Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 716717718719720 ... 1543>
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:12

пожиратель макаронов написав:
  Liberty написав:Товарищ Макаронов, Вам квартира для чего нужна?
Если в спекулятивно обогатительных целях, я не буду влазить в Вашу дискусию.
Если же в целях проживания, то могу подбросить пару аргументов.

Нужен экономный 2-к вариант в целях проживания.
Обогащаться пока не намерен, но и чужих дядей на ровном месте обогащать - тоже нет желания.

Какие ваши аргументы и в пользу чего?

Вариант 2к землянки на Дамбе не рассматривал?Экономнее и престижнее не бывает.Место крутое.
kuser

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:17

[quote="933934:Андрей_В"]хотите верьте хотите нет, но седня друган сказал, шо его кум в АН работает(не буду говорить какое само собой), 30 душ в оном
так говорит с НГ всего 2 (две) квартиры продали
единственное шо аренда грит теплится кое как[/quote
так оно и есть, если уже Рубанов. такое говорит, то видимо вектор "побыстрее вниз", действительно властью поддерживается, о чём свидетельствуют СМИ ежедневно.
Влада хоче поховати ринок нерухомості - експерт

Про це заявив президент Союзу фахівців з нерухомості України (ССНУ) Олександр Рубанов на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми сподівалися і прогнозували, що з весною ринок нерухомості почне зростати, що він пожвавиться. Сподівалися на весняний сплеск. Поки цього немає», - підкреслив експерт.

За його словами, не дає ринку нерухомості нормально розвиватися і влада.

«Дії влади, наших законодавців повинні бути на підтримку ринку. А складається враження, що вони хочуть його поховати своїми «податковими кодексами», іншими законами, підвищенням цін на газ, податками», - зазначив О. Рубанов.
взгляд

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:18

Добрый день!
Я из Донецка и меня интересуют следующие вопросы...

должен признать, Донецк - тот еще заповедник. Цены там действительно стоят намертво, и логических тому оправданий нет. Думаю, что решающим психологическим фактором, сдерживающим падение РН в Донецке - это корни правящих полит.элит.
В целом же сам рассматривал Донецк как город для проживания (переезжал туда работать в рамках родной компании). Искал в Калининском р-не. Показывали 1-шки на 36м в норм состоянии (р-н конца пр-та Шевченко, около 50-й гвардейской дивизии или как-то так), но в несколько стремном старом доме (95% Донецка старый и стремный) по 36 тыс+5%. Я же решил занять выжидательную позу, и не жалею. Донецк сам по себе тесен (плотная застройка), грязен (белую одежду надо стирать чуть ли не каждый день), и "суров" в далеко не лучшем смысле этого слова.
Простите, если обидел чьи-то взгляды.
yopti

Подякував: 16 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:22

yopti
А вы батенька не позт? :D Это ж нада уметь так красиво в нескольких фразах полностью рассказать о городе :lol: Браво...
kuser

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:39

budivelnik написав:
Себестоимость в Киеве от строителя коттеджей во Львове, неоднократно пойманного на жульничестве

1 Як правило чим більша брехня , тим більш правдоподібною вона виглядає.
Чи не тому Ви так нагло брешете ?
Приведіть приклади коли мене хтось спіймав на шахрайстві .
99% тут присутніх - не вірять і оспорюють мої цифри - це їх право , але й моє право настоювати на реальності приведенних мною цифр і викладенних в відкритому доступі звласною аргументацією
2 Навіть в такому дрібному випадку як останнє парі де я програв - всі учасники підтвердили мою порядність по разрахункам
3 На форумі є люди які спілкувались зі мною особисто , бачили те що я роблю і жоден з них не виступив на цих сторінках з заявою , якаб показала що мої слова розходяться з ділом.

Так кому потрібно вірити більше
Обжорі з незбалансованим харчуванням , чи людині яка відкрито виступає з аргументами проти більшості ( а виступаю я тільки для того , щоб в декого запливші жиром очі відкрились на реальну економіку , а не ту яку цей хтось собі придумав)

и запихивающего в себестоимость налог на прибыль: 8000 грн. (а почти по этой цене продают. Строители - и без навара, что ли )
Себестоимость в Киеве от фин. директора киевской строительной компании: порядка 3000 грн. (нюанс - без учета процентов. Но кто ж за свои строит?)
Кому я больше поверю?

Для початку короткий лікбез
1 Є готовий продукт - житло , а є складові з якого це житло складається , тому сказавши а і промовчаши про б-в-г Ваш знайомий ніби й не збрехав , але від його інформації для Вас користі все одно мало
Отже
готове житло це приблизно виглядає так:
Розробка проектної документації (5% - типовий до 50% - експериментальний проект)
Вартість земельної ділянки______(5% - не Київ до 10-20% - Київ)
Вартість будівництва____________(30-50% )
Вартість грошей_________________(10-20%)
Затрати на оформлення документів(2-10%)
Затрати на продаж_______________(2-5%)
Тепер підставте свої 3000 , але попередньо запитайте в свойого знайомого якіпункти він вставив в слово будівництво
Не перекручивайте. Ваши рекомендации заключались только в заклинании толькодорожания сначала на 1-3% каждый месяц, потом на 10% в год или что-то типа того. И где оказались люди, которые вас, не дай бог, послушали

1 Я нікому і ніколи не давав жодних рекомендацій по тому чи іншому обєкту у відкритому доступі.
2 За всі рекомендації і консультації які я надав через приватну скриньку окремим форумчанам на їх конкретні запитання діапазон яких розтягувався від технологічних моментів і до фінансових - я отримав подяки.
3 Для особливо твердолобих я постійно приводив море прикладів які не зважаючи на падіння індексів підтверджують ріст цін на житло ( особливо в сегменті новобудов ) , при чому ці приклади ніколи не супроводжувались тупими заклинаннями , а завжди були підтвердження якимось числовим рядом з проханням з моєї сторони перевірити і або підтвердити або заперечити мої підрахунки .
Хто хотів - той рахував і робив для себе висновки
В частини обвалістів перевірка моїх чисел викликала бажання перекваліфікуватись з яструбів до як мінімум нейтральних , в особливо емоційних - до викриків що в моїх числаж жодного слова правди , тому їх і перевіряти не потрібно, ці і далі залишились яструбами - обвалістами
Але стійкий обваліст не тотожно грамотний фахівець
Тому задумайтесь , може і дійде.
Мне лично не комильфо покупать то, что теряет в цене тугую пачку баксов каждый год.

І мені так само не подобається втрачати гроші.
Але хто Вам сказав що на новобудові ті хто купили в березні 2009 втратили в порівнянні з тими хто не купив ?
А также обусловлена расположением, качеством, и желанием фирмы работать, а не дуть щеки.

А чим відрізняється дуючий щоки від грамотно працюючого ?
Якщо це в бізнесі то двома параметрами
а - максимально можлива величина прибутку
б - оптимальне співвідношення затрат до отриманих доходів.

Тому , спеціально для Вас спрощений приклад
Нормально працюючий ( з Вашої точки зору надуваючий щоки)
Демпінгіст ( з моєї точки зору потенційний банкрот)

Отже нехай середня ціна на ринку 10 000 грн і середня норма прибутковості в 40%
Демпінгіст виходить з ціною в 7000 грн і захоплює 80% ринку ( 20% населення не вірять в безкоштовний сир і вважають його мишеловкою )
Тепер рахуємо
Собівартість що для одного , що для другого однакова і таким чином становить
7140 грн +40% = 10 000 грн
Обєм ринку 100 000 одиниць
Отже надуваючий щоки отримує 20 000 одиниць замовлення , виконує його і отримує
20 000 х ( 10 000 - 7 140) =57,2 млн грн
Демпінгіст отримавши 7 000 х 80 000 = 560 млн грн , виконує роботи на
560/(80000х7140)=98% , для того щоб їх закінчити йому ще потрібно 13 млн .

І хто виграв і зміг на 100% виконати взяті на себе обовязки ?

Так от в фінансовому плані - виграє звичайно демпінгіст , бо на лице стандартна піраміда , де організатор контролює все і поки прихід грошей( нові повіривші Вам про те що є ті хто роздає щось на 30% дешевше від ринкових цін) буде більшим від затрат на проведення будівельних робіт , до того часу піраміда буде працювати , як тільки потік повіривших зменшиться і потрібно будеде в будівництво вкладати більше ніж приходить - трест відразу лусне і зчезне 2-5 осіб з приблизно 100 млн .

Якщо виходити з логіки, що є гранична ціна нижче якої існує істотний ризик не виконання забудовником взятих на себе зобов'язань, або не виконання зобов'язань у визначений термін - то як пояснити той факт, що за різними оцінками 20% залучених будівельниками коштів не мають перспективи повернення, а також інсує велика кількість недобудов? Вони що всі демпінгували?

Як пояснити той факт, що вже Рубанов каже про падіння ціни до рівня квітня 09 року?
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:39

2-к эконом вариант уже сейчас можно найти за 50к.
Сейчас Вы снимаете как минимум 1-к за 250уе/мес (я беру самый минимальный вариант).
В год Вы платите 12*250=3000уе.
Квартплаты же Вы заплатили 40-50уе/мес*12мес = 480-600уе.
Разница 2500уе в год.
Именно на столько в год должна дешеветь ваша "таргет"-квартира, чтобы Вы остались "в нуле".
Liberty

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:48

budivelnik,
Ваше шахрайство - это 5398 посланий на этом форуме.
Это часто меняющиеся подписи с "прогнозами" роста на 1-3% в месяц или на 10% в год или шо дешеветь не будет (когда как).
Это манипуляции с цифрами и вырывание слов из контекста с целью извлечения личной выгоды (4 бабушки оставляют 2 внуков, ответ на вопрос "как купить квартиру?" начинается с фразы "продайте свой хрущ" и т.д.)
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 17:12

budivelnik написав:Так кому потрібно вірити більше
Обжорі з незбалансованим харчуванням , чи людині яка відкрито виступає з аргументами проти більшості

Каждый сам решает: верить уже 2 года как ошибающемуся пророку дорожания, или людям, которые констатируют факт удешевления, находят ему объяснения, и делают выводы, что дешеветь будет и дальше? :wink:

В моем конкретном случае я и реальными деньгами рискую.

budivelnik написав:Отже
готове житло це приблизно виглядає так:
...
Вартість грошей_________________(10-20%)
...

При стремлении строителей взять 100% предоплату с покупателей уже в самом начале строительства, стоимость денег является затратами покупателя и к себестоимости ее лепить не надо :!: Так шо 20% убирайте моментально.
В 20% за землю тоже верится с трудом. Это несколько миллионов долларов за участок под домом? Вы в своем уме? Я готов поверить, что земля составит 20% от себестоимости индивидуального строительства (150-300 кв.м), но не в высотке (несколько тыс. кв. м) :!:

budivelnik написав:3 Для особливо твердолобих я постійно приводив море прикладів які не зважаючи на падіння індексів підтверджують ріст цін на житло

Обращайте внимания на редкие посты форумчан, рассказывающих о реальных продажах. Давеча шла речь о трешке-чешке не то за 70, не то за 73 тыс. уе. В этом районе еще в прошлом году не каждую двушку в таком доме хотели за 75 отдавать.

Нету роста. Нету :lol: Где здесь заклинания? Только факты :wink:

budivelnik написав:Нормально працюючий ( з Вашої точки зору надуваючий щоки)
Демпінгіст ( з моєї точки зору потенційний банкрот)

Нормально работающий - это с продажами, положительной чистой прибылью, хорошим значением RoI, минимальными запасами готовой продукции и положительным денежным потоком. Если для достижения указанных целей необходимо снизить цены (бо не берут жмоты проклятые), то это и есть "нормально працюючий" с максимально возможной прибылью.

А что сейчас мы видим? ГОДАМИ рекламируемый новострой :?: Сданные, но на 10-20% заселенные дома :?: Зато гордятся виртуальными стабильными ценами :lol:
пожиратель макаронов

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 17:16

Андрей_В написав:хотите верьте хотите нет, но седня друган сказал, шо его кум в АН работает(не буду говорить какое само собой), 30 душ в оном
так говорит с НГ всего 2 (две) квартиры продали
единственное шо аренда грит теплится кое как

Нормально зарабатывают как для выбранной профессии. При 5% комиссии, в зависимости от стоимости квартир, по 50-100 баксов в месяц в среднем выходит на рыло :mrgreen:
пожиратель макаронов

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 17:16

Обратите внимание на косноязычную тематику семинара Рубанова.

Между строк текста тематики семинара завуалированы следуюшие темы

"Караул !Шо делать? Нет вечного ростинга?
Куда податься ранее пыхатому риэлтору?
А что будет если не переждем ДНО ? (риторически)
Кто же у нас, инвесторов, переинвестирует все наинвестированное ?"

Диагноз- на горячей сковородке тяжело и потно, но тупое упрямство не пущает.
что-ж дождемся горелой задницы, недолго осталось.
Шли бы на стройку работать, вон и Азаров сегодня обещает всем выдавать лопаты..
Ukrnalogi

Подякував: 0 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

#<1 ... 716717718719720 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор