Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15761577157815791580 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:15

Re: Главное НЕ прозевать ... .)))) 2015

Investor_K написав:Итак - 65 банков. В каждом банке - 24 столба (общий срок - 2 года, шаг - 1 месяц).
Итого: 65х24=1560 депозитных договора.

Народ, кто в эту чушь верит???

p.s. Ох и чудило этот Плюшкин...

Расчеты не совсем верны.
Настоящие столбовые дворяне в одной валюте деньги не держат :wink: .
И у истинных столбовых дворян к каждому договору вклада еще имеется договор автопролонгации.

Кстати, Плюшкин, а нельзя ли Ваш совет по разбивке по корзине валют в разрезе: гривна-доллар-евро (рубль, фунт,франк, золото)? Хоть ориентировочно. Буду премного благодарен за совет.
И у истинных столбовых дворян к каждому договору вклада еще имеется договор автопролонгации.
Философ

Подякував: 265 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:27

marimar_40 написав:ув. Квестор, золотой век столбов может и закончился, но за золотым веком наступает серебряный.
Есть еще неплохие проценты может и не на ВИП- балконе, но в более-менее приличных банках.
А куда идти из депозитов?
Фондовый рынок может и вырос по итогам года, но какая волатильность в течении всего года. То падает индекс ПФТС до 700, то понимается до 1300.
Как выражается ДС, колбасит его как тифозного больного.
Металлы переоценены. Всем, кто смотрит на золото, хочу напомнить что цена 1980 года на унцию 700 долларов, а через 20 лет в 2000 - цена 290 долларов. Думаю, что на рынке металлов пузырь, который лопнет по мере выхода всего мира из кризиса.
об Украине - в 1 квартале посмотреть, чем эксперименты МВФ закончатся, как бизнес переварит налоговый кодекс. Думаю, надо добавлять драйвовых банков - но конечно не гривна на 5 лет.

По банкам....треба їх СКОРОЧУВАТИ, бо захопився я тут з Вами і зійшов трохи "зі шляху"...НЕма тут багато банків....всього іншого ( банківських прожектів, амбіцій, невдалих і неефективних банківських інвестицій , копоративних кАнторів іт.д) -БАГАТО..а от міцних і перспективних "банок" з ДЕСЯТИЛІТНЬОЮ ( обовязковий мінімум існування) перспективою -МАЛО... :wink:

ПС. В банках гроші ЗБЕРІГАЮТЬ , а НЕ шукають їм пригод а собі-клопоту.

ПС. По іншому...може сьогодні ввечері напишу свій "Прогноз погоди" в перервах між застіллям.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:30

Ну тогда умножим цифирь на 4. Около 6000 депозитных договоров.
Помнится 27.10.10 (день позора втБЭЭЭ) в 18.15 он писал, что у него без комиссии пополнение Целевого, ибо имеется оригинал тарифов. А в 19.30 - что безжалостно разорвал все договора с БЭЭЭ. В нерабочее время!!!

Потом запел песенку про голубую устрицу. Короче, клоун.
Investor_K

Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:33

Не обижайте Плюшкина!
Он - как щепотка перца к обычным полезным и необходимым ингредиентам -
добавляет пикантности ( и информации)
ami

Подякував: 22 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:36

квестор
Не забудьте у Прогнозі про Дельта - найсучасніший банк в Україні
Investor_K

Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:36

Re: Главное НЕ прозевать ... .)))) 2015

Плюшкин написав:...в основном...у банков -аборигенов...голые столбы....поэтому нет смысла посещать банк на переброску столба...
..иногда открываю столбы.....в некоторых случаях депо без пополнении...рассматриваю такой варианты ...
..депозитная структура-мое хобби
8)
:wink: удачи

Голые столбы с учетом минимальных сумм.по 1000грн/100долл/100евр (подавляющее большинство) на таком количестве договоров тоже вызывают уважение, по крайней мере у меня (ну не олигарх я).
И очень мне стыдно, что я никак не могу найти бизнес, который бы сворачивался и разворачивался так оперативно и без потерь.
Востаннє редагувалось Философ в Чет 13 січ, 2011 14:44, всього редагувалось 1 раз.
Философ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:38

ami написав:Не обижайте Плюшкина!

Приєднуюсь.

Колєга Плюшкин - шанований мною форумчанин.

І взагалі...ми тут байки травим про інструменти та механізми збереження грошей, а не про те........ хто з нас "розумний" а хто "красивий"..непристало це ..солідним мужчинам робити.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:41

ami написав:Не обижайте Плюшкина!

Плюшкину за віборку информации из Интернета - спасибо.
Плюшкин, а собачки убежали навсегда :cry:
А то недавно только один маленький появлялся, и усьо.
Философ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 14:46

Investor_K написав:квестор
Не забудьте у Прогнозі про Дельта - найсучасніший банк в Україні

"Прогноз погоди" - це трохи інше...це спроба оцінити середовище..для оптимального вибору видів активів та їх підвидів..

А , Дельта-це лише інструмент...стосовно його сучасності ..не скажу..не знаю...за модними
трендами і брендами не слідкую...бо консерватор..я...і каву без кофеїну не визнаю..а банки із зайвими ризиками надійними не вважаю... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2011 15:11

квестор написав:По банкам....треба їх СКОРОЧУВАТИ, бо захопився я тут з Вами і зійшов трохи "зі шляху"...НЕма тут багато банків....всього іншого ( банківських прожектів, амбіцій, невдалих і неефективних банківських інвестицій , копоративних кАнторів іт.д) -БАГАТО..а от міцних і перспективних "банок" з ДЕСЯТИЛІТНЬОЮ ( обовязковий мінімум існування) перспективою -МАЛО... :wink:

ПС. В банках гроші ЗБЕРІГАЮТЬ , а НЕ шукають їм пригод а собі-клопоту.

ПС. По іншому...може сьогодні ввечері напишу свій "Прогноз погоди" в перервах між застіллям.. :wink:

Достатньо тривалий досвід співробітництва з укрбанками свідчить, що вони реально можуть забезпечити «середньорічно» приблизно 10% річного чистого прибутку у грн (тобто дохід з врахуванням інфляції і відсутністю на цей час податків на депозити)… приблизно такий же прибуток і у валюті… це все за умов розумної диверсифікації…
За умов більш ризикованої стратегії (наданні дуже суттєвої переваги окремим валютам та банкам з перевищенням лімітів ФГВ) можна отримати і чистий прибуток більше 15-20%... але можна також отримати і суттєві реальні збитки у випадку «невгадання» валюти або банкрутства банку з депо понад ліміти ФГВ…

Можливо всілякі акції, комодітіс, нерухомість тощо забезпечують і більші прибутки, але вони також потенційно «забезпечують» і більш великі ризики збитків у випадку банкрутства окремих компаній, обвалів на фондовому ринку, здування відповідних бульбашок тощо, що досить часто «має місце бути»…
Classif

#<1 ... 15761577157815791580 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє