|
|
![]() Урааа!!!!
![]()
С чем Вас и поздравляем. Если звезды правильно станут то вор будет сидеть в тюрьме ![]() ![]() Забрав сві гроші з єврового рахунка, в лютому маю забрати залишки по доларовому. Карточку єврову відмовились закрити, мотивуючи це тим, що ще є гроші на доларовій, а рахунок - спільний (?)
Ну, почекаю до 1 лютого, мені не шкода. Якраз в лютому комплексники позакриваються, от в них кількісно відтік клієнтів буде. ![]() Да, это вполне возможно, если карточные счета октрывались в рамках пакета ккого-нибудь. У меня так было с пакетом "Абсолют": открывалась карта в евро и гривне, потом евро перевела в гривни, на счету ноль, но карта остается, счет тоже, еще и плата за обслуживание снимается с карты в гривнах за оба счета, как будто я вторым счетом пользуюсь. Закрыть нельзя по отдельности, к сожалению.
![]() Подскажите плз, если переводить деньги с евровской карты в гривну через Мой Альфа банк. По какому курсу будет происходить конвертация?
![]()
ПО внутреннему курсу надры
![]() Пікет біля НРУ проти банку Надра 18.01 об 11.00У вівторок, 18 січня об 11.00 відбудеться пікет біля Національного банку України (вул. Інститутська, 9) працівників підприємства "Каховка - пром - агро" проти рейдерського захоплення підприємства "Надра - банком". Фішка в тому, що банк через кишенькові суди заарештував майно підприємства, захопив його, а людей викинули на вулицю. І це при тому, що підприємство розрахувалась з Надра банком (перераховано 270 млн.грн), але банк даву ліві рахунки і гроші ніби не надішли. Тобто бандитам з Надр гроші не потрібні, бо їх треба віддавати людям. Їм треба забрати прибутковий завод вартістю більше, ніж півмільярда доларів.
Закликаємо відгукнутись ошуканих вкладників Надра банку, а також запрошуємо їх на пікет, підтримати робітників підприємства, а також заявити свої вимоги та гасла. Контактний телефон - 050 311 71 81
![]()
Внутренний курс это курс обмена валют, который у них на сайте? или они используют еще какой-то особый курс?
![]()
Внутренний курс, который они типа выставляют визе + ком-сия за конвертацию. При этом деньги списывают по курсу, который будет через 2 дня после операции. Лучше забить и смерится с курсом. Или открыть интернет магазин в привате и прокатать последнюю монетку там в валюте карты без конвертации.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|