|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 13 лют, 2011 19:52
булава написав:а какая связь между % на курс и % на депо? и где это 7% на евро? ) можете себя утешить, что ложили евро по 6, а снимаете по 9 
В Приваті вільне зняття-поповнення під 6% річних. Думаю розмістивши на рік процент більший,але вже нікому невірю. вкладник за рік отримує 7% ,а падла-банк за один день з клієнта 8%.
-
новенький
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 20:09
булава написав:уже больше недели с надры можно 15 тыс/мес и 5тыс/день ну, по лимитам ликпея сами высчитывайте, как снимать. еще один наводящий вопрос - вы что, на межбанке евро продаете? ) почему считаете по курсу нбу? вот такой вот курс обмена получается. да еще, по-моему, двойная конвертация, да еще резерв визы. так и выходит через альфу было бы без 1%. но на одну альфу можно только 10 тыс/мес перевести
А если 10 000 на Альфу , а 5 000 на лікпей - в месяц 15 000 ?
-
новенький
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 20:12
Monya3 написав:andriyl написав:Не був на цьому форумі вже довгий час, а бачу віз нині там само. Народ для тих хто пропустив: Спілкувався з працівниками банку, - віддають вклади через механізм мирової угоди. Сам забрав свій вклад впродовж чотирьох місяців.Так що Ви чекаєте, доводите тут і в суді!? Забере вклад, а потім можна і про незаконність дій ТА, НБУ ... доводити суду в іншій справі. ..... .
Поняття мирової угоди передбачає що в результаті її підписання та належного виконання сторони не мають ніяких претензій одна до одної. Тому подати потім до суду безперспективно. Де гарантія того що мирова буде виконана? Надрюки невиконуютьзакони України, договір, рішення судів ... З якого дива мирова стоїть вище і обов'язкова до виконання?
Кожен робить свій вибір, але говорити так безапеляційно про мирові неварто....
Які гарантії вгазалі можуть бути в нашій державі? Звичайно є певний риск що банк може не виконати належним чином мирову угоду. Тому, По-перше я зясував чи Надра виконувала аналогічні мирові угоди, які укладені раніше. По-друге у випадку неналежного виконання - Ви зможете отримати виконавчий лист. Надрюки невиконуютьзакони України, договір, рішення судів ... З якого дива мирова стоїть вище і обов'язкова до виконання? Я ж не виправдовую їхній дій, а зазначаю що мирову угоду станом на 2010 рік вони виконували... Зараз не можу ручатись за її виконання Розкажу свої перспективи судового розгляду справи: станом на березень 2010 року відбулось лише одне судове засідання, реально рішення можна було отримати не раніше травня - червня, і не виконати його дотепер. (Якщо хтось реально отримав свої гроші на виконання судового рішення, - відпишіть) І інши варіант - станом на початок липня весь вклад в мене = півроку на 17-18%, - не прибуток, але збереження коштів від інфляції. Правда в мене вклад був в золоті - так що не особливо і виграв, але сплю спокійно. Вибір за Вами. Нікому нічого не раджу це лише був мій шлях.
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 20:16
Gebels написав:andriyl написав:Спілкувався з працівниками банку, - віддають вклади через механізм мирової угоди. Сам забрав свій вклад впродовж чотирьох місяців. Так що Ви чекаєте, доводите тут і в суді!?
Мировое соглашение может быть и не достигнуто. Например в моем случае банк хотел выкупить мое золото по цене процентов на 10 ниже чем даже цена НБУ (золото в банковских слитках еще дороже цены НБУ) и поверить в то, что они когда-то там отдадут гривну. На мой компромисный вариант, выраженный в поэтапном выкупе золота по цене НБУ банк не согласился. Посему есть так как есть - банк Надра просто должен выполнить решение суда. Забере вклад, а потім можна і про незаконність дій ТА, НБУ ... доводити суду в іншій справі.
Так не отдают, совсем не отдают! Вот так вот тупо препятствуют исполнению вступившего в силу решения суда, даже не смотря на то, что это уголовно-наказуемое преступление.
Дивно, в мене також було золото. продали по комерційному курсі станом на момент подання заявки за мінусом комісії (з приводу комісії і суджусь)
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 20:26
Odri написав:Механізм мирової угоди перш за все передбачає звернення до суду. Від подачі заяви і до піписання мирової може пройти більше 6 місяців (з власної практики). За цей час мирова стає вкладнику невигідна (судові витрати, витрачений час, виграні інфляційні і проценти від яких треба відмовитись,). Однак,Банку ж ніхто не заважає домовлятися з вкладниками, уникаючи судового розгляду. Але надрюки на це не йдуть, навпаки, вони відтягують момент пропозиції мирової. Позиція банку така: Хочеш мирову – звертайся до суду, а через пів року можливо ми тобі запропонуєм мирову. Людина, яка має власну гідність, на таку аферу не погодиться ніколи.
Ну так нічого не буває просто-так, щоб щось отримати щось треба і зробити. Я вже писав що я не хочу дискутувати з приводу дій банку. щодо гідності, а яким чином ви плануєте забрати вклад? Вам банк віддає добровільно - добре. Якщо ні - варіантів небагато, забирати в межах ліміту або іти в суд. І в процесі судового розгляду ви цілком можете для себе оцінити чи для вигідна для вакс мирова. Для мене була вигідно зокрема і тим що: 1. проценти після закінчення строку дії договору не стягнете 2. інфляція на вклад в золоті - немає жодних підстав 3. моральна шкода - не найшов позитивного судового рішення вищого суду з цього приводу. А негативні є. 4. упущений дохід - можна але сума не співмірна із зростанням золота від моменту подання позову. Висновок - не стягнете
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 20:30
булава написав:уже больше недели с надры можно 15 тыс/мес и 5тыс/день ну, по лимитам ликпея сами высчитывайте, как снимать. еще один наводящий вопрос - вы что, на межбанке евро продаете? ) почему считаете по курсу нбу? вот такой вот курс обмена получается. да еще, по-моему, двойная конвертация, да еще резерв визы. так и выходит через альфу было бы без 1%. но на одну альфу можно только 10 тыс/мес перевести
Перепрошую, якщо вже можна 15 тис в місяць, - немає змісту іти в суд для стягнення самого вкладу (не пишу про нарахування, ком пенсацію проценти тощо) та укладати мирову... таку суму пропускали мені і через мирову.
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 21:07
andriyl написав:.... Розкажу свої перспективи судового розгляду справи: станом на березень 2010 року відбулось лише одне судове засідання, реально рішення можна було отримати не раніше травня - червня, і не виконати його дотепер. (Якщо хтось реально отримав свої гроші на виконання судового рішення, - відпишіть)... Вибір за Вами. Нікому нічого не раджу це лише був мій шлях.
Я по суду забрав. 
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 21:35
andriyl написав:Дивно, в мене також було золото. продали по комерційному курсі станом на момент подання заявки за мінусом комісії (з приводу комісії і суджусь)
Это вам так в банке Надра сказали, что по коммерческому курсу?  Ну, ну. Вы могли сравнить их "комерческий курс". Когда я сравнивал, то получалось приблизительно на 10% ниже чем курс НБУ в этот день и более того, было множество банков, где в этот день можно было продать золото по существенно более высокой цене. То есть у них "комерческий курс" тупо был ниже даже той цены, по которой другие скупали золото.
-
Gebels
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 21:39
andriyl написав:1. проценти після закінчення строку дії договору не стягнете
3% годовых за несвоевременное исполнение обязательства. 2. інфляція на вклад в золоті - немає жодних підстав
Это да. 3. моральна шкода - не найшов позитивного судового рішення вищого суду з цього приводу. А негативні є.
В рамках нашей судебной системы - маловероятно. 4. упущений дохід - можна але сума не співмірна із зростанням золота від моменту подання позову. Висновок - не стягнете
Элементарно. Заключаете в другом банке депозитный договрор в золоте, который допускает зачисление золота путем безналичного перевода. Даете распоряжение банку Надра перечислить золото с вашего счета на указанный депозитный. Все, время тикает, упущенная выгода считается.
-
Gebels
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2011 23:18
Gebels написав:andriyl написав:Дивно, в мене також було золото. продали по комерційному курсі станом на момент подання заявки за мінусом комісії (з приводу комісії і суджусь)
Это вам так в банке Надра сказали, что по коммерческому курсу?  Ну, ну. Вы могли сравнить их "комерческий курс". Когда я сравнивал, то получалось приблизительно на 10% ниже чем курс НБУ в этот день и более того, было множество банков, где в этот день можно было продать золото по существенно более высокой цене. То есть у них "комерческий курс" тупо был ниже даже той цены, по которой другие скупали золото.
соррі помилочка вийшла коли писав, не по комерційному а по курсу НБУ
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-