Так, полиця там закінчується...але не Дельтою...я нещодавно туди запхнув банку "фініків"...скраєчку...

|
|
![]()
![]() Ну, квінтет "замикаючих" дохідну поличку виглядає , наразі,десь приблизно так - Брокбізнес, Дельта,Південний,Кредитпром, Фініки... Але я серйозно думаю впихнути поперед цих аборигенів кілька кріпкеньких кептивненьких баночок із заможними власниками, міцними балансами, і стабільними основними бізнесами...бо, наразі, тільки вони готові платити за Ваші гроші цікаву ціну... ![]() ![]()
"огласите пожалуйста весь список" (с) ![]() ![]() Вопрос уважаемому КВЕСТОРУинтересно посмотреть рейтинг по банкам-аборигенам....в разрезе самочувствия вкладов
![]() ![]() ЗАРАНЕЕ СПАСИБО... ![]() ![]() Привєт-банкШановний Квесторе!
Висловіть будь ласка вашу думку щодо Привєт-Банки. До якої категорії полиць/банок він відноситься, якщо його взагалі можна категорізувати - "бо унікальний"... Мені не дуже подобаються власники, але "він такий великий" і начебто міцний згідно усіляких тестів, та ще й робить пропозиції (%) від яких неможливо відмовитись. З повагою, Містер Х
![]() Ну , квінтет міцненьких кептивниньких банок який можна впихнути на "дохідну " поличку може мати такий вигляд...Кредит-Дніпро, Індустріал, Юнекс, Бізнес Стандарт, УББ....
багато грошей має Кліринговий дім ,дякуючи облгазам...але чи не потрібні вони будуть на балансі Надр?? надлишкова ліквідність Експресу має ризик, бо власники банки та керувателі Укрзалізниці-це різні люди, принаймні так виглядає...а від такої дисгармонії він вже був одного разу ледь не луснув... Актив...шось не чутно продовження шкандальної історії з продажем цієї банки профспілкам... Ну, і так далі... Важко з цими аборигенами...природна "скромність" власників не сприяє оцінці їхніх можливостей....бо шо таке кептивна банка без кріпкенького основного бізнесу власників?? Відповідаю...НІЩО. ![]() ПС. Тому , шановне панство, прошу приєднуватись до відбору та оцінки "банок-аборигенів", бо самому тяжко...і ліньки... ППС. Два топових і напотужніших , не без легкої кептивності але з претензією, українські банківські "виводки"- Приват+ Акцент-банк та СКМ-фінанс (ПУМб+Донгор+Ренесанс) обговорювати не будемо, бо вони явні та потенційні лідери ринку. Востаннє редагувалось квестор в Нед 29 тра, 2011 18:39, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|