , Ви створили ще більший бардак в голові Овен , тому що він не розібрався ще з основними поняттями , а Ви вже похідні від цих основних до розгляду пропонуєте.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 19:45

budivelnik написав:Особисто для мене золото не має жодної цінності , ні як ювелірна прикраса , ні як засіб збереження.

наконец то ... от вас я и не ожидал ничего услышать кроме примитивного загона...
vidima

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 20:07

я и не ожидал ничего услышать кроме примитивного загона

1 Хочете вірте , хочете ні , але на мені ( і в мене ) не має жодного золотого виробу
2 Так само в мене не має діамантів і дорогого авто
3 При цьому я показую як за 10 років праця на будівельному ринку дозволила мені стати тим ким я є .
90% з тут присутніх вважають мої досягнення мізерними , 9 % відносяться до них нейтрально , 1% надіється дійти до моїх досягнень.

Поясніть мені
1 Чи мої пояснення є гіршими від тих хто закликає тримати гроші на депо чи в акціях чи в золоті :?:
2 Мені особисто вигідно щоб у Вас було багато квадратних метрів .
3 Вам також вигідно щоб у Вас було багато квадратних метрів.
4 Мені вигідно щоб моя робота цінилась краще від Вашої ( це говорить про мою фаховість )
5 Вам вигідно , щоб Ваша робота цінилась вище від моєї ( це говорить про Вашу фаховість )

Як бачите у нас є море спільного , але при цьому є й одна , але дуже суттєва різниця.
Я не поливаю брудом Ваш фах і рід діяльності , я навіть не знаю які Ви спеціалісти і чи взагалі робите хоч щось корисне , в той самий час коли мене не облаїв тільки лінивий.

Так хто з нас терпиміший , розумніший , толерантніший до чужих думок і чужої праці :?:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 89101112 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему