|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 27 січ, 2011 00:25
BBC
так то ви не зрозуміли - це ви для банку, а не банк для вас, тому будь-ласка виконуйте його вимоги і не задавайте дивних питань. Команда поступила - команду треба виконувати, а не звертати увагу на якихось клієнтів
ПС. Мені дадуть десятку за рекламу банку? 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 09:24
steam написав: ПС. Мені дадуть десятку за рекламу банку? 
Хіба що на бонусний рахунок, або у вигляді підвищення ліміту по кредитці. 
-
mxm
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 09:47
int13 написав:Вам лучше ни в один банк не заходить - везде видеонаблюдение. 
iamdimon - поддерживаю
int13 - ваше паясничанье уже надоело, придумайте чтонить оригинальное хоть 
-
alexwell
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 09:54
Petrovich написав:Не правильно, скоро вас будут спрашивать кто ваш партнер и откуда у него деньги....  Если подпишут в таком виде в котором он сейчас, это будет просто пи.... Расширение прав Государственного комитета финансового мониторинга.многабукаф
непримут. ибо 90% финопераций уйдет в нал и банкиры же первые будут рвать волосы на попе... вспомним 90е...
-
alexwell
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 10:37
mxm
немаю ні першого, ні другого. І мати не хочу. Краще кешом, або на рахунок в інший банк 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 12:04
BBC написав:Чому ж ця інформація є таємною? Адже співробітники це мотивують міфічним внутрішнім розпорядженням (без №, дати)! У жодному іншому банку немає такого маразма з обміном валюти! Й тим паче ніде окрім Привату касир не дозволяє собі фрази "Паспорт для мене не документ!"
Это пример не правильного кассира.
p.s. В моем отделении при обслуживании Вы камеру даже не увидите, хотя она есть. 
-
Petrovich
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 260 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 12:07
alexwell написав:непримут. ибо 90% финопераций уйдет в нал и банкиры же первые будут рвать волосы на попе... вспомним 90е...
Глядя на то, что сейчас происходит в стране.... Я бы не был так уверен на вашем месте.
-
Petrovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 12:10
Petrovich
Скажите, пожалуйста, если я заблокирую карту на мой тел-н всё равно будут приходить смс-ки с сообщениями о Приватовских акциях и т.д.? Не хватает времени, чтобы сходить и закрыть её совсем, а смс уже надоели, честно говоря.
-
*honey*
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 січ, 2011 12:50
Petrovich написав:Это пример не правильного кассира. p.s. В моем отделении при обслуживании Вы камеру даже не увидите, хотя она есть. 
Саме так має й бути, тоді зайвих питань не виникатиме. Отже слід Привату керівників відділень міняти на тих, хто вболіває за імідж БАНКУ, а не лише за кількість "бонусів"
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 27 січ, 2011 13:30
*honey* написав:Petrovich Скажите, пожалуйста, если я заблокирую карту на мой тел-н всё равно будут приходить смс-ки с сообщениями о Приватовских акциях и т.д.? Не хватает времени, чтобы сходить и закрыть её совсем, а смс уже надоели, честно говоря.
Будут.
А что за реклама, мне больше в декабре сыпалось, целых 4 смс-ки. В обычный месяц от 0 до 1.
Это разве проблема? 
-
Petrovich
-
-
-
-
Профіль
-
-