Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 10171018101910201021 ... 1543>
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2011 18:33

Ukrnalogi написав:Будивэльнык как всегда злостно манипулирует цифрами.
Вы сначала по категориям разложите угоды, а потом анализируйте отдельно процессы в каждой, что и почему.
По ипотеке мы уже разобрались, хотя и ее следовало бы рассегментировать на жлобов-"инвесторов", "аленей", и 1% успишных(которым ипотека необязательна, но в помощь).

По яким категоріям і які цифри я повинен розкласти ?
Для мене чітко видно що кількість халявщиків на ринку нерухомості падає , а кількість бажаючих купити не за позиченні , а за кровно зароблені зростає
рік____всього____любителі на шару___за кровні
2008 - 330 000______199 000__________131 000
2010 - 245 000________4 300__________240 700

Таким чином зросла кількість тих хто хоче купити ( і купує ) за власні кошти і зменшилась кількість тих хто хотів на дурачка проскочити.

Як на мене процес нормальний. Ті хто має гроші , має право вкласти туди куди вважає за потрібне . і їм по барабану думка тих хто вважає що вони повинні робити це все якось по іншому.

А те скільки серед 19 млн власників квартир з 0,5 млн іпотечників які всі разом винні 84 млрд грн - хороших , а скільки поганих - як на мене це не моя і не Ваша проблема. Це їх проблема і хай вони її вирішують.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2011 18:59

При этом 90,4% недостроев не строятся из-за отсутствия финансирования. В жилищном строительстве из-за отсутствия средств не строятся 95,8% домов.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2011 19:24

За ипотеку украинские банки будут 'драться'

meget.kiev.ua/news/view/17465/

На ипотечном рынке Украины в ближайшей перспективе произойдет существенное снижение ставок на покупку жилья. Об этом 18 мая на пресс-конференции в Киеве сообщил глава Национального совета «Риелторской палаты Украины» Александр Бондаренко.
По его словам, в ближайшей перспективе банковские ставки на ипотеку упадут до 10% годовых в гривнах.

Как отметил Александр Бондаренко, это произойдет из-за того, что на сегодняшний день на рынке только ограниченное количество банков кредитуют недвижимость, и под некоторые проекты банки будут выходить с заниженными ставками для привлечения клиентов. Это ужесточит конкуренцию на рынке, и банки со ставками на уровне 18% годовых в гривнах на фоне 10% годовых будут выглядеть крайне непривлекательными.
Стоит отметить, что еще по состоянию на 1 января 2011 года по данным НБУ средний размер ставок на ипотеку в Украине составлял 18%. На 1 января 2010 года – 30%.
mimo

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2011 21:09

to bolex

Якщо Ви думаєте що використання словосполучень
Ви як завжди ....не праві ... помилились ...перекрутили і так далі говорить про те що Ви завжди .. праві...не помиляєтесь ..не перекручуєте.

То це не так.
Тому
Якщо мій прибуток в 2008 був більший ніж сьогодні , а мої розходи сьогодні більші ніж в 2008 - то це не говорить про мої проблеми , а говорить просто про адаптацію економіки до ринкових реалій.
Я завжди стверджував що багата людина не та яка багато заробляє і не та яка мало тратить , а та яка заробляє більше ніж тратить.
Я вже 20 років заробляю більше ніж витрачаю , тому моя впевненість в майбутньому з кожнем днем росте , мої можливості збільшуються.

Спроби порозповідати що якщо вчора в мене було наприклад 100 м2 житла - а сьогодні 300 - це погано , до мене не дійдуть .Залиште цю словесну еквілібрістику для тутешніх студентів , для яких відпочинок і освіта - це найкращі вкладення.
Вони може і найкращі , але не самі по собі , а у випадку коли ці знання дозволяють влаштуватись в цьому світі.

На рахунок політики і історії
Давайте легенько пробіжимося по наших тереназ з 1965 року - року мого народження
Хрущов - самодур
Брежнєв - епоха застою
Черненко - консерватор
Андропов - закручувач гайок
Горбачов - розвалювач імперії
Кравчук - людина а поговорити
Кучма - червоний директор
Ющенко - фінансист , який допустив фінансову кризу яка коштувала вкладникам приблизно 60 млрд грн
Янукович - господарник без майбутнього

Всі вони були погані , і що я повинен проти них всіх боротись і бути подібним до персонажу Нашої Раши чесного даїшника , а мої діти повинні бути голодними і з гіпсом на ногах замість взуття?

Я вибрав трошки інший шлях , шлях розвитку благополуччя своєї сімї , в надії що й інші виберуть цей самий шлях.

А шлях будівництва розвинутого соціалізму ми вже проходили в Африці.
Нагадати чим кінчилось ?
Соціалізму в Африці так і не стало , зате ми почали жити як в Африці.
Може це тому що дехто пробує навести порядок в чужій сімї , в той самий час як на власному подвірї його діти голодують.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:18

mimo написав:meget.kiev.ua/news/view/17465/

На ипотечном рынке Украины в ближайшей перспективе произойдет существенное снижение ставок на покупку жилья. Об этом 18 мая на пресс-конференции в Киеве сообщил глава Национального совета «Риелторской палаты Украины» Александр Бондаренко.
По его словам, в ближайшей перспективе банковские ставки на ипотеку упадут до 10% годовых в гривнах.

Как отметил Александр Бондаренко, это произойдет из-за того, что на сегодняшний день на рынке только ограниченное количество банков кредитуют недвижимость, и под некоторые проекты банки будут выходить с заниженными ставками для привлечения клиентов. Это ужесточит конкуренцию на рынке, и банки со ставками на уровне 18% годовых в гривнах на фоне 10% годовых будут выглядеть крайне непривлекательными.
Стоит отметить, что еще по состоянию на 1 января 2011 года по данным НБУ средний размер ставок на ипотеку в Украине составлял 18%. На 1 января 2010 года – 30%.

какая то нечеловеческая логика:
какой смысл банку давать 10% при ставке рефинансирования 7,5 % ( или скока там?) и соответсвующих ставках депозитов ? Загадка.
или добрый фей будет компенсировать оставшиеся 8-10% банкам? Азаров кажется угрожал в очередной раз. Ню ню. может этот же фей даст гарантии и за всех потенциально плохих ипотечников ?
Риэлторы уже надоели постоянными угрозами "доступной" ипотеки. Хочется послушать что банки расскажут про 10% в гривне на ипотеку :D
Енот

Подякував: 4 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:29

budivelnik написав:На рахунок політики і історії
Давайте легенько пробіжимося по наших тереназ з 1965 року - року мого народження
Хрущов - самодур
Брежнєв - епоха застою
Черненко - консерватор
Андропов - закручувач гайок
Горбачов - розвалювач імперії
Кравчук - людина а поговорити
Кучма - червоний директор
Ющенко - фінансист , який допустив фінансову кризу яка коштувала вкладникам приблизно 60 млрд грн
Янукович - господарник без майбутнього
Всі вони були погані , і що я повинен проти них всіх боротись і бути подібним до персонажу Нашої Раши чесного даїшника , а мої діти повинні бути голодними і з гіпсом на ногах замість взуття?
Я вибрав трошки інший шлях , шлях розвитку благополуччя своєї сімї , в надії що й інші виберуть цей самий шлях.
А шлях будівництва розвинутого соціалізму ми вже проходили в Африці.
Нагадати чим кінчилось ?
Соціалізму в Африці так і не стало , зате ми почали жити як в Африці.
Може це тому що дехто пробує навести порядок в чужій сімї , в той самий час як на власному подвірї його діти голодують.

О временах Хрущева, могу судить лишь, по рассказам родственников, а в остальном присоединяюсь к Вашей позиции.
andrewustravel

Подякував: 20 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:35

Блин, как оно все еще не шарахнуло ..

Шарахнет, ждите, будьте терпеливы
и не обращайте большого внимания на растишковых ораторов

ибо

"Многие процессы по изъятию залогов были начаты еще в 2009 г., в 2011 г. часть из них будут завершены

2011 г. будет переломным
Ukrnalogi

Подякував: 0 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:42

http://fotohost.org/images/a14f5cc3-95kB.png
по ходу дела, у риелторов нет работы, кроме как спамить на сайтах.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:57

[

Може це тому що дехто пробує навести порядок в чужій сімї , в той самий час як на власному подвірї його діти голодують. [/quote]
О временах Хрущева, могу судить лишь, по рассказам родственников, а в остальном присоединяюсь к Вашей позиции.[/quote]

Ахрененно новая позиция, особенно для Украины : "моя хата с краю, ничего не знаю".
Не бойся врагов - в худшем случае они могут тебя убить. Не бойся друзей - в худшем случае они могут тебя предать. Бойся равнодушных - они не убивают и не предают, но только с их молчаливого согласия существует на земле предательство и убийство.
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 тра, 2011 12:57

potter написав:по ходу дела, у риелторов нет работы, кроме как спамить на сайтах.

Они специально кидают липу по зывышанным ценам чтоб на них равнялись !
Полно без фото , какой смысл в этих объявах не пойму , видимость величины базы ?
РИЭЛТОРЫ САМЫЕ БОЛЬШИЕ МАНИПУЛЯТОРЫ РН , ШУЛЕРЫ И ТД
obval

#<1 ... 10171018101910201021 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми