|
|
Урааа!!!! Закончилась моя эпопея. Я больше не вкладчик банка с эмблемой мака!!!! Сегодня закрыл счет и забыл все как страшный сон.Всем форумчанам успехов удачи и терпения в борьбе с Некрой. Вор должен сидеть в тюрьме.
С чем Вас и поздравляем. Если звезды правильно станут то вор будет сидеть в тюрьме Забрав сві гроші з єврового рахунка, в лютому маю забрати залишки по доларовому. Карточку єврову відмовились закрити, мотивуючи це тим, що ще є гроші на доларовій, а рахунок - спільний (?)
Ну, почекаю до 1 лютого, мені не шкода. Якраз в лютому комплексники позакриваються, от в них кількісно відтік клієнтів буде. Да, это вполне возможно, если карточные счета октрывались в рамках пакета ккого-нибудь. У меня так было с пакетом "Абсолют": открывалась карта в евро и гривне, потом евро перевела в гривни, на счету ноль, но карта остается, счет тоже, еще и плата за обслуживание снимается с карты в гривнах за оба счета, как будто я вторым счетом пользуюсь. Закрыть нельзя по отдельности, к сожалению.
Подскажите плз, если переводить деньги с евровской карты в гривну через Мой Альфа банк. По какому курсу будет происходить конвертация?
ПО внутреннему курсу надры
Пікет біля НРУ проти банку Надра 18.01 об 11.00У вівторок, 18 січня об 11.00 відбудеться пікет біля Національного банку України (вул. Інститутська, 9) працівників підприємства "Каховка - пром - агро" проти рейдерського захоплення підприємства "Надра - банком". Фішка в тому, що банк через кишенькові суди заарештував майно підприємства, захопив його, а людей викинули на вулицю. І це при тому, що підприємство розрахувалась з Надра банком (перераховано 270 млн.грн), але банк даву ліві рахунки і гроші ніби не надішли. Тобто бандитам з Надр гроші не потрібні, бо їх треба віддавати людям. Їм треба забрати прибутковий завод вартістю більше, ніж півмільярда доларів.
Закликаємо відгукнутись ошуканих вкладників Надра банку, а також запрошуємо їх на пікет, підтримати робітників підприємства, а також заявити свої вимоги та гасла. Контактний телефон - 050 311 71 81
Внутренний курс это курс обмена валют, который у них на сайте? или они используют еще какой-то особый курс?
Внутренний курс, который они типа выставляют визе + ком-сия за конвертацию. При этом деньги списывают по курсу, который будет через 2 дня после операции. Лучше забить и смерится с курсом. Или открыть интернет магазин в привате и прокатать последнюю монетку там в валюте карты без конвертации.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||