Якщо коротко - я виграв суд по пені неустойці і інфляційних. Надра подали апеляцію. Я виграв і його. Тепер вони подали касацію...... Далі буде

|
|
![]() Империя наносит ответный удар ;)Надрюки добилися відкриття касаційної справи по рішенню Кам'янець-Подільського міськрайонного суду та по рішенню Хмельницького апеляційного суду.
Якщо коротко - я виграв суд по пені неустойці і інфляційних. Надра подали апеляцію. Я виграв і його. Тепер вони подали касацію...... Далі буде ![]() ![]() ghРеальная история по Криворожскому отделению:
Пришел в отделение тесть и зять, требовали вернуть депозиты у обоих по 50тыс. Срочно нужны деньги на операцию на сердце сыну (внуку). Предложили надрюки писать просительную челобитную. Пока пришло добро каждому по 5 тыс, ребёнок умер (порок сердца). Дед пришёл в отделение и пожелал всем присутствующим работникам и их родственникам крепкого здоровья и долгих лет жизни. Интересно как они глушат свой голос совести? Колятся что-ли? ![]() ches5 Я раньше проверял - все нормально было. Считали евро по минимальному курсу конечно...
После того как выписки стали платными - перестал это делать, проверяю общую сумму - колебаний не заметил. Обратитесь в свое отделение - я думаю они разберутся.
![]()
... Если можно вкратце чем жучкина зграя обосновывает свою кассацию. Может тем что Ваши деньги были необходимы для возрождения их финансовой пирамиды имени фирташа?
![]() вот і я.
Ось Ухвала про відкриття касаційного провадження. Сьогодні відіслав заперечення. Насторожує що лист прийшов за 2 дні до закінчення терміну відведенного на опротестування. Додзвонився в суд. Спитав як я попаду на засідання якщо інформація про дату прийде пізніше ніж відбудеться саме засідання. Сказали що це мої проблеми. Передзвонювати, стати е-майл чи телеграму відмовилися..... Гондурас ![]() Заперечення відправив веселе, якщо ухвала буде не на мою користь - будуть підстави для кримінальної справи і для Європейського суду. До telefon та інших старожилів. Питання таке - вищий спеціалізований суд - це кінець чи потім ще верховний суд? Бо десь читав що в зв'язку з реформою частину повноважень верховного передали спеціалізованим. Ну МАЛОГРАМОТНИЙ я..... ![]() ![]() Так в том то и дело. Если я побеждаю то пару тысяч толстосумов с вкладами по 100-300 тысяч баксов опустят банк на пару лимонов..... ![]() А моя мстя в этом и заключалась.... нагнуть и наказать ![]() ![]() ![]() Сальвадор в огне ![]() ![]() Уважаемый Монько Олександор Володимирович...
так сколько бабок вым даст банк в знак маральной компенсайии и инфляции... если 100-200 грн.. то вы больше гемор..ю нашли... если 1-2к грн это нормально ![]()
|
|