|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 21 бер, 2011 21:39
steam написав:Ну от і приплили - ДЕБЕТНІ КАРТКИ "АКТИВНІ ГРОШІ - нові картрахунки відкриваються лише в іноземній валюті"  - тільки що побачив у тарифах. Тобто тепер гривневий рахунок або Ол інклюзів, або АД+ 
"Приплыли" уже год как
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 бер, 2011 23:51
2 justitкраще або АД+ або тоді в іншому банку... Не люблю коли за користування моїми грошима банк з мене бере ще якусь копійчину... 2 parenokого, так давно? Бо маю справу з АД+ тому не зовсім точно знаю про звичайні "малоактивні" гроші  Це виходить вони ввели "Все включено" і заблокували гривневі активні...
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 08:25
steam написав:2 justitкраще або АД+ або тоді в іншому банку... Не люблю коли за користування моїми грошима банк з мене бере ще якусь копійчину...
Навіть і не знаю. Тут хіба що Форум (Коммерцбанк) - Вільний Рух. Бо ж картка планується долларова, та щоб для подорожей за кордон. Укрсіб обрав, бо мережа у Європі в них чимала.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 08:38
Достаточно давно пользуюсь АД+. Подскажите аналогичный продукт в евро. Заранее благодарен.
-
Mikolenko
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:01
justit написав:Навіть і не знаю. Тут хіба що Форум (Коммерцбанк) - Вільний Рух. Бо ж картка планується долларова, та щоб для подорожей за кордон. Укрсіб обрав, бо мережа у Європі в них чимала.
А толку від мережі? Заходив у Польщі у відділення БНП Парібанк - сказали ми раді, що у вас укр карта нашого банку... Тут краще подивитися на пропозиції інших банків, з європейською родословною, там є шанс знімати гроші без комісії (бачив колись такий банк, зараз не памятаю). Тобто всі банки даної групи незалежно від країни дають знімати гроші без комісії, незалежно від країни видачі Візи. Тим більше для Європи (центральної) краще мати карту в євро - тоді не буде 20 конвертацій дол-грн-євро... Mikolenko написав:
самому цікаво знайти такий продукт... Зараз нас закидають Альфами і Дельтами 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 13:36
steam написав:А толку від мережі? Заходив у Польщі у відділення БНП Парібанк - сказали ми раді, що у вас укр карта нашого банку...
щось непорозумів... У Польщі вас відфулболили хіба? А про "без комісії будь де", то хіба таке існує? Хоча чи то про Юнікредіт хтось казав.... Про "велика мережа", то я начитався десь, що з карткою BNP Paribas - ніби-то Вас "узнають", бо банк "у всіх на слуху" А з такою ж Візою від локального Українського банку - будуть дивитись "що се"? Ну то я начитався кажу ж, інфа на рівні "одна бабка сказала", сам розумію 
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 19:31
justit написав:А про "без комісії будь де", то хіба таке існує? Хоча чи то про Юнікредіт хтось казав....
Visa Classic підключена до програми безкоштовного зняття коштів у банкоматах UniCredit Group за кордоном та в Україні. http://www.unicredit.com.ua/view.servic ... a_classic/
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 19:57
justit написав: steam написав:А толку від мережі? Заходив у Польщі у відділення БНП Парібанк - сказали ми раді, що у вас укр карта нашого банку...
щось непорозумів... У Польщі вас відфулболили хіба? А про "без комісії будь де", то хіба таке існує? Хоча чи то про Юнікредіт хтось казав.... Про "велика мережа", то я начитався десь, що з карткою BNP Paribas - ніби-то Вас "узнають", бо банк "у всіх на слуху" А з такою ж Візою від локального Українського банку - будуть дивитись "що се"? Ну то я начитався кажу ж, інфа на рівні "одна бабка сказала", сам розумію 
Ну як відфутболили - в принципі можна будь-якою картою розрахуватися чи зняти готівку будь-де. Я мав на увазі, що ніяких поблажок, що вже є карти Парібанку (тіпа безкомісійне зняття) - не було Якраз про Юнікредіт (може ще Прокредит, варто перевірити інші банки при бажанні) я і казав - не був просто впевнений чи це він. Є банки, в яких можна без комісій знімати... Якщо у вас Голд чи Платинум - переконаний, на вас дивитимуться з задоволенням у будь-якій країні 
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 бер, 2011 21:24
steam написав:Якщо у вас Голд чи Платинум - переконаний, на вас дивитимуться з задоволенням у будь-якій країні 
так відкрити за місяць до турподорожі у Європу Vasa Gold же може будь-який "пересычний". Ціна питання скільки? 400-500 грн? Питання лише "чи потрібні такі понти"? 
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 бер, 2011 11:53
justit написав: steam написав:Якщо у вас Голд чи Платинум - переконаний, на вас дивитимуться з задоволенням у будь-якій країні 
так відкрити за місяць до турподорожі у Європу Vasa Gold же може будь-який "пересычний". Ціна питання скільки? 400-500 грн? Питання лише "чи потрібні такі понти"? 
Цена вопроса в сибе 350 грн за год Любая заграница спросит страховку - а она входит в стоимость карты ( на 1 месяц). Добавьте скидку от Голда и получится небольшой "+" от одной поездки. Сделайте 2 поезки за год и вы в большем плюсе. А если ездите в 2-м...
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|