Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 4748495051 ... 2633>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 17:46

Re: Байки про банки і не тільки....

Хотілось би почути думку знавців з приводу реальності заборони валютних депозитів

Спасибі
Востаннє редагувалось ayvengo в П'ят 11 лют, 2011 23:58, всього редагувалось 1 раз.
ayvengo

Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 18:23

ayvengo написав:Хотілось би почути думку знавців з приводу реальносі заборони валютних депозитів

Спасибі

Ймовірність настання цієї події-низька.
В середньостроковій перспективі..
Так собі ГАДАЮ... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 20:04

квестор написав:
ayvengo написав:Хотілось би почути думку знавців з приводу реальносі заборони валютних депозитів

Спасибі

Если уж и запрещать, так не только депозиты, а вообще хождение любых иностранных денег на территории страны. Невыполнение - расстрел!
rasmus

Подякував: 857 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 20:20

Більше рейтингів! Хороших і різних !

Свіженький.."Рейтинг надійності банківських вкладів"

epravda.com.ua/publications/2011/02/11/270916
Не можу сказати, що я з ним повністю згоден..але ..хай буде... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 21:47

Проблемні кредити

квестор написав:Свіженький.."Рейтинг надійності банківських вкладів"

http://www.epravda.com.ua/publications/2011/02/11/270916/

Здивований, що в рейтингу напроти Erste вказано про рівень проблемних кредитів у 21%. Коли вони встигли видати стільки проблемних кредитів?

Гіганти думки, які Ваші думки відносно перспектив Кредобанку з урахуванням 46% проблемних кредитів
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 23:01

andriyl написав:

Здивований, що в рейтингу напроти Erste вказано про рівень проблемних кредитів у 21%. Коли вони встигли видати стільки проблемних кредитів?

Гіганти думки, які Ваші думки відносно перспектив Кредобанку з урахуванням 46% проблемних кредитів

1) Устиг рідненький але не тільки він ..але Ви так цією цихрою не переймайтесь.... насправді рівень пробємних кредитів в УСІХ банках БІЛЬШИЙ і приблизно знаходиться на рівні 30-50%...все інше: тєхніка учьота, обмежені можливості акціонерів надавати капітальну підтримку ( бо проблємка його з"їдає через необхідність резервування), та просто банальне небажання завдавати Вам моральних травм та фобій.Себто, чим більше -тим КРАЩЕ... :wink:
Але до цього року, зростання (відносного показника) проблємки в поточному році буду розцінювати як затримку "на старті" нового забігу.

2) Судячи із запитання про Кредо..Ви у нас буваєте не часто, бо сей поляк одного разу мав "від"ємний "власний капітал навіть...далі нього у РЕЗЕРВУВАННІ пішов був тільки "вікінг"...а які я колись аргументи наводив про Кредо як описував вроду прекрасних польських панянок...як переконував шановне панство , що сей поляк таки виживе...мало хто вірив ДВА РОКИ тому , що вони залишаться.
З початку кризи Кредобанк продемонстрував одну з найконсервативніших оцінок власних активів( "проблємка"), списав у резерви УВЕСЬ наявний на початок капітал ( і навіть більше), натомість не менше П"ЯТИ разів отримував від своєї великої польської "мамки" додатковий капітал ( ніхто так більш "доньок" не балував)і зараз сидить собі добре зарезервований , достатньо капіталізований і ліквідний банок і думає, мабуть, шо далі робить....А думати є про що...бо поляки банк регулярно підтримують але толку не мають...український ринок відчувають погано...і успіху тут не зазнають ( ЯК ЗАВЖДИ !). Тільки гонор і впертість не дозволяє їм визнати поразку, спихнути комусь це Кредо і забути про ЧЕРГОВУ невдалу експансію (цього разу, банківську) в Україну.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2011 00:00

rasmus написав:
квестор написав:

Спасибі

Если уж и запрещать, так не только депозиты, а вообще хождение любых иностранных денег на территории страны. Невыполнение - расстрел!

У продовження теми.
Прошу вибачити мене, песиміста, за чергове запитання, але чи може хтось назвати закон, який скасував чинний за часів СРСР "антивалютний закон"? Вищезгадний закон забороняв навіть просте володіння валютою! Його скасовано чи ні? Чи - як і у випадку валютного кредитування - будь-хто (у тому числі діюча влада!) також може послатися на нього, наприклад - боронь Боже - для арешту за зберігання валюти?
Шановний квесторе, що Ви можете сказати з цього приводу?
Дякую.
ГорН

Подякував: 99 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2011 00:20

ГорН написав:
rasmus написав:
квестор написав:[quote="ayvengo"

Спасибі

Так собі ГАДАЮ... :wink:[/quot

У продовження теми.
Прошу вибачити мене, песиміста, за чергове запитання, але чи може хтось назвати закон, який скасував чинний за часів СРСР "антивалютний закон"? Вищезгадний закон забороняв навіть просте володіння валютою! Його скасовано чи ні? Чи - як і у випадку валютного кредитування - будь-хто (у тому числі діюча влада!) також може послатися на нього, наприклад - боронь Боже - для арешту за зберігання валюти?
Шановний квесторе, що Ви можете сказати з цього приводу?
Дякую.

Нічого.
Не стряпчий.
Але , здається, в Україні зберігають чинність тільки ті нормативні акти СРСР котрі регулюють правостосунки неврегулювані новим українським законодавством. Валюта-була врегульована Декретом.

Забагато шановне панство приділяє уваги паперовим законам...вони
у наших диких і прекрасних степах деколи вартують менше паперу
на якому надруковані...право сильного ,вигода та інтерес ..правлять країною..тому , ймовірність таких різких рухів -низька.
Бо, це спричинить параліч банків та споживачів, що є підривом
нестійкого економічного відновлення... з усіма електоральними
наслідками...а чергові вибори ..вже знову не за горами...
себто, жодної вигоди та інтересу у можновладців-нема.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2011 00:25

RE

квестор написав:
andriyl написав:

1) Устиг рідненький але не тільки він ..але Ви так цією цихрою не переймайтесь.... насправді рівень пробємних кредитів в УСІХ банках БІЛЬШИЙ і приблизно знаходиться на рівні 30-50%...все інше: тєхніка учьота, обмежені можливості акціонерів надавати капітальну підтримку ( бо проблємка його з"їдає через необхідність резервування), та просто банальне небажання завдавати Вам моральних травм та фобій.Себто, чим більше -тим КРАЩЕ... :wink:
Але до цього року, зростання (відносного показника) проблємки в поточному році буду розцінювати як затримку "на старті" нового забігу.

2) Судячи із запитання про Кредо..Ви у нас буваєте не часто, бо сей поляк одного разу мав "від"ємний "власний капітал навіть...далі нього у РЕЗЕРВУВАННІ пішов був тільки "вікінг"...а які я колись аргументи наводив про Кредо як описував вроду прекрасних польських панянок...як переконував шановне панство , що сей поляк таки виживе...мало хто вірив ДВА РОКИ тому , що вони залишаться.
З початку кризи Кредобанк продемонстрував одну з найконсервативніших оцінок власних активів( "проблємка"), списав у резерви УВЕСЬ наявний на початок капітал ( і навіть більше), натомість не менше П"ЯТИ разів отримував від своєї великої польської "мамки" додатковий капітал ( ніхто так більш "доньок" не балував)і зараз сидить собі добре зарезервований , достатньо капіталізований і ліквідний банок і думає, мабуть, шо далі робить....А думати є про що...бо поляки банк регулярно підтримують але толку не мають...український ринок відчувають погано...і успіху тут не зазнають ( ЯК ЗАВЖДИ !). Тільки гонор і впертість не дозволяє їм визнати поразку, спихнути комусь це Кредо і забути про ЧЕРГОВУ невдалу експансію (цього разу, банківську) в Україну.... :wink:

Дякую, що поділились своїми думками.
Із свого боку можу сказати що кредобанк дуже погано здійснює заходи щодо стягнення простроченої заборгованості.
P.S. Останніх півроку буваю тут часто, а раніше – забирав гроші з надр … Інші банки мало цікавили :)
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2011 00:30

квестор написав:Забагато шановне панство приділяє уваги паперовим законам...вони
у наших диких і прекрасних степах деколи вартують менше паперу
на якому надруковані...право сильного ,вигода та інтерес ..правлять країною..тому , ймовірність таких різких рухів -низька.
Бо, це спричинить параліч банків та споживачів, що є підривом
нестійкого економічного відновлення... з усіма електоральними
наслідками...а чергові вибори ..вже знову не за горами...
себто, жодної вигоди та інтересу у можновладців-нема.. :wink:

вот именно об этом я и говорил :) странно видеть, что при понимании этого постулата отстаивается мнение о запрете валютных кредитов... тем более, что именно сильные и заинтересованы в их наличии ;) это позволяет получать выгоду с увлекшихся ;)
... и это хорошо! :!:
V_Igor

#<1 ... 4748495051 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми