qwasqwas20 написав:это согласно нового НК, по которому будем отчитываться в следующем году.
+1
|
|
![]()
+1
![]() ок, а як тоді викладати маржиналку??? (здавати всі угоди і резульати по ним) чи можна просто підбити загальну суму, що була списана/додана до основного рах. від операцій здісненим на кредитному рахунку. І якщо перший варіант - то чи підбивати емітента до емітента, тобто на основному рах. приклад. дохід від операцій з АЛМК +1000грн. а збиток на маржинальному рахунку від операцій з АЛМК - (-1100грн.). Як тоді? Чи можна математично сумувати ці цифри (тобто виходить загально ЗБИТОК, а не дохід!!!)?
![]() Вот постил на идеях портфеля
кому интересно ответ налоговой на мой запрос Виходячи із суті отриманого листа ми прийшли до висновку, що Вас цікавить(лять) наступне(ні) уніфіковане(ні) запитання наявне(і) в нашій базі, а саме: 2755 Чи потрібно ФО, яка протягом поточного звітного року отримувала інвестиційний прибуток, подавати декларацію про майновий стан і доходи з 01.01.2011 року та у який термін? (категорія 160, підкатегорія 160.25) Уніфікована відповідь з Єдиної бази податкових знань: Діє з 01.01.2011 Відповідно до п. 179.2 ст. 179 розділу IV Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-IV (далі – ПКУ), обов’язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним, якщо він отримував доходи: - виключно від податкових агентів, крім випадків, прямо передбачених розділом IV; - від операцій продажу (обміну) майна, дарування, при нотаріальному посвідченні договорів за якими був сплачений податок. Згідно із пп. 170.2.2 п. 170.2 ст. 170 ПКУ запровадження обов’язку податкового агента для професійного торговця цінними паперами, включаючи банк, не звільняє платника податку від обов’язку декларування результатів усіх операцій з купівлі та продажу інвестиційних активів, здійснених протягом звітного (податкового) року як на території України, так і за її межами, за винятком випадків, зазначених у пп. 170.2.8 п. 170.2 ст. 170 ПКУ. Враховуючи вищевикладене, фізична особа, яка протягом звітного податкового року отримувала дохід у вигляді інвестиційного прибутку, повинна подати декларацію про майновий стан і доходи в термін до 1 травня року, що настає за звітним. Якщо, виходячи з отриманої відповіді, у Вас виникли додаткові запитання, рекомендуємо їх сформулювати в наступному зверненні. Завжди раді допомогти. Інформаційно-довідковий департамент державної податкової служби
![]() Вот сам запрос написан на общедоступном, так чтоб даже в налоговой поняли
суть вопроса районный инспектор говорит что срок сдачи отчета 1 мая городская консультационная служба 0 9 февраля город говорит что считаем по НК район что по сарому закону... "Прошу разъяснить Частный предприниматель, работающий на едином налоге в 2010 году кроме доходов от предпринимательской деятельности получил инвестиционный доход (от покупки - продажи акций через биржу), т.е. доход не от предпринимательской деятельности а как гражданин Украины, в какие сроки ему необходимо сдать годовую декларацию по инвестиционному доходу - до 9 февраля или до 1 мая 2011 года? По какому закону будет исчисляться инвестиционный доход за 2010 год по Закону о подоходном налоге с физ. лиц или по Налоговому кодексу? Какие расходы можно отнести на затраты при покупке- продаже акций через биржу (комиссия брокера, плата за пользование информационной системой, предоставляемой брокером, плата за электронно – цифровую подпись, почтовые расходы при заключении договоров ), учитывая что согласно законодательства Украины граждане Украины не могут самостоятельно, минуя брокера, торговать акциями на бирже и значит эти расходы являются непременным условием получения дохода." Вот
![]()
Маржиналку от общего счета не отличать, я думаю. Т.е. сколько всего по АЛМК поимели за год, столько и писать (-100 грн в итоге). В декларации что видно, маржинальная бумага или нет? ![]()
я с плечами пока не торговал, так что сам процесс и отчетность по нему представляю, вы сформулируйте вопрос - озадачим следующим запросом гни
![]() ответ в посте 16.55
не удивляйтесь, это и есть ответ на мой запрос ![]() ну ничего я им этот запрос подроблю на мелкие части по каждому вопросу отдельный запрос будет. что интересно в этом ответе что они ссылаются на нк а не на закон о подоходном 2003г
![]() Саш, та я так і сам думаю. Бо виходить так що на маржиналці мінусяки (травневі) по маржинколу!!!, а на основному - плюси лиш (бо мав можливість поримати просадку.
![]()
Сан а как там с инвестактивом по старому считается типа если по стиролу убыток 100 грн а по мотору 500 дохода то налог платим с 500 а про 100 убытка забываем?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|