|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 21 лют, 2011 20:47
Боты ау! Сотрудники и агенты ПриватБанка - как прокомментируете очередное падение Приват24?
Опять в 20-тых числах когда людям и компаниями надо платить налоги - ПриватБанк подводит их. Причем в конце 2010 года минимум 2 раза такое уже было - кажеться в сентябре и октябре!
Сможете как-то подвести под политику Вашу это падение?
"Сотрудник Банка в соцсети позиционирует Банк, как: ●самый надежный Банк; ●Банк близкий Клиенту; ●инновационный Банк."
-
TAG
-
-
- Подякував: 159 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лют, 2011 22:52
chipmunk написав: А можливі трабли які наводять антикредитчики - то психологія...
ок! Ви також у між строками сказали "кухоль пива" а рівному місці. В мене то не психологія, просто я за кухоль пива такі хитромудрі комбінації робити не буду, і не тому, що боюся привату = мені просто "в-лом". Проте, якщо комусь воно цікаво - то, чому б ні - користуйтесь  Я ж ніколи не писав нічого на кшалт% "БА! Приват накалує нахабно!" Я питав: "Яка вигода, і в чому:" Отримав від одного комментатора приблизно 75 грн (за рахунок Дельта-депо) та від іншого - кухоль пива. Дякую панове за Ваші відповіді, проте "це не моє"
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лют, 2011 22:54
steam написав:Gaz написав:Вы немножко не уловили суть...
Ні-ні-ні, суть я уловив - вона у питаннях в кінці посту, а також у попередніх моїх постах - кредитка непотрібна, від неї ніякої користі нема. Описав теоретичну можливість заробити 50 грн багатьма комбінаціями і рухами, в той час як ці ж гроші можна просто зекономити на пиві 
Геніально! Для чого перекинути пару раз гроші з карти на карту (можна не виходячи з дому в інтернеті) і заробити кухоль пива, якщо можна просто відмовитися від цього пива. - Саґа, а я сьогодні 3 шекеля заробив - А де це ти їх заґобив, Абґам? - А я сьогодня не їхав у тґолейбусі, а біг за ним 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лют, 2011 23:29
Мона й так рахувати: зп за день - приблизно 1/20 місячної(22 роб. дні) для згадуваних 2000 - 100. припустимо кредитку та ЧГ стали юзати 1 квітня;))) 2000 зп березня - на ЧГ, вони там 54дні - десь 36грн 2000 зп квітня - 24дні - 16грн разом 54 витрати з кредитки - 4000 за ці 54 дні(бо з такою зп навряд чи щось зекономиш та боюсь і на місяць не досить. хоча колись хватало:) ) тобто 1(один)похід з дельти до привату=54грн=100/2 - півдня роботи, 4години. якщо брати зп цікавішу - ті ж 10000 - маємо 54*5=270 грн. в будь-якому випадку - півробочого дня=1 перехід або переказ через нет-банкінг... не думаю що це такі важкі рухи;) хоча як кому і як коли звісно...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 00:34
chipmunk написав:Мона й так рахувати: ...
Т.е. преимущество Кредитки это что можно взять в кредит под 36% годовых (но с 30-55 дней льготным периодом за счет коммисии по эсквартингу в магазинах), и отнести в Дельта-Банк под 15% годовых? А пробовали просчитать на какую сумму будет попадание если в Дельта-Банк введут временную администрацию на месяцев так 6-12 ? Существенная разница от продукта "кредитка под депозит" - что Вы не сможете зачесть встречные обязательства если будете в разных банках. Даже если все будет супер - то фактически Вы рискуя полной почти полной суммой депозита, желаете получать доход в 1.25% в месяц. Т.е. если из за 80 месяцев (больше 6 лет) с банком где у Вас депозит случиться форс-мажор описанный - то вы попадете на бабло (на то самое которое на пиво ушло), плюс еще и не вернете время и нервы потраченные бегать/переводить деньги из одного банка в другой!
-
TAG
-
-
- Подякував: 159 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 00:49
TAG, в Дельта-Банк під 12%  я вище писав, що ліпше звичайно мати кредитку й депозитку одного банку:) для форс-мажору типу ВО - є ще депо в кількох банках та інші запаси. глобальний п-ц на те й глобальний що нічого не допоможе. до того ж боятись ВО - в банк не ходить, і без кредитки ті ж самі трабли. тримати в банці вдома - обікрасти можуть.
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 00:49
TAG написав:chipmunk написав:Мона й так рахувати: ...
Т.е. преимущество Кредитки это что можно взять в кредит под 36% годовых (но с 30-55 дней льготным периодом за счет коммисии по эсквартингу в магазинах), и отнести в Дельта-Банк под 15% годовых? ... Даже если все будет супер - то фактически Вы рискуя полной почти полной суммой депозита, желаете получать доход в 1.25% в месяц...
Ризик кредитки абсолютно невартий прибутку...
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 00:57
який ризик? ВО в бегемоті? думаю що він досить живучий... я бачу лише трабли типу можливої комісії за поповнення в касі(що полюбив бегемот робити з картами) чи ще яку раптову зміну умов кредиту.
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 01:55
Ну країна у нас така, що міняють що хочуть і коли хочуть, а люди завжди у програші - згадайте Падла банк... І по-друге, щодо "тєлодвіженій" кредитка-депозит -кухоль пива/50 грн - я про це не намовляю, сам проти, такого не роблю і нікому не раджу, у кого менше 10 тис грн зарплати. У кого більше - навряд чи він буде ходити між банками, щоб заробити 200 грн, статус не той все це був сарказм, показати малу віддачу від стількох рухів, яка в принципі окупається невипитим пивом чи десь зекономленими 50 грн. Просто хтось хоче показати ще один варіант використання супер-вигідної кредитки, мол живіть в кредит, а зарплата хай заробляє на депозиті... Ну і вийшов політ фантазії як це теоретично зробити, і який КПД або % або "выхлоп" можна мати 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2011 02:03
Та правильно, валяються 50 грн на землі, а нащо робити якісь "тєлодвіженія" нагинатися піднімати, та нехай валяються.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
|