|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 14 лют, 2011 16:50
квестор написав:ППС. Стосоно того...куди "пошёл" сей "вікінг ... здається мені , що заблудився він у наших диких і прекрасних степах..і ночами йому хочеться додому...до мами... 
До мами тепер багато хто хоче... Менші мають кращі шанси (Ренесанс -вже, Прокредит, Петрокомерц - закривають відділення в областях (сматывают удочки)) а інші вичікують - SEB, Ерсте ... збирають камні... ой! раніше видані кредити. До речі, з початку року у моїй області Універсал повністю припинив видачу кредитів (немає навіть овердрафтів). Мабуть теж хоче до мами... тільки вляпався надовго.
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 лют, 2011 18:10
ОЩАДБАНК РАЗМЕСТИТ ДЕБЮТНЫЙ ВЫПУСК ЕВРООБЛИГАЦИЙ
Ощадбанк - третья по величине кредитная организация Украины и второй по размеру государственный банк (активы - $7,5 млрд.) - должен приступить на этой неделе к маркетингу своего первого выпуска еврооблигаций, сообщает Debtwire. Речь идет о размещении пятилетних бумаг на сумму до $500 млн. Это будет уже вторая попытка эмитента выйти на рынок еврооблигаций. Как и Укрэксимбанк, тоже принадлежащий государству, Ощадбанк часто проводит операции в интересах государства: в частности, именно через него оказывается поддержка Нафтогазу Украины. Мы полагаем, что новая бумага будет близка к кривой облигаций Укрэксимбанка: премия едва ли превзойдет 50-75 б. п. Обусловлена последняя будет тем, что Укрэксимбанк более известен и имеет более солидный "послужной список" на мировом финансовом рынке.
-
marimar_40
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 14 лют, 2011 20:06
квестор написав:Стосовно того...куди "пошёл" сей "вікінг ...
А может это первая (небольшая) честная прибыль после (огромных) честно задекларированных в прошлом году убытков (под резервы и т.д.)?
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 лют, 2011 21:48
К возбужденному по факту мошенничества уголовному делу добавляется все больше и больше эпизодов. Главные фигуранты дела: Кирилл Дмитриев — президент фонда прямых инвестиций Icon Private Equity и Николай Лагун — собственник «Дельта-банка». http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=109428Шановний квестор, як а вашу думку вплине вищезгадане на політ дельтаплану?
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 лют, 2011 09:18
Haza написав:К возбужденному по факту мошенничества уголовному делу добавляется все больше и больше эпизодов. Главные фигуранты дела: Кирилл Дмитриев — президент фонда прямых инвестиций Icon Private Equity и Николай Лагун — собственник «Дельта-банка». http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=109428Шановний квестор, як а вашу думку вплине вищезгадане на політ дельтаплану?
Ніяк.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лют, 2011 09:54
octopus написав:квестор написав:Стосовно того...куди "пошёл" сей "вікінг ...
А может это первая (небольшая) честная прибыль после (огромных) честно задекларированных в прошлом году убытков (под резервы и т.д.)?
Так. Свед-правдивий "вікінг" але щастя навряд чи зазнає, ТУТ. ПС. Улюблена цитата, шкода шо моя, а не українських банкірів та всяких інших шпекулянтів: "Вот скажи мне, американец, в чём сила? Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда — тот и сильней. Вот ты обманул кого-то, денег нажил. И чего, ты сильнее стал? Нет, не стал. Потому что правды за тобой нет. А тот, кого обманул, за ним правда, значит, он сильней. Да?"....("Брат 2")
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лют, 2011 10:54
квестор написав: 1) Можливе повторення кінця 2008року.При слабкій зовнішній ліквідності країни. Але враховуючи сучасний стан зовнішнього ринку капіталу та оптимістичний настрій шпекулянтів ймовірність такого розвитку подій у середньостроковій перспективі ПРОДОВЖУЮ ( як і рік тому) оцінювати як- НИЗЬКУ.
Тобто насправді абсолютно невідомо чи є хоч якийсь сенс у нарощуванні валютного боргу разом з курсовими ризиками які вас так лякають коли мова йде про внутрішні валютні запозичення. А я гадав що ви таки бачите НЕОБХІДНІСТЬ у цьому. квестор написав:2)Уряд не мав і не має дешевого ( І ДОВГОГО !) внутрішнього гривневого ресурсу, крім -ЕМІСІЙНОГО.Тому використовує його обережно, бо МВФ-бдить і не спить.
Знов відповідь не на моє питання. Я питав виключно про запозичення у валюті. квестор написав:3)Я змушений миритись із зазначеним Вами ризиком,бо його неможливо уникнути, на відміну від внутрішнього валютного кредитування.І я не схильний до його (ризику) переоцінки.
Тобто на вашу думку людина, яка при отриманні валютного кредита нездатна осягнути розумом можливість та розміри девальвації гривні, може адекватно передбачувати на довгі роки кон"юнктуру внутрішнього ринку, перспективи власного бізнесу чи прибутку, можливість втрати платоспроможності через непрацездатність та інше ? Це - прийнятний ризик на відміну от валютних коливань ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лют, 2011 11:35
квестор написав:ПС. Улюблена цитата, шкода шо моя, а не українських банкірів та всяких інших шпекулянтів: "Вот скажи мне, американец, в чём сила? Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда — тот и сильней. Вот ты обманул кого-то, денег нажил. И чего, ты сильнее стал? Нет, не стал. Потому что правды за тобой нет. А тот, кого обманул, за ним правда, значит, он сильней. Да?"....("Брат 2")
Насправді головна думка цього серіалу - "правда в того, в кого сила". Чи, інакше "той, в кого сила, визначає що є правда". Звичайний бандитський світ. Той самий, що і в банкирів та інших спекулянтів. Нічого особливого.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лют, 2011 13:54
Хороша новина для фанів невеликих українських банків...і не тільки. Кажуть люди ,що щойно парламент проголосував компромісну норму стосовно збільшення мінімального розміру статутного капіталу банків-120 млн. грн з розтрочкою на 5років для діючих банків..замість одіозних і негайних 500млн. грн... АУБ та здоровий глузд перемогли "пузатих забугорних дядь". Мої вітання... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лют, 2011 15:11
квестор написав:Хороша новина для фанів невеликих українських банків...і не тільки. Кажуть люди ,що щойно парламент проголосував компромісну норму стосовно збільшення мінімального розміру статутного капіталу банків-120 млн. грн з розтрочкою на 5років для діючих банків..замість одіозних і негайних 500млн. грн... АУБ та здоровий глузд перемогли "пузатих забугорних дядь". Мої вітання... 
Ура, хотя бы такие признаки цивилизации ... Понравилась атмосфера и обслуживание в Кредитпроме, думаю, у банка есть устойчивый потенциал ... Комплексно радует Проминвест ... Диамант придумал бонусы как в Сильпо - интеллект есть, что всегда неплохо.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-