Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
steam написав:Ну країна у нас така, що міняють що хочуть і коли хочуть, а люди завжди у програші - згадайте Падла банк... І по-друге, щодо "тєлодвіженій" кредитка-депозит -кухоль пива/50 грн - я про це не намовляю, сам проти, такого не роблю і нікому не раджу, у кого менше 10 тис грн зарплати. У кого більше - навряд чи він буде ходити між банками, щоб заробити 200 грн, статус не той все це був сарказм, показати малу віддачу від стількох рухів, яка в принципі окупається невипитим пивом чи десь зекономленими 50 грн. Просто хтось хоче показати ще один варіант використання супер-вигідної кредитки, мол живіть в кредит, а зарплата хай заробляє на депозиті... Ну і вийшов політ фантазії як це теоретично зробити, і який КПД або % або "выхлоп" можна мати
Найцікавіше почнеться при такому "заробітку", якщо в обраному для "депозиту" банку введуть мораторій на видачу вкладів
Mirax написав:Та правильно, валяються 50 грн на землі, а нащо робити якісь "тєлодвіженія" нагинатися піднімати, та нехай валяються.
ВИ думаєте виграти у цій державі? Бути розумнішим за банки? Поспілкуйтеся з людьми які роками не можуть забрати свої гроші навіть за рішенням суду! Чи ви вважаєте, що ті 50 грн варті вашого спокійного сну? оплачується переживати, щоб якийсь мораторій, чи ще щось... не знаю, не знаю.... Краще жити по можливостям, а не кредитам, мати депозит. Краще щоб були винні тобі, тим більше (ніколи про це не забувайте) у нашій країні, тим більше банк! Хоча це особиста справа кожного, бо я не можу собі дозволити гратися з кредитами-депозитами, доходи не ті. А ви?
steam, читайте квестора та й будете спати спокійно:) якщо Ви боїтесь мораторію чи ще чогось - то Вам таки слід обходити банки десятою дорогою:)
до речі, steam, а якимись Ви послугами банків користуєтесь, є якісь нестрашні? а то таке враження що не можна нічого, тільки зп на зарплатку - бо дефакто примосове, та й то слід зразу ж забрати щоб банк що не вигадав...
Ризик завжди є, головне його мінімізувати. Якими послугами користуюсь? - я клієнт 3-банків, десь зарплата, десь поточні рахунки, десь депозит, он-лайн банкінг, постійне списання за інтернет (якби не певні нюанси - взагалі перевів би всі платежі на автоматичне списання - в першу чергу комунальні), більше 50-100 грн готівки ніколи не маю, повсюди де є можливість плачу картою... Придивляюсь щоб купити 2-3 акції якогось перспективного підприємства Не переживайте, банків не боюсь. Просто не люблю коли щось силою змушують, а коли бачу переваги - прийду сам і пораджу іншим. Тут переконують у перевагах певного продукта, я пробую знайти ці "переваги" Сподіваюсь вже не будемо вертатися до цього питання, бо воно опосередковано зв'язано з діяльністю Привата, а адміністратор (якщо їх ласка) перенесе це повідомлення десь у архів, щоб потім можна було відсилати інших цікавих щодо моїх поглядів
В Україні найбільше у світі 'генералів' і банків понад180. Гратися з банками не варто ні в кредити ні в депозити.Не жартуй з вогнем бо опечешься.Тому вже є багато прикладів.
Mirax написав:Та правильно, валяються 50 грн на землі, а нащо робити якісь "тєлодвіженія" нагинатися піднімати, та нехай валяються.
ВИ думаєте виграти у цій державі? Бути розумнішим за банки? Поспілкуйтеся з людьми які роками не можуть забрати свої гроші навіть за рішенням суду! Чи ви вважаєте, що ті 50 грн варті вашого спокійного сну? оплачується переживати, щоб якийсь мораторій, чи ще щось... не знаю, не знаю.... Краще жити по можливостям, а не кредитам, мати депозит. Краще щоб були винні тобі, тим більше (ніколи про це не забувайте) у нашій країні, тим більше банк! Хоча це особиста справа кожного, бо я не можу собі дозволити гратися з кредитами-депозитами, доходи не ті. А ви?
Так так, краще платити з зарплатки, а не з кредитки. А раптом банк з депозитом завалиться... Якщо і завалиться, то такий смішний депозит як місячна зарплата можна буде повернути як не з самого банку як у Родоводі по 100грн в день, то з ФГВ точно. Платити кредиткою не виходячи з пільгового періоду, не влазячи в кредит - це і є жити по можливостям. Просто тактичний хід, нерозумно ним не скористатися. А стратегічно, я довготермінових депозитів не відкриваю, а ті що є буду закривати. Депоставки не співрозмірні з ризиком на довго віддавати гроші банкам. МВФ перестане кредитувати уряд і все, приплили - мораторії, тимчасові адміністрації... А у нашій державі з нашими банками я намагаюся мінімізувати втрати заробленого, а якщо поталанить, то і виграти.
satar написав:В Україні найбільше у світі 'генералів' і банків понад180. Гратися з банками не варто ні в кредити ні в депозити.Не жартуй з вогнем бо опечешься.Тому вже є багато прикладів.
При чем тут количество банков? В США - больше 8000 банков на 308 млн населения. Это для Украины которая всего в 7 раз меньше значит что больше 1000 банков могут существовать.
Только внимательно почитайте чем это для вкладчиков сказалось! В четверг объявили о банкротстве, в пятницу он уже под другой вывеской работает другого банка. Усе!! За пару месяцев переделали карточки, чековые книжки, договора, закрыли лишние отделения.
Сравните с парой лопнувнших банков в Украине и как они банкротятся.
Проблема не в количестве банков, а в том что НБУ очкует вовремя объявить о нарушении нормативов и забрать лицензию.
Причем чем больше банк, тем более серьезные люди им владеют, тем больше давление на НБУ не банкротить банк, а дать им вывести свои активчики, понавешивать липовых кредитов, повыводить из залога имущество и т.п.
Именно из-за НБУ и больших банков в Украине и есть такая проблемма что банкротство банка - это горе не акционеров (в случае Привата - так вообще 2-ух человек считай что), а тысяч-миллионов вкладчиков.
Уважаемый TAG! Вы в точности описали ситуацию, которая так и произошла с ликвидируемым 3 года назад банком "Европейский банк розвитку та заощаджень", который до сих пор так и не рассчитался с вкладчиками. Бывший Укрпромбанк, а ныне Родовид, так и не выдает деньги после окончания срока депозита под любыми предлогами ( вынуждает продлевать депозиты, вводит "суточные лимиты" в 140 гривен на выдачу денег с текущего счета). Была бы счастлива вернуть свои сбережения даже без процентов, но кто их отдает?!
Особенно интересно читать выкладки о полезности кредитки, после прочтения веток о других банках, где часто встречается: "Ставки по депо упали ниже плинтуса - невыгодно!" То есть на долларовом депо под 3-5% держать сбережения (не зарплату) не выгодно, в то же время, при помощи манипуляций зарплата-короткий-депо-кредитка=заработал-кухоль_пива-на-земле-ж-не-валяется = выгодно!
Пополнял вчера вечером номер Киевстар через сайт и через Ликпей. В обоих случаях операцию проводит Приватбанк. Деньги на счет поступили только сегодня утром одновременно. Это теперь в Приватбанке новый регламент зачисления средств в пользу мобильных операторов? Средства поступили через 15! часов.