|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 січ, 2011 10:52
Mirax написав:Це тому, що Ви "устриць" не пробували. ПУМБ - революційно кращий! Конструювання депозитів, пролонгувати, закрити достроково депозит без проблем, вибір рахунків (напр. карткових) на які повертаються депозити, поповнення депозитів з карткових, поточних рахунків, включаючи валютні, наявність баксів у банкоматах, вхід в ІБ віртуальною клавіатурою, робота у вихідні й святкові дні і проценти за них начислять, і багато іншого. У відділення йдеш лише у касу/банкомат, все решта робиться в інтернеті. Хоча ставки тепер там смішні, але не про це мова. Словом Дельті є куди рости по ІБ.
..очень нравится инет банкинг в ПУМБ....пользуюсь банкингом второй год....
особенно удобен при формироании депозитной корзины....появилась удобная
функция депозитный конструктор....жаль что % ставки по депо низкие и пополнение ограничено....инет-банкинг в ПУМБ-СУПЕР....на сегодняшний день занимает первое место....
...хотелось надеяться что в Дельте появится наконец нормальный инет банкинг.....
...пс
пока пользуюсь старой версии Дельтовского инет-банкингом 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 17:44
Перевели кредит на авто из Укрпромбанка в Дельту. Кредит в ближайшие месяцы собираюсь закрыть. Договор с Дельтой не переподписывал. Кто-то на практике сталкивался с процедурой закрытия такого кредита и выведения авто из залога, которое по всем бумагам находится в залоге у Укрпромбанка? В отделении ничего не знают, на горячей линии говорят: вот закройте кредит - тогда все и расскажем 
-
Jack_
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 18:52
Mirax написав:... Конструювання депозитів, пролонгувати, закрити достроково депозит без проблем, вибір рахунків (напр. карткових) на які повертаються депозити, поповнення депозитів з карткових, поточних рахунків, включаючи валютні, наявність баксів у банкоматах, вхід в ІБ віртуальною клавіатурою, робота у вихідні й святкові дні і проценти за них начислять, і багато іншого. ... Словом Дельті є куди рости по ІБ.
Це звучить дуже цікаво. Особливо пролонгація депозитів через Інтернет (це те саме, про що я писав під додаткові угоди, мабуть?) та робота з валютою. Дійсно треба рости!
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 19:51
Jack_ написав:Перевели кредит на авто из Укрпромбанка в Дельту. Кредит в ближайшие месяцы собираюсь закрыть. Договор с Дельтой не переподписывал. Кто-то на практике сталкивался с процедурой закрытия такого кредита и выведения авто из залога, которое по всем бумагам находится в залоге у Укрпромбанка? В отделении ничего не знают, на горячей линии говорят: вот закройте кредит - тогда все и расскажем 
Шановний Jack,
інформуємо Вас, що у Дельта Банку процедура вилучення з обліку Державного реєстру обтяжень рухомого майна предмету обтяження за Кредитним договором позичальника відбувається за стандартною схемою. Зокрема, після повного виконання позичальником зобов’язань за Кредитним договором (погашення кредиту), кредитор, у відповідності до чинного законодавства, самостійно, або на письмову вимогу боржника, зобов’язаний подати держателю Державного реєстру заяву про припинення обтяження і подальше вилучення запису з Державного реєстру.
Дякуємо за запитання.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 19:59
Mirax написав:...., вхід в ІБ віртуальною клавіатурою,все решта робиться в інтернеті. Хоча ставки ...и рости по ІБ.
Пафосно.. Но переводы по Инет-банку - ЬОЛБКО в гривне. Так что - умерьте пыл, не всё так красиво, как Вы поёте.
(Дельту - не зашищаю, но должна быть объективность).
-
van1
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 21:42
NazarK написав:Це звучить дуже цікаво. Особливо пролонгація депозитів через Інтернет (це те саме, про що я писав під додаткові угоди, мабуть?) та робота з валютою. Дійсно треба рости!
Не зовсім. Пролонгація депозиту після його закінчення на той самий термін. Це дещо інше, ніж перенесення дати закінчення депозиту на кілька днів. Та й я не знаю банків у яких є таке перенесення.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 21:53
van1 написав:Пафосно.. Но переводы по Инет-банку - ЬОЛБКО в гривне. Так что - умерьте пыл, не всё так красиво, как Вы поёте. (Дельту - не зашищаю, но должна быть объективность).
Немає меж досконалості. Я про переводи між банками у валюті щось говорив? В чому необ'єктивність? Обміну валют також немає, але це не означає що те, про що я " співав" не є красивим, принаймні для мене, і не применшує факту, що ІБ ПУМБа набагато функціональніший за Дельтівський.
І може обійдемся без порад що мені робити зі своїм "пилом", щоб потім не почути куди іти.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 23:05
Mirax написав:Це дещо інше, ніж перенесення дати закінчення депозиту на кілька днів. Та й я не знаю банків у яких є таке перенесення.
Для загального користування я також не знаю таких банків. Але приватно мені це неодноразово робили в кількох (зовсім різних) банках де і коли було потрібно (оскільки робили приватно, то світити назви банків поки-що не буду) по особистому зверненню до керівників місцевого рівня.
З іншої сторони, наприклад, в Кредо-банку по такому ж проханню піти назустріч відмовились, причім досить категорично. До речі, незважаючи на досить високий рейтинг надійності, з точки зору комфорту для клієнта і готовності шукати варіанти співпраці маю ряд суттєвих зауважень до цього банку.
Хоча я не бачу, що заважає ввести таку можливість офіційно як послугу для крупніших вкладників. Можливо спеціалісти вискажуть свої думки з цього приводу -- може є щось, що заважає відкритому і масовому впровадженню таких продовжень...?
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 січ, 2011 23:21
Mirax.. поповнення депозитів з карткових, поточних рахунків, включаючи валютні, .....
Уважаемый {-ая}, Вы бы хотя бы перечитывали свою ...."нетленку".
Ну, и так, для .. общего развития: полуправда - это ложь.
-
van1
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 15 січ, 2011 02:46
van1 написав:Mirax.. поповнення депозитів з карткових, поточних рахунків, включаючи валютні, .....
Уважаемый {-ая}, Вы бы хотя бы перечитывали свою ...."нетленку". Ну, и так, для .. общего развития: полуправда - это ложь.
Регулярно поповнював свій доларовий депозит з картрахунку в ІБ. Півправда, це про що?
Ви неуважно читаєте (раз вставляєте {-ая}) те, що так епaтaжнo коментуєте, голослівно звинувачуючи інших в брехні. Є така приказка: "що сліпий недобачив, то дурний додумав". Не варта уподоблятися ні першому, ні другому, ні обом відразу.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
|