Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11201121112211231124 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 12:58

budivelnik написав:
  Serg-ik написав:Читаю форум за последние три недели. Решил подбросить дровишек в огонь.
Будивэльнык -национальный производитель. Честь ему и хвала за это, производит то необходимое, материальное, что всем нам нужно. Почему же все так не любят его?, того, кто нам домики-квартирки делает? "Потому что он продаёт дорого" -говорим мы. Почему он нас не любит? "Потому что вы-бездельники "- говорит он.
Уважаемый Будивэльнык,Вы-не бездельник. И, я полагаю, не бездельники Ваши наёмные работники-строители. [color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0040]За какой период времени Ваши наёмные работники могут купить квартиру по тем ценам, которые Вы отстаиваете?[/color][/color][/color] Учтите, что они кушают, одеваются, иногда болеют. Мы, проанализировав Ваш ответ, оценим адекватность цен на недвижимость.

Прикол заключається в тому що на мою думку на житло не збирають гроші на протязі 5-10 років . На житло збирають гроші на протязі поколінь , бо як наслідок ці ж покоління ним і володіють .
Тому в мене працює слідуюча схема для моїх працівників:
Продаєте свою однокімнатну ( як правило це однокімнатні в будинках готельного типу по 30 м2 ) , купуєте за гроші отримані від продажу свого в мене 2 кімнатну ( 60 м2 ) + на протязі 7 років працюєте без преміальних ( я гарантую мінімальну зарплату при цьому на рівні середньої по Україні ).
Таким чином за рік мій працівник обмінює свої надбавки і преміальні на 5 м2( це приблизно 28 000 грн) + отримує гарантовано середню по Україні+ сам себе забезпечує певним обємом робіт :D

Будивельнык, вы так любите цифры, а можете указать тоже самое, только с конкретной цифирью, дабы нам понятнее было. Типа: Продаєте свою однокімнатну - отримуете 25000,0 у.е., купуєте в мене 2 кімнатну - 45000,0 у.е. и т.д. Думаю, всем будет интересно....
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 12:59

potter написав:
  budivelnik написав:
  Serg-ik написав:Читаю форум за последние три недели. Решил подбросить дровишек в огонь.
Будивэльнык -национальный производитель. Честь ему и хвала за это, производит то необходимое, материальное, что всем нам нужно. Почему же все так не любят его?, того, кто нам домики-квартирки делает? "Потому что он продаёт дорого" -говорим мы. Почему он нас не любит? "Потому что вы-бездельники "- говорит он.
Уважаемый Будивэльнык,Вы-не бездельник. И, я полагаю, не бездельники Ваши наёмные работники-строители. [color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0040]За какой период времени Ваши наёмные работники могут купить квартиру по тем ценам, которые Вы отстаиваете?[/color][/color][/color] Учтите, что они кушают, одеваются, иногда болеют. Мы, проанализировав Ваш ответ, оценим адекватность цен на недвижимость.

Прикол заключається в тому що на мою думку на житло не збирають гроші на протязі 5-10 років . На житло збирають гроші на протязі поколінь , бо як наслідок ці ж покоління ним і володіють .
Продаєте свою однокімнатну ( як правило це однокімнатні в будинках готельного типу по 30 м2 ) , купуєте за гроші отримані від продажу свого в мене 2 кімнатну ( 60 м2 ) + на протязі 7 років працюєте без преміальних ( я гарантую мінімальну зарплату при цьому на рівні середньої по Україні ).
Таким чином за рік мій працівник обмінює свої надбавки і преміальні на 5 м2( це приблизно 28 000 грн) + отримує гарантовано середню по Україні+ сам себе забезпечує певним обємом робіт :D

за 2000 грн работают, и откладывают на жилье?
а чем они интересно питаются?

Вчіться розуміти прочитане.
За 2400 - працюють і живуть
Те що мають відкласти - організовую я .
Грубо - мій працівник повинен заробити 4800 , з яких 2400 - отримує в вигляді заробітної плати і 2400 в вигляді квадратних метрів.
Мій інтерес полягає в слідуючому
а - я отримую живі гроші за які працюю
б - працівник не знає яка з квартир буде його ( точніше він попереджений , що та в якій якість буде найгірша - буде його )
в - таким чином я борюсь з плинністю кадрів
г - так яке квартира йде своєрідним бонусом , то з допомогою подібної схеми я проводжу фільтрацію персоналу. ( не потрібно нікого звільняти , якщо людина не-(хоче/може/вміє) працювати , то подібну схему я їй не запропоную , а працювати на будові за 2400 - ніхто з нормальних не буде.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:04

Реалист написав:
  budivelnik написав:

Будивельнык, вы так любите цифры, а можете указать тоже самое, только с конкретной цифирью, дабы нам понятнее было. Типа: Продаєте свою однокімнатну - отримуете 25000,0 у.е., купуєте в мене 2 кімнатну - 45000,0 у.е. и т.д. Думаю, всем будет интересно....

да, будивельник снова нагревает своих рабочих
ведь он квартиры продает по рыночной стоимости, а не по себестоимости
и имеет рабочих еще 7 лет за дармовой труд
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:08

budivelnik
а были были бы умнее ваши сотрудники сдали бы с десяток бракованных квартир (на первый взгляд) и обеспечили себе досрочное получение квартиры :mrgreen:
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 10 чер, 2011 13:10, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:09

Реалист написав:
  budivelnik написав:

Без проблем
Мій працівник - продає свою однокімнатну30 м2-( близько 30 000 доларів)
Відразу отримує від мене двохкімнатну 60 м2- ( ринкова ціна в 50 000 доларів)
.. і я отримую від нього розписку , що це працівник винен мені 20 000 доларів( тут є нюанси які залежать від того як довго людина в мене працює і наскільки вона мені потрібна , але спрощенно десь так ).
Після цього , я беру на себе зобовязання забезпечити його певним обємом робіт , під час виконання яких зобовязуюсь виплачувати працівнику з/плату в 300 доларів щомісячно + за рахунок преміальних/бонусів ( які виникають під час виконання цих робіт ) гашу заборгованість працівника перед мною в розмірі 200 доларів щомісячно , а працівник бере на себе зобовязання виконувати ці обєми робіт .

Схема - так би мовити спрощена і має деякі юридичні , фінансові і виробничі нюанси і відхилення.

Якщо працівник хоче від мене піти - може йти , але кредит гасити все одно прийдеться.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:13

budivelnik
это выдаете своему работнику ссуду, что же тут непонятно
но наживаетесь на сотруднике по рыночной стоимости

как из фильма "Спорлото - 82"
... по себестоимости 2,20 за кило?, "Нет" - 1 рубль штука, вернее 1,20 - за обслуживание :wink:
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 10 чер, 2011 13:17, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:16

kuynka написав:да, будивельник снова нагревает своих рабочих
ведь он квартиры продает по рыночной стоимости, а не по себестоимости
и имеет рабочих еще 7 лет за дармовой труд

budivelnik
а были были бы умнее ваши сотрудники сдали бы с десяток бракованных квартир (на первый взгляд) и обеспечили себе досрочное получение квартиры :mrgreen:

1 Кожен судить в міру своєї розпущенності.
2 Можна звичайно вважати що я когось дурю , а можна подивитись з іншого боку .
Я виплачую ринкову ціну за працю своїм працівникам ( 4800 грн в місяць ) і при цьому забезпечую їх обємами праці ( і це під час кризи )
3 Як мене нервують ці студентські варіанти
А я всім би насрав ....
Якби Ви почали спеціально/чи не спеціально халтурити - то максимум пропрацювали б в мене місяць .
Рівно через місяць , Ви б отримали в око від того працівника , який працює поряд з Вами і який в цьому році має бажання/можливість отримати/купити в мене квартиру.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:19

budivelnik
Уважаемый, Вы не правы. Не ту точку отсчёта берете, я имею в виду, что у покупателя есть однушка 30 кв. м. Во- первых, все мы в этот мир приходим голыми и босыми, что-то совместно делаем и имеем часть от этого совместного. Забудьте о стартовых 30-ти метрах, их не было при рождении. Особенно их не было в 50-60-х годах, когда начали строить хрущики и заселять в них сельское население.
Во-вторых, население растёт, в прогрессии, и если мои родители поселились в однушку, 30метров, родили меня и сестру, значит нет у нас с сестрой стартовой тридцатки. Тем более нет её у наших детей, потому как , по Вашему мнению, накопление идет поколениями мы не накопили 30 метров для наших детей
В третьих..пока не буду приводить аргументы, давайте заново Ваш расчёт, без стартовых 30 метров. И подскажите, как скоро он купит то жильё, которое Вы строите, потому что именно в это жильё вложена зарплата работника, а не в 30 хрущеметров.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:22

budivelnik написав:Вчіться розуміти прочитане.
За 2400 - працюють і живуть
Те що мають відкласти - організовую я .
Грубо - мій працівник повинен заробити 4800 , з яких 2400 - отримує в вигляді заробітної плати і 2400 в вигляді квадратних метрів.
Мій інтерес полягає в слідуючому
а - я отримую живі гроші за які працюю
б - працівник не знає яка з квартир буде його ( точніше він попереджений , що та в якій якість буде найгірша - буде його )
в - таким чином я борюсь з плинністю кадрів
г - так яке квартира йде своєрідним бонусом , то з допомогою подібної схеми я проводжу фільтрацію персоналу. ( не потрібно нікого звільняти , якщо людина не-(хоче/може/вміє) працювати , то подібну схему я їй не запропоную , а працювати на будові за 2400 - ніхто з нормальних не буде.

когда рабочий получает квартиру, и где он живет до тех пор?
с 2400 на аренду не отложишь
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2011 13:22

budivelnik
тогда объясните, что вы подразумеваете под вашим изречением:
твоя будет та квартира, которая была хуже?
кому тогда в этому случае нужно давать в око?
если было отклонения от стандарта
kievlyanka

Профіль

#<1 ... 11201121112211231124 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей