|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 03 бер, 2011 17:33
Monya3 написав:Дві новини. 1.Відкрито виконавче провадження в справі по стягненню пені і.т.д 2.Надра подала апеляцію. Це через 3 місяці після того як рішення суду вступило в законну силу. Мотивавація - вони не знали що я виграв суд. Бо їх не було в суді.
Хмельницький апеляційний суд сьогодні в 15.25 прислав повістку що сьогодні в 15.30 слухатимуть справу. Я прозвонився бо полюбасу туди не встигав, переніс на 22 березня.
Мої думки з цього приводу: 1. Затягують справу. 2. Внаглу брешуть. 3. Апеляційні терміни просрочені 4. Я особисто відніс рішення суду і вимогу добровільно його вионати їм. Про що є бумаги з їх штемпелем. 5. Кричать що не мав права ініціювати переказ з поточного рахунку бо в договорі не вказано. Я довів в суді що мав, їх журнал з рекламою це підтверджує, ЗУ про платіжні системи теж на моїй стороні, раз гроші на поточному.
В решении написано, что оно заочное ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 17:37
Stanisl написав:Monya3
Дави эту жуковско-фирташевскую шайку до конца.
Так за шо и боремся.... 
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 17:45
tumos написав:В решении написано, что оно заочное ?
В відкритому судовому засіданні суд заслухав цивільну справу... Представник відповідача в суд не з"явився, просив розглядати справу у його відсутності... Ніякого заочного рішення.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 17:59
Monya3 написав:Дві новини. 1.Відкрито виконавче провадження в справі по стягненню пені і.т.д 2.Надра подала апеляцію. Це через 3 місяці після того як рішення суду вступило в законну силу. Мотивавація - вони не знали що я виграв суд. Бо їх не було в суді.
Хмельницький апеляційний суд сьогодні в 15.25 прислав повістку що сьогодні в 15.30 слухатимуть справу. Я прозвонився бо полюбасу туди не встигав, переніс на 22 березня.
Мої думки з цього приводу: 1. Затягують справу. 2. Внаглу брешуть. 3. Апеляційні терміни просрочені 4. Я особисто відніс рішення суду і вимогу добровільно його вионати їм. Про що є бумаги з їх штемпелем. 5. Кричать що не мав права ініціювати переказ з поточного рахунку бо в договорі не вказано. Я довів в суді що мав, їх журнал з рекламою це підтверджує, ЗУ про платіжні системи теж на моїй стороні, раз гроші на поточному.
Дерите их, Моня, натягивайте по самые сальвадорские некуда!!! ВСЕМБерите пример! А то стонов читаю много, но только единицы, как Моня, долбят жучку во все разрешённые законом места. Хотя Моня всё до буковки разложил по полочкам в своём файле-образце.
-
telefon
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 18:05
Monya3 написав:tumos написав:В решении написано, что оно заочное ?
В відкритому судовому засіданні суд заслухав цивільну справу... Представник відповідача в суд не з"явився, просив розглядати справу у його відсутності... Ніякого заочного рішення.
Что это профнепригодность, агония или договоренность с судом ?
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 18:30
Здравствуйте, Люди, кому удалось отсудить у Надры упущенную выгоду, моралку и полную инфляцию, поделитесь пожалуйста заявой или мотивацией для суда. Буду очень признателен, можно в личку.
-
darred
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 19:01
darred У меня в подписи ссылка на файл. Там все есть 
Востаннє редагувалось Monya3 в Чет 03 бер, 2011 19:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 бер, 2011 19:10
tumos написав:Monya3 написав:tumos написав:В решении написано, что оно заочное ?
Что это профнепригодность, агония или договоренность с судом ?
Исходя из того что 100 км письмо ехало так долго, - договоренность возможна. Беря в учет что с 1 раза дозвонился к помощнику судьи и слушанье перенесли - суд мог не знать что открыто исполнительное производство. Исходя из того что они написали - ... Они еще и просят отменить решение Славутского суда за номером таким-то, а у меня дело с другим номером и Каменец-Подольский суд. Аргументы те же что и в Каменце приводили . Я их слышал и разгромил, камня на камне не оставив.... Я непонимаю на каком основании апеляционный суд принял их ходатайство, если сроки прошли, получен исполнительный лист и вынесено постановление об исполнительном производстве. Им дано 7 дней на добровольное выполнение решения суда...
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
|