Такое уже позорище. Ужас.
Пресс-служба ВТБ банка от стыда уже и писать ничего не может.
Як кажуть в Україні:
"Очі в Сірка позичили...."
|
|
![]() ygn
Нормальное явление в любом банке. Да и сумма 4к-смешна. Не о чем беспокоится.
![]() sola
пролонгируется. Так что прийдется вам еще помучиться. До чего же докатился втБЭЭЭ???!!!
![]() На днях закрив всі стосунки з втб. Цього разу мені ніхто звідти не перездвонював та не попереджав. Дзвонив я туди сам і до дня закінчення і в день закінчення декілька разів.
В день закінчення до 10-00 туді нічого рипатись, як правило навіть курсів валют в цей час немає. А під вечір суму назбирали. Тяжко її збирали, була ймовірність, що перенесуть на другий день. Мабуть все пішло на кредит "уряду". Правда купюри віддали такі нові та нульові, що в іншому банку були проблеми з прийомом в касі - машинка давала збої. Сьогодні там працює третє покоління менеджерів (їм дійсно перепадає найбільше тому й текучість), касири охоронці незмінні. Менеджери звісно ж молоді та зелененькі (стажери мабуть). Найкраще в них виходить процес зустрічі - рады Вас приветствовать ввтббанке !!! А далі починається.... До прес-служби, якщо вона ще тут зявляється, велике прохання надати циферки динаміки депозитів літом 2011 року. Цікаво порівняти динаміку 1 півріччя 10 до 1 півріччя 11 років. Я також подумав, для чого великому банку великой страны брать взаймы у маленьких граждан маленькой страны? Логічно? ![]() Если это Целевой то пролонгируется на условиях вклада до востребования, однако упыри из ВТБ утверждают что вклад до востребования одно, а Целевой пролонгированный на его условиях другое, все равно надо разрывать досрочно или предупреждать за 2 дня, когда вклад до востребования можешь забрать в любой момент.
Вот такЭ оно втбЭЭЭ..... ![]() Цільові по 20 кожен віддали достроково в день звернення. Це якщо наполягати. Якщо ж питати чи можна? То за 2 дні заява і потім повернення... Я вдячний великому банку великой страны, що не придумав та не зняв комісію в 10 000% від суми депозиту дострокового розірвання. Це ж як можна було попасти??? Фухххх...
![]() А мне не отдали после пролонгации, ток у меня не 20 было убитых енотов, а плюс еще пару косарей у.е., настаивал, грят 2 дня и никаких гвоздей, не смотря на то что в договоре четко прописано пролонгация на условиях вклада до востребования, в их понимание это касается только процентной ставки а не прочих условий вклада до востребования, хотя в Целевом если бы было так как они трактуют было бы четко написано что проценты начисляются на условиях вклада до востребования, а прочие пункты договора Целевой остаются в действие, а нет, они трактуют как им выгодно, договора и законы для втбЭЭЭ ничто, главное три копейки в кармане у клиента выцепить.....да и репутация для втбЭЭЭ ничто, а нафига им репутация с таким менталитетом кидал как у менеджмента втбЭЭЭ? лихов то еще много, найдут кого кинуть, страна большая
![]()
|
|