Будя,ты цуко 1 класс даже не окончил!Цифры-арабские,и на мове нэ выкладаются!

|
|
![]() Будя,ты цуко 1 класс даже не окончил!Цифры-арабские,и на мове нэ выкладаются! ![]()
![]() 1 Я швидко вмію перемикатись між видами діяльності 2 Одночасно веду як мінімум три напрямки в бізнесі , серед них торгівля і будівництво про виховання 4 дітей і так далі писати ще раз чи вже читали ? ![]()
![]() ще раз про адекватність деяких нам не товаришів5000-6000 повідомлень х 10 копійок = 500-600 грн ![]()
![]() про кошторис два роки томуhttp://forum.finance.ua/topic62101.html
Сообщение Добавлено: Вс 07 мар, 2010 18:25 slavek budivelnik писал(а): А Ви взагалі десь кошторис бачили з восьми стрічок ![]() Ясно що це максимально спрощений варіант для того , щоб як можна більша кількість не фахівців розібрались з механізмами формування ціни на різні типи будинків і зрозуміли чому одночасно можлива ціна на квадратний метр як 450 так і 1760 доларів і побачили за рахунок яких складових ця ціна змінюється. Да, теперь присмотрелся внимательно и вник.Но появились новые вопросы: 1) Откуда вы берете стоимость прибыли которая явно больше учитываемой в ДБН? Добавляете админ. и пр. затраты? 2) Как определяете отчисления городу. Это ведь очень субъективная составляющая 3) Что входит в понятие налоги кроме НДС? 4) Какое отношение к подрядной организации имеет стоимость продажи? Это что, содержание маркетингового отдела на уровне треста? 5 и основное) Вам не кажется выкладывание подобной сметы несколько неуместной. Для тех, кто разбирается в сметной документации сложившейся в настоящее время в строительстве ( не многим лучшей чем в конституции Украины) ничего кроме вопросов она не вызовет, а те, кто не в курсе, вряд ли узнают что-то новое. Як завжди з кінця . Для тех, кто разбирается в сметной документации сложившейся в настоящее время в строительстве ( не многим лучшей чем в конституции Украины) ничего кроме вопросов она не вызовет, . Боронь боже від використання моїх табличок професіоналами ![]() ![]() а те, кто не в курсе, вряд ли узнают что-то новое А от тут я з Вами не згоден . Таблички створенні щоб пояснити для не-профі циркулюючі в інтернеті слухи типу: Знайомий-знайомого збудував для себе по 400 , тому ціна після будівельників для всіх повинна бути нижча або Будуючи великий будинок- на квадратний метр йде менше матеріалів + оптові знижки на матеріали + будувати легше - тому ціни на висотки нижчі від цін на особняки або Парцхладзе: " Я можу збудувати по 400 " - а те що збудувати і продати ціна різна основна маса і не розуміє . Тобто табличка створена для середньостатистичного студента-філолога , або для людини яка просто хоче мати зелене уявлення в ціноутворенні будівництва , а не для профі . Отже на п5 - я відповів п4 - вартість продаж це грубо вартість послуг рієлтора( посередника ) п3 - ПДВ + відчисслення на зарплату + податок на прибуток ( основні які створюють 90 % податкового навантаження ) п2 відчислення місту в мене коливаються в межах 0-10 %, я думаю Ви не будете сперичатись що у 95 % випадків цей діапазон вірний п1 я взагалі не розшифрофую поняття прибуток , це складова , яка в цифровому вигляді позволяє побвчити відсутність надприбутків у будівельних організацій навіть при сьогоднішньому рівні цін .
![]()
А что жильё из золота сейчас строят? ![]()
Я уже писал как-то 2% на РН - всего навсего торговый шум. Ничего особенного не дает это отслеживание. Этот рынок надо понимать на 5 лет вперед.
![]() Артём123
А ещё как быть с советским жильём,которое на дешёвом газе построено.
![]() Буд....
Тут твоя зарплата тоже есть ?
![]() Здравствуйте вам ! Приехали. Как это прозвон может удержать цену и тем более поднять ее ? Звоните спокойно и сообщаете про готовы предложить уровень цены -50%. Это значит еще до просмотра. Если дойдет до просмотра - так там и косячки повылазят из объекта. Те кто молится на "потенциального покупана" - пускай дальше молятся. Реальный найдет себе более сговорчевого. Ибо продают т.к. нужны деньги - в них вся сила брат ! ![]()
|
|