Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 99100101102103 ... 2296>
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 15:50

Gaz написав:
bolex написав:Картина маслом. Херсон, центр города. Суббота, центральное областное отделение Приватбанка. Депозитный, кредитный отделы, отдел обслуживания пластиковых карт - не работают. У них выходной. В предбаннике набито несколько сот человек, которые пытаются достоятся в часовых очередях к дежурным менеджерам и кассам. Духота, грязь, ругань ...

Прошу прощение Уважаемый(ая), а какого вы туда пошли?Других банков в Херсоне нет?

Задайте этот вопрос тем, кто стоял в очередях. А я пока что еще могу позволить себе посещать публичные места и делиться впечатлениями от этого процесса.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 18:22

Mirax написав:Можна щомісячну зарплату тратити прямо з дебетки з процентами на залишок... А можна тратити з кредитки безплатні гроші, тим часом зарплата, яку би мали потратити заробляє проценти на депозиті. Хто не бачить користі від кредитки, тому вона не потрібна. :)
Алєксєєвіч молодець, фінансово грамотний чоловік, підтримую.

Згоден, можна і так, брати в одному місці безплатно і заробляти в іншому. Але скажіть будь-ласка - яка у вас зарплата і скільки ви заробляєте? Скажіть приблизно, не до копійки, у вас 3, 5, 10 тис грн зарплата? а скільки ви заробляєте в місяць користуючись з безплатного кредиту? Бо фінансових радників багато, майже кожен, але вже власними кровними мало хто ризикує...
Якщо хтось заробляє 10 тис (як вказано постом вище) то можна спробувати кидати всю зарплату на депозит, а користуватися кредитом. Шляхом договірного списання добитися того, щоб банк сам списував і нараховував необхідні платежі: зарплату на депозит 1.1.2011, місяць живемо на 5 тис грн з кредитки, 1.2.2011 вертається депозит з %. В цей же день 5 тис переводимо на кредитку, а 5 старого депозиту + нова зарплата 10 тис на новий депозит - і так по колу. І тут виникає декілька питань: Ви впевнені що банк не дасть збій і гроші прийдуть 1 числа? Як довго ви зможете жити в кредит, знаючи що ваша зарплата в 2 раз більша і дозволити ви собі зможете у 2 раз більше? Скільки ви заробите за ці всі рухи? Може простіше не випити пива чи не піти в ресторан і зекономити ці 70 грн?
steam

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 18:38

Вы немножко не уловили суть... Я имел в виду то, что при з/п от 5000 экономия незначительная и на нее обычно не обращаешь внимание (30 грн.- бокал пива) этого не стоят, чтобы иметь потом геморой с кредитами... А те, кто получает меньше - то им тоже как-то экономия не сильно поможет, а вкабалу (на иглу) загонит... В основном попадают люди до 5000 грн - т.к. им сложнее всего закрыть кредит, вот тут приват и отыгрывается...
Gaz

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 18:50

Gaz написав: В основном попадают люди до 5000 грн - т.к. им сложнее всего закрыть кредит, вот тут приват и отыгрывается...

Особенно когда при доходе в 1,5-2 тыс ставят кредитный лимит в 10 тыс, что даже двухмесячный доход превышает. Так тут сложно удержаться бывает, чтобы не взять что-то, раз есть мнимая возможность, а потом рвать на себе волосы, мол, как же отдавать.
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 18:51

щось приват24 сьогодні глючить:(
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 18:58

Malky написав:Особенно когда при доходе в 1,5-2 тыс ставят кредитный лимит в 10 тыс, что даже двухмесячный доход превышает.

Самая настоящая игла... выйти конечно из ситуации можно, но очень сложно.... А с учетом повальной безграмотности наших людей, то там еще нажухают полюбому...
Так, что смысла в кредитке для клиента -НУЛЬ, но вот для привата - это прибыльный бизнес, а с учетом того, что ТАГ в пред. постах писал - так вообще лафа...
Gaz

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 19:10

Re: Приватбанк

Оу, знову кредиткофлейм:) Його певно треба в якусь окрему статтю винести з аргументами +/-, щоб не повторюватись... Игорь Алексеевич, радий вітати однодумця:)
chipmunk

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 19:41

Gaz написав:Вы немножко не уловили суть... Я имел в виду то, что при з/п от 5000 экономия незначительная и на нее обычно не обращаешь внимание (30 грн.- бокал пива) этого не стоят, чтобы иметь потом геморой с кредитами...

Кстати тута описывают систему с депозитом в другом банке.

Но! У самого Привата есть мега-пакетное обслуживание.
Это когда у человека с зарплатой в 1200 грн - снимают на депозилку по 50-100 грн каждый месяц на депозит до 15% годовых, и дают кредитку с 36% годовых.

В результате - у человека за полгода забирают 300-600 грн "на депозит", а взамен ему приходиться с кредитки на те же деньги в кредит что-то покупать.

Разница между % по копилке и кредиткой - сами понимаете у кого остается.

В других банках можно открыть кредитную карту под депозит с разницей между ставкой депозита и кредита в 2% (БТА) - 5% (Правекс) годовых (или Аваль - фиксированная 26%).

У ПриватБанка разница между 36% кредитки и 15% депозилки - более чем существенная ;-)

Теперь Игорь Алексеевич пусть подумает - а почему бы не положить 10000 грн (или какая там у Вас зарплата) на депозит в такой банк и получить кредитку с льготными периодами, пониженной ставкой по кредиту, с минимальным % за снятие наличных?

Не думали про такое?
TAG

Подякував: 159 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 19:45

Gaz написав:Вы немножко не уловили суть...

Ні-ні-ні, суть я уловив - вона у питаннях в кінці посту, а також у попередніх моїх постах - кредитка непотрібна, від неї ніякої користі нема. Описав теоретичну можливість заробити 50 грн багатьма комбінаціями і рухами, в той час як ці ж гроші можна просто зекономити на пиві :)

chipmunk написав:

Ми обговорюємо продукт привата, який ви вихваляєте, а ми показуємо його негативні сторони. Люди які нас читають - бачать всю картину і самі вирішать чи їм користуватися чи ні даним продуктом. Я більшість своїх знайомих підбурюю на приват24 - перевірка балансу, поповнити мобілку чи перевести комусь на приват гроші за 50 коп комісії - надзвичайно зручно і швидко. Але в той же час кредитка банку - взагалі непонятний продукт... Імхо звичайно :D
Якщо ви вважаєте кредитку і переводи депозит-зарплата-кредитка супер вигідним і класним - поділіться реальними цифрами і фактами. Написати що воно добре/погано без аргументації і фактів - це дитячий садочок 8)
steam

Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 20:31

Re: Приватбанк

Хе-хе-хе!
Як на мене то найзручніша була б така фіча:
Банк(поки шо пофігу який) дає мені зарплатку-депозитку(як ЧГ з 12% на залишок:) ) та кредитку з кешбеком, хоч 1%.
Я юзаю кредитку - а банк списує з мене за пару днів до закінчення пільгового періоду з зарплатки весь борг, а як нехватає - то обов'язковий платіж. при цьому жорстка хвінансова;) відповідальність банку(як не встиг/забув/збій - а в мене кошти були) та мене - як протратив усі...
Тобто маю і пільговий період і депозит без лишніх рухів.
Але раз такого щастя нема:( то доводиця трохи рухатись.
У Києві, хвала Аллаху, банків багато, мона вибрати потрібні продукти майже на any смак...
Кредитку дали до депо ще у 2008. На той час забув чи була вже Ліга успіху(20%!) чи пізніш, але оформив і з тих пір юзаю за технологією, описаною шановним Mirax вище, та й я десь писав те ж саме.
Коли Ліга впала до 7% - перейшов на Південком(20%), сьогодні скінчився:(( тепер на Дельту.
за час поки маю кредитку - витрачав максимум 3.5тис на 2 міс. пільгперіоду. ніяких % не платив, в банкоматі не брав(тим більше мінікредиткою ніззя, а для зняття в банкомуті є інші картки) завжди погашав борг до 25-го...
50-75грн на міс - може комусь і небагато - але хоч плата за інет:) до того ж на рівному місці. Зараз тим більше відстать між найближчими відділенями Дельти й Привата десь з півкілометра:) і поблизу ще й Оливка, де і можна випити зароблений на комбінації депозитка/кредитка кухлик пива:)
А можливі трабли які наводять антикредитчики - то психологія...
Також ще може бути форс-мажор - захворів, поїхав у безбанкову місцину, банк не зарахував платіж до 25-го. Однак тут вже явно більші проблеми ніж обов'язковий платіж у 200-300грн.
Щодо бонус+ - ходжу в одну кафешку поряд, там є 3% цих клубнічок, а взагалі дійсно штука нецікава, принаймі мені...
chipmunk

Профіль

#<1 ... 99100101102103 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор