|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 20 січ, 2011 20:58
20.01.2011 19:32
Российский Центробанк хочет диверсифицировать свои золотовалютные резервы за счет покупки юаня. С таким заявлением выступил на пресс-конференции Deutsche Bank в Лондоне зампредседателя Банка России Алексей Улюкаев, добавив, что это произойдет после отмены КНР ограничений на капитальные операции.
Читайте далее: http://bankir.ru/news/article/8555100#ixzz1BbE27nQA
Распостраняется однако...
-
ami
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 12:06
parenok написав:а ресурсная база банка состоит только из депозитов? а если не только из депозитов, то структура этой базы не меняется? Попередні підсумки діяльності банків України на 01.01.2011Власний капітал банків склав 141,7 млрд. грн. або 15,0 % пасивів банків
..... Зобов’язання банків становили 803,8 млрд. грн.
Основні складові зобов’язань:
- кошти фізичних осіб – 270,7 млрд. грн., або 33,7% від зобов’язань;
- строкові вклади (депозити) інших банків та кредити, що отримані від інших банків, – 172,8 млрд. грн., або 21,5%;
- кошти суб’єктів господарювання – 144,0 млрд. грн., або 17,9%.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 12:11
Темпы роста цен на серебро в текущем году могут быть выше, чем темпы роста стоимости золота, полагают эксперты UBS Securities Co.
Если восстановление мировой экономики продолжится, серебро получит преимущество перед золотом, поскольку до 30% спроса на этот металл обеспечивается реальным сектором экономики, тогда как промышленный спрос на золото покрывает лишь 10-20% от общего объема его потребления, полагает аналитик UBS Линь Хаосян.
-
marimar_40
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 12:29
наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками?
Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами.
хоча це тема для банківських робітників післяобідня :) п'ятниця
-
tobias
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 252 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 14:27
tobias написав:наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками? Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами. хоча це тема для банківських робітників післяобідня  п'ятниця
Загальновідомо що НБУ (вже) не є самостійною структурою з власною політикою. Він підпорядкований владі цілком та повністю. Сама "влада" вже знаходиться під зовнішнім управлінням (щонайменше - частково) і вже забезпечує частині іноземних великих банків (з однієї країни на букву Р) режим найбільшого сприяння. Висновок - нічого змінюватися не буде.
Востаннє редагувалось bolex в П'ят 21 січ, 2011 14:50, всього редагувалось 1 раз.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 14:34
tobias написав:наскільки вирогідним є введення зовнішнього управління фінансовою системою України з відміною контролю НБУ над комерційними банками? Загальновідомо, що саме НБУ є тим органом, що заважає приходу іноземних великих банків в Україну і не дозволяє створювати мережу з 'нуля' за сучасними банківськими стандартами. хоча це тема для банківських робітників післяобідня  п'ятниця
Не банківський працівник..але так собі думаю:
1) Зовнішнє управління фінансовою системою введено вже як два роки і здійснює його МВФ( правда є резервний кандидат в зовнішні управителі ФІНАНСОВОЮ системою-РФ)
2) Мені не зрозумілий "загальновідомий факт заважання приходу іноземних великих банків", шо це взагалі значить ? В Україні присутні усі великі і НАЙБІЛЬШІ банківські групи котрі хотіли тут бути...невелика проблєма була лише з відкриттям філій...але то не є принципово.
3) Хто хотів , той створював(розвивав) мережу з "нуля" або майже...навскидку - ОТП, ЕРСТЕ, Універсал -це найбільш відомі спроби. Питання стандартів дуже спірне, я як клієнт одного з дочірніх банків "великої іноземної банківської групи" деколи незадоволений зайвим бюрократизмом та повільним прийняттям рішень..рятують, як завжи в цій країні, хороші особисті стосунки з працівниками...а так .."гальмують" іноземці у наших реаліях там де не потрібно і "газували" коли не потрібно..теж....себто, "не все те золото, що виблискує"... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 15:07
квестор написав:1) Зовнішнє управління фінансовою системою ввежено вже як два роки і здійснює його МВФ.
2) Мені не зрозумілий "загальновідомий факт заважання приходу іноземних великих банків", шо це взагалі значить ? В Україні присутні усі великі і ДУЖЕ великі банківські групи котрі хотіли тут бути...невелика проблєма була лише з відкриттям філій...але то не є принципово.
3) Хто хотів , той створював мережу з "нуля"..навскидку - ОТП, ЕРСТЕ, Універсал -це найбільш відомі спроби.
Є дві різні думки :) одні вважають зовнішнім управлінням Росію, інші МВФ, тим паче що є варіант що Росія в фінансовому плані теж керується США .
Скоріш за все я думаю як клієнт, так от роздрібних банків з першої 100 в Україні практично нема.
В кожному райцентрі наявні тільки Приват, Аваль, Правекс.
Дойчу не дозволили будуватись з '0', хоча можливо вони поділились з Коммерцом - одним Росія, іншим Україна, по-братські (припущення). HSBS, ING втекли :)
Кожен іноземний банк для відкриття мережі в Україні повинен отримувати ліцензію в НБУ, тому і не йдуть сюди іноземці з першої сотні. В корпоративному сегменті гіганти дійсно присутні, для цього вистачає відділення в Києві.
Можливо дійсно їм не цікава країна з зубожілим населенням і роздріб їм не цікавий
-
tobias
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 252 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 15:15
tobias написав:Є дві різні думки  одні вважають зовнішнім управлінням Росію, інші МВФ, тим паче що є варіант що Росія в фінансовому плані теж керується США . Скоріш за все я думаю як клієнт, так от роздрібних банків з першої 100 в Україні практично нема. В кожному райцентрі наявні тільки Приват, Аваль, Правекс. Дойчу не дозволили будуватись з '0', хоча можливо вони поділились з Коммерцом - одним Росія, іншим Україна, по-братські (припущення). HSBS, ING втекли  Кожен іноземний банк для відкриття мережі в Україні повинен отримувати ліцензію в НБУ, тому і не йдуть сюди іноземці з першої сотні. В корпоративному сегменті гіганти дійсно присутні, для цього вистачає відділення в Києві. Можливо дійсно їм не цікава країна з зубожілим населенням і роздріб їм не цікавий
1) Наскільки мені відомо, Дойч за межами Німеччини в роздрібі не працює практично ніде.
2) В кожній країні потрібен дозвіл центробанку на банкування.
3) Що Ви маєте на увазі стосовно того , що у нас відсутні в роздрібному сегменті іноземці з першої сотні?? Я , що давно тут не викладав світові банківські рейтинги, за активами чи капіталом?? Ви що не помітили у нас в роздрібі доньок деяких НАЙБІЛЬШИХ банків світу (Укрсиб, Індекс, Укрсоц, Правекс, Форум) ...і дехто з присутніх у нас має набагато більші активи за наведеного у приклад британця. Проблєма у тому , ЯК вони тут присутні....і ЯК вони тут працюють..тут кожен сам може оцінити..я , особисто - НЕ В ЗАХВАТІ.
4) За візуальними власними спостереженями у Європах в невелиих містечках тіпа наших райцентрів є 2-3 банківські відділення, а у нас на додачу до перелічених Вами є ще Ощад ..

Востаннє редагувалось квестор в П'ят 21 січ, 2011 17:27, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 16:46
1) Наскільки мені відомо, Дойч за межами Німеччини в роздрібі не працює практично ніде.
1) єдина зарубіжна країна де я побував Польща, але там я на власні очі бачив вивіску дойча на непримітному приміщенні офісного типу 
-
tester
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 січ, 2011 16:58
tester написав:1) єдина зарубіжна країна де я побував Польща, але там я на власні очі бачив вивіску дойча на непримітному приміщенні офісного типу 
"Вивіски "Дойча присутні в багатьох країнах світу.
Мова була про наявність роздрібних акцентів у роботі за межами ..та й у самій Німеччині він явний лідер, в першу чергу, у корпоративі та інвестбанкінгу..а не у роздрібі.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|