Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 5354555657 ... 2633>
Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 09:54

Шоб думали.

У мене з"явився однодумець:

Финансовый кризис 2015

k2kapital.com/news/488764

Не зовсім впевнений, що почнеться з занадто дорогої їжі та енергії, бо
"закредитовані англосакси" можуть плавним збільшенням ставок ( не виключено, що почнуть у цьому році)пригальмовувати ...
але дата мені подобається...любителям апокаліпсисів на замєтку.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 10:19

квестор написав:У мене з"явився однодумець:

Финансовый кризис 2015

"закредитовані англосакси" можуть плавним збільшенням ставок ( не виключено, що почнуть у цьому році)пригальмовувати ...

По вказаному адресу знаходиться зовсім інша новина.
Группа Barclays объявила о своем намерении свернуть розничный бизнес в России, продав ООО «Барклайс Банк».
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 11:41

bolex написав:
квестор написав:У мене з"явився однодумець:

Финансовый кризис 2015

Группа Barclays объявила о своем намерении свернуть розничный бизнес в России, продав ООО «Барклайс Банк».

Кожен бачить те, що хоче....

А стосовно згортання роздрібу знатного агліцького шпекуля..то се закономірний процес....забугорні шпекулянти втратили там шанс повністю захопити ринок у минулому десятилітті ,тепер підібгавши хвости і здувши щічки "змотують удочки"...як і у нас, деякі хочуть....шкода тільки, що у наших диких і прекрасних степах головна боротьба буде розгортатися між росіянами і модними західними "брендами і трендами" і сили у трійки найпотужніших наших рідненьких аборигенів малувато...хоча мене тішить , що вони співають гарну пісню.."- Я не сдамся без бою"...і таки НЕ здаються ... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 12:20

А тим часом, по цих дрібних сварках, що імітують конкуренцію, "головну боротьбу" і "не сдамся без бою", проїдеться "дикий і прекрасний" каток ПаРтолігархії. А ви собі чекайте апокаліпсисів 2015-го. :shock:
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 12:34

Mirax написав:А тим часом, по цих дрібних сварках, що імітують конкуренцію, "головну боротьбу" і "не сдамся без бою", проїдеться "дикий і прекрасний" каток партолігархії. А ви собі чекайте апокаліпсисів 2015-го. :shock:

Політичні РИЗИКИ для банківського сектору оцінюю як НИЗЬКІ.

ПС. У мене смак до політичного памфлетизму сформований Анатоль Франсом ( до речі, рекомендую "Острів пінгвінів" та "Боги жадають"), тому- ПРОШУ МЕНЕ НЕ ТУРБУВАТИ власною "політологією". Стосується УСІХ хто розраховує на діалог. Дякую.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 12:46

квестор написав:

Кожен бачить те, що хоче....

Я бачу саме те, що є. Могли б й самі перевірити що ваша адреса некоректна. Згадана апокаліптична стаття знаходиться по дещо іншому адресу:
http://k2kapital.com/news/488764/

Щодо її змісту (на жаль, згадати про адресу оригіналу перекладачі не потурбувалися), то вона - не більш ніж ще одна фантазія "експертів" на глобалістичну тематику. Може справдиться, може й ні. Зараз при бажанні можна знайти сотні таких пророцтв.

квестор написав:А стосовно згортання роздрібу знатного агліцького шпекуля..то се закономірний процес....забугорні шпекулянти втратили там шанс повністю захопити ринок у минулому десятилітті ,тепер підібгавши хвости і здувши щічки "змотують удочки"...як і у нас, деякі хочуть....шкода тільки, що у наших диких і прекрасних степах головна боротьба буде розгортатися між росіянами і модними західними "брендами і трендами" і сили у трійки найпотужніших наших рідненьких аборигенів малувато...хоча мене тішить , що вони співають гарну пісню.."- Я не сдамся без бою"...і таки НЕ здаються ... :wink:

Щось мені ця "головна боротьба" більш нагадує іншу боротьбу, "нанайських хлопчиків" ....
Востаннє редагувалось bolex в Чет 17 лют, 2011 18:15, всього редагувалось 1 раз.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 13:00

Можливо.

"Ну і нехай"... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 13:01

Крупнейшим участником сделки по размещению 10%-го госпакета акций ВТБ стал не американский инвестиционный фонд TPG Capital и не итальянская финансовая группа Generali, а российский бизнесмен, член Совета Федерации от Дагестана Сулейман Керимов.
Как сообщили в четверг со ссылкой на неназванные источники Financial Times и "Ведомости", в ходе SPO он вложил в акции второго по величине российского банка $500 миллионов.
Исходя из цены размещения, такая сумма соответствует пакету в размере около 1,5% акций.

Читайте далее: http://bankir.ru/news/article/9011592#ixzz1ED0mqd00
ami

Подякував: 22 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 13:05

Касаемо россиян...
Ув. гиганты и сочувствующие, что можете сказать о ПИБе?
С небольшой так перспективой (около года)
По рейтингу надежности депозитов на Еправде - нормально,
а по ощущениям?
ami

Подякував: 22 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лют, 2011 13:18

ami написав:Касаемо россиян...
Ув. гиганты и сочувствующие, что можете сказать о ПИБе?
С небольшой так перспективой (около года)
По рейтингу надежности депозитов на Еправде - нормально,
а по ощущениям?

ПІБ входить у категорію "зберігальних" банків.

Дана категорія включає у себе банки котрі характеризують НАЙВИЩИМ рівнем платіжоспроможності в середньостроковій перспективі( до 3-5років).

Безумовно, це лише моя, суб"єктивна думка котру обгрунтовувати всоте за останні два роки, мені просто ліньки.

ПС. Читати газєти потрібно обережно, бо можна справді повірити , що БТА надійніший за Сбєр чи "Південний" кручє ПУМБа ..та іншу НЕнаукову фантастику.... :wink:

ППС. Багато форумного люду ображені на ПІБ, бо він заборонив поповнювати вклади по "кризовим" високим ставкам. Себто, низьку степінь лояльності ( та сервісу) цієї МІЦНОЇ банки маєте враховувати.
квестор

Профіль

#<1 ... 5354555657 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор