Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 8990919293 ... 2296>
Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 16:18

Richi написав:
int13 написав:Кстати - имел полное право отказать и могли бы жаловаться - хоть в ООН.

Я бы не был так уверен ... Они не в лесу работают и подчиняются законам. Так же и у нас, как у потребителей есть свои права. Завтра они нас начнут просить зайти в комнату для личного досмотра, потом будут пускать только после запонения анкетных данных и т.д. Есть такое понятие как защита личных данных. Я не кредит оформл, а дебетную карту (разницу чуствуете?). Не вопрос, мы оплатили в соседнем банке, остался блан (образец) и последующие плажи будем там оплачивать. Т.е. я без претензий, но если они поступают так, как им удобно, то это не повод нам идти у них на поваду и ещё за это платить свои деньги.

Что касается жалобы, то если бы лично мне отказали в обмене долларов до 90 г., то я бы уделил несколько минут и оставил претензию в НБУ. Поверьте, мне проще было бы позвонить, чем потом им это разгребать.

Про обмен валют - не скажу - тут Вы наверное правы, просто уже достали комментарии вида - угрожал, обещал пожаловаться, сделали без фото или анкеты - так с ними и надо. Есть требование ГО банка, оно однозначно - идентификация клиента = фото с картой или паспортом + анкета-заявление + ксерокопия ид. документа + верифицированный тел. Обсуждать правильность или неправильность данного требования с операционисткой в отделении - просто несерьезно.
int13

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 17:05

int13 написав:Есть требование ГО банка, оно однозначно - идентификация клиента = фото с картой или паспортом + анкета-заявление + ксерокопия ид. документа + верифицированный тел. Обсуждать правильность или неправильность данного требования с операционисткой в отделении - просто несерьезно.

Номер постановления (нормативный акт и пр), согласно которому "идентификация клиента = фото с картой". Ни в одном банке подобную процедуру не проходил, при этом имею карты 3-х банков.
P.S. Повторяюсь - карта не кредитная!
Richi

Подякував: 933 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 19:27

Richi - а ПриватБанк на много чего болт ложит!

Вот договор к картам - они обязаны выдавать! Пусть даже миниатюрным шрифтом напечанные - но обязан.
А реально только на сайте есть и то меняется там не раз в месяц, до 25 числа - а каждый день редактируют!

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=z0474-10

2.4. Договір укладається в письмовій формі.
Умови договору мають бути викладені державною мовою.
Укладення договору іншою мовою здійснюється за домовленістю
емітента та клієнта відповідно до законодавства України.
Один примірник договору зберігається в емітента, а другий
примірник договору емітент зобов'язаний надати клієнту під підпис.
Емітент зобов'язаний під час видачі спеціального платіжного
засобу надати клієнту договір, правила використання спеціального
платіжного засобу і тарифи банку.

2.5. Емітент зобов'язаний забезпечити наявність у договорі
таких умов:
тип спеціального платіжного засобу;
види платіжних операцій, які клієнт має право здійснювати з
використанням спеціального платіжного засобу, правила та
максимальний строк їх виконання;
порядок обслуговування рахунку (за дебетовою,
дебетово-кредитною або кредитною схемою, розміри гарантійного
забезпечення та/або незнижувального залишку коштів на рахунку,
порядок кредитування клієнта, порядок установлення курсу продажу,
обміну або конвертації іноземної валюти тощо);
тарифи банку на обслуговування операцій з використанням
спеціального платіжного засобу на момент укладення договору та
порядок повідомлення клієнта про їх зміну;
ліміти та/або обмеження за операціями з використанням
спеціального платіжного засобу або платіжних додатків,
реалізованих у спеціальному платіжному засобі (за наявності);
право клієнта на одержання виписок про рух коштів за його
рахунком та порядок їх отримання;
порядок забезпечення емітентом та клієнтом безпеки під час
користування спеціальним платіжним засобом;
порядок розгляду спорів;
відповідальність емітента та клієнта тощо.

2.6. Емітент перед укладенням договору зобов'язаний
ознайомити клієнта з умовами одержання спеціального платіжного
засобу, переліком необхідних документів, тарифами на
обслуговування та правилами користування спеціальним платіжним
засобом. Ця інформація має бути викладена в доступній формі й
розміщуватися в доступному для клієнтів місці в банку та на
офіційному сайті емітента в мережі Інтернет, а також надаватися
клієнтам на їх вимогу в письмовій або електронній формі.
TAG

Подякував: 159 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 19:31

В добавок - ПриватБанк этим фотографированием прикрывает свою ж***, когда НБУ его обязал заботиться о проблемах клиентов!

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=v1197500-08

Така ситуація здебільшого пояснюється тим, що банки несуть
збитки/втрати від шахрайських операцій в основному за операціями з
платіжними картками з магнітними смугами міжнародних платіжних
систем, які базуються на застарілих технологіях
і не мають
достатнього ступеня захисту.

З метою запобігання втрат населення та банків від шахрайських
дій за операціями з використанням платіжних карток та керуючись
статтею 42 Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів
в Україні", зобов'язуємо вжити відповідних заходів
щодо запобігання і протидії шахрайству з використанням платіжних
карток міжнародних платіжних систем, зокрема:
...
- прискорити перехід на використання платіжних карток з
чипами (емісія, еквайринг);

...

В реальности ПриватБанк наоборот - болт ложил на чиповые карты!!!
TAG

Подякував: 159 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 20:15

к чему весь этот флуд? Где указано, что должна проходить идентификация в виде фотографирования с картой? ИН - не вопрос, копия паспорта - имеют права. Устраивать фотосессию - не видел такого закона и читая инфу предоставленную Вами - не увидел.
И деньги обязаны принимать, если они не повреждены.

P.S. Если я клиент, плачу деньги, то я же не козыряю правами потребителя и не требую, чтобы меня менеджеры встречали в бикини?! Не нужно желания выдавать за постановы!
Richi

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 22:21

Richi написав:к чему весь этот флуд? Где указано, что должна проходить идентификация в виде фотографирования с картой? ИН - не вопрос, копия паспорта - имеют права. Устраивать фотосессию - не видел такого закона и читая инфу предоставленную Вами - не увидел.
И деньги обязаны принимать, если они не повреждены.

P.S. Если я клиент, плачу деньги, то я же не козыряю правами потребителя и не требую, чтобы меня менеджеры встречали в бикини?! Не нужно желания выдавать за постановы!

Конкретика - внутренние документы банка, в общем - http://privatbank.ua/rules/index.php?do ... ZEvc&ln=ru
int13

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 22:45

Вы решили текстом завалить или действительно не понимаете сути? Да плевать я хотел на внутренние распоряжение Привата и на все его руководство, включая совет директоров. Я живу в стране Украина и как законопослушный гражданин, соблюдаю законы этой страны. Вопрос: почему я должен подчинятся этим законам, а Приват пишет свои и пытается подменить государство? И давайте закончим эту ненужную дискуссию, т.к. Вам проще кидать бесполезную инфу, чем мне тратить время и читать её.
Richi

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 22:54

Richi написав:Вы решили текстом завалить или действительно не понимаете сути? Да плевать я хотел на внутренние распоряжение Привата и на все его руководство, включая совет директоров. Я живу в стране Украина и как законопослушный гражданин, соблюдаю законы этой страны. Вопрос: почему я должен подчинятся этим законам, а Приват пишет свои и пытается подменить государство? И давайте закончим эту ненужную дискуссию, т.к. Вам проще кидать бесполезную инфу, чем мне тратить время и читать её.

Так бы сразу и написали - ответов мне не надо, я просто повозмущаться зашел.
int13

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 22:58

int13 написав:Конкретика - внутренние документы банка, в общем - http://privatbank.ua/rules/index.php?do ... ZEvc&ln=ru

Питання - ви правознавство вчили? ієрархія законів? права і обов'язки громадян? Бо таке враження, що Приват вище стоїть ніж Закони України, Конституція...
А скажіть таку деталь: от у мене є ваша кредитка і копілка. Я хочу від них позбутися і користуватися тільки зарплатою, дебетною картою. Нав'язувати ваші додаткові сервіси ви якби не вправі (закриваючи очі на те, що Приват над законом), то що порадите - прийти з заявою про закриття рахунків, крім зарплатного, і передачу менеджеру цих карт (ніколи не активованих і не використаних), які то й же менеджер при мені розріже а я його сфоткаю, про всяк випадок :wink: Чи раз попав у ваш банк - то це назавжди? і відмовитись не можна, допоки банкрутство банка не розлучить нас :D
Востаннє редагувалось steam в Пон 14 лют, 2011 23:11, всього редагувалось 1 раз.
steam

Повідомлення Додано: Пон 14 лют, 2011 23:04

steam написав:прийти з заявою про закриття рахунків, крім зарплатного, і передачу менеджеру цих карт (ніколи не активованих і не використаних), які то й же менеджер при мені розріже а я його сфоткаю, про всяк випадок :wink:

Це правильно, єдина симетрична відповідь Привату, з його фотозйомкою! Завжди пишу свої візити до привату на диктофон, гарна ідея, ще й менеджера фоткати :lol:
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 8990919293 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей