Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11571158115911601161 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 15:23

Последний дом семья строила в
2006-2007 годах, основные
отделочные работы закончили в
2008, НГ 2009 уже встречали в
новом доме. Поверьте, эти расценки
реальны, если строителей
контролировать 2 раза в день и
самостоятельно закупать
материалы.

самому - найти строителей, материалы, скромненько без отделки коробку, двери-окна -да.
речь шла о рекламе конторы типо "мы все сделаем"
что не отменяет затрат на землю и коммуникации, если их нет.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 15:23

Последний дом семья строила в
2006-2007 годах, основные
отделочные работы закончили в
2008, НГ 2009 уже встречали в
новом доме. Поверьте, эти расценки
реальны, если строителей
контролировать 2 раза в день и
самостоятельно закупать
материалы.

самому - найти строителей, материалы, скромненько без отделки коробку, двери-окна -да.
речь шла о рекламе конторы типо "мы все сделаем"
что не отменяет затрат на землю и коммуникации, если их нет.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 15:29

Нужен
комплекс мер, системный подход и
многолетняя жесткая работа по
борьбе с коррупцией в отрасли,
наведению порядка в
законодательстве, разрушение
монополизма, наращивание
производства стройматериалов и
многое другое.

+ много и для Украины то же. тока не верится. в консерватории нужно что-то исправить в начале...
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:00

А что budivelnik сделает, чтобы снизить цену строительства?

А что budivelnik сделает, чтобы снизить цену строительства? И, соответственно, снизить цену реализации. Скидки у поставщиков будете просить? Тендеры устраивать? Или так и плывёте по течениию-сколько просят, столько и плачу за материалы? или все скидки себе в карман в виде дополнительной прибыли?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:17

Serg-ik написав:А что budivelnik сделает, чтобы снизить цену строительства? И, соответственно, снизить цену реализации. Скидки у поставщиков будете просить? Тендеры устраивать? Или так и плывёте по течениию-сколько просят, столько и плачу за материалы? или все скидки себе в карман в виде дополнительной прибыли?

1 В будівництві не має таких скидок як при продажу мобільних телефонів перед виходом нової моделі
2 Так як будь який забудовник ( і приватний в тому числі ) закупляє на сотні тисяч гривень ( а приватний ще й за готівку , що позволяє отримати додаткову знижку ) , то всі знижки дай бог щоб дали 5% від кінцевої ціни
3 Так як я будую за свої , то:
мій дохід=ціна продажу - затрати
Вам же все одно які в мене затрати , Ви все одно купуєте по ціні продажу , то нехай для Вас буде все одно , що я можу завдяки своїм діловим чи іншим якостям отримати додаткову знижку від постачальника. Це все одно мої гроші .
4 Я тільки за те щоб Ви були багаті - бо тільки багаті можуть купувати дорогі речі , а Ви хочете щоб я був бідним .
Ви що проти того щоб я купував Ваші дорогі речі ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:32

Serg-ik написав:А что budivelnik сделает, чтобы снизить цену строительства? И, соответственно, снизить цену реализации. Скидки у поставщиков будете просить? Тендеры устраивать? Или так и плывёте по течениию-сколько просят, столько и плачу за материалы? или все скидки себе в карман в виде дополнительной прибыли?

строитель когда-то писал, что может снизить стоимость бетона на 20%, но это требовало б его присутствия и контроля, что ему не интересно...
а вообще прикольно считает, берет товар делает наценку, добавляет "стоимость денег" и вот она себестоимость строительства...
я так понимаю продет метр в долларах, а стоимость денег будет рассчитывать в грн под 25% годовых не меньше.
мне как покупателю, что то не сильно интересно оплачивать подобную лабуду.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:42

Slon_Nosov написав:

строитель когда-то писал, что может снизить стоимость бетона на 20%, но это требовало б его присутствия и контроля, что ему не интересно...
а вообще прикольно считает, берет товар делает наценку, добавляет "стоимость денег" и вот она себестоимость строительства...
я так понимаю продет метр в долларах, а стоимость денег будет рассчитывать в грн под 25% годовых не меньше.
мне как покупателю, что то не сильно интересно оплачивать подобную лабуду.

1 Будівельник казав що він зможе зменшити ціну бетону на 20% шляхом виготовлення його на майданчику , але при цьому , він же казав що не зможе дати гарантій на кінцеву якість бетону в порівнянні з бетоном отриманним в заводських умовах ( електронні ваги/дозатори/вирахування потрібних добавок/міксери ).
2 Внаслідок того , що вартість бетону в кінцевій ціні споруди становить десь коло 20 % , то при економії 20% від 20% = 4 % і при цьому ризикувати що вся споруда впаде - може тільки дуже жадна або дуже недалека людина.
Я себе до таких не причисляю
3 Ще раз наголошую
В Україні як мінімум 10 000 будівельних організацій ( 60 000 по статистиці ) , тому конкуренція на цьому ринку серьозна .
Якщо хтось зможе отримати додатковий прибуток за рахунок нової технології чи чогось іншого , то він однозначно не буде на всю суму знижувати ціну , алгоритм дій буде слідуючий
Приблизно на 30% від отриманої додаткової вигоди - знизиться ціна
Приблизно 70% - піде на розвиток виробничих потужностей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:44

Cricetus cricetus написав:Да простят меня админы,
я вообще не понимаю, чего вы все (Енот, ДЖидие и пр) с паном Будивельником спорите. Ну уже все позиции всем понятны. Ну в чем вы его пытаетесь убедить? :-)
Я вполне допускаю, что он обладает некоторой компетенцией в строительстве и рынке загородного строительства под Львовом. Я там ситуацию знаю слабо, все может быть. Даже то, что цены с 2009 немного выросли на заробитчансих деньгах и спрос есть.
Чего с ним спорить в ветке о рынке Киева, где в ценах он разбирается так себе? :-) (правда как и многие другие форумчане :-)).
Не, ну честно, половина форума - простыни, читать с мобилы неудобно. :-)

Просто иногда дико звучат его "размышления"
Например о том, что цена в Киеве будет расти (с марта 2010-го???). Или что прогеру в Киеве на 10-15 тыс жить хуже чем в пригороде Львова на 4800 работяге вкалывающему по 12 часов... Или что он купит 3к квартиру в Киеве за 50к и начнет сдавать ее за 500 :mrgreen:
Или что цена росла-росла а потом бац и оказывается ниже... :mrgreen: Та много было за это время :D
Между прочим по строительству я с ним никогда и не спорил :) и подобные ветки читаю редко - не интересно это мне.

Но, кстати повторюсь, что в среднии цены в 1000$ по Киеву без крупных катаклизмов не верю - считаю что будут выше (от 1200 минимум)...Сейчас выше - так что задел для снижения еще предостаточный.

Но лучше всего не захламлять ветку строительством, а обсуждать тут события на КРЖН 8)
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 16:56

jde написав:
  Cricetus cricetus написав:Да простят меня админы,
я вообще не понимаю, чего вы все (Енот, ДЖидие и пр) с паном Будивельником спорите. Ну уже все позиции всем понятны. Ну в чем вы его пытаетесь убедить? :-)
Я вполне допускаю, что он обладает некоторой компетенцией в строительстве и рынке загородного строительства под Львовом. Я там ситуацию знаю слабо, все может быть. Даже то, что цены с 2009 немного выросли на заробитчансих деньгах и спрос есть.
Чего с ним спорить в ветке о рынке Киева, где в ценах он разбирается так себе? :-) (правда как и многие другие форумчане :-)).
Не, ну честно, половина форума - простыни, читать с мобилы неудобно. :-)

Просто иногда дико звучат его "размышления"
Например о том, что цена в Киеве будет расти (с марта 2010-го???).

Якщо бути чеснішим , то я постійно казав що найнижча ціна була в березні 2009 , і пару тижнів назад , тут мусолились слухи що ціни в квітні 2011 досягнули дна 2009 .

Или что прогеру в Киеве на 10-15 тыс жить хуже чем в пригороде Львова на 4800 работяге вкалывающему по 12 часов...

Цього я не говорив.
А от що прогеру у Львові краще жити ніж в Києві - це скажу . і як приклад задам таке маленьке запитаннячко
Яка найбільша прогерська( на Вашому сленгу ) фірма України і де вона знаходиться ?

Или что он купит 3к квартиру в Киеве за 50к и начнет сдавать ее за 500 :mrgreen:

Так ймовірність такої покупки ніяк не нижча ніж 500% прибутку на фонді .
Хто там у нас на фонді заробив ?
Или что цена росла-росла а потом бац и оказывается ниже... :mrgreen:

Я до сьогоднішнього дня заявляю , що найнижча ціна по реальним угодам була в час найбільшої паніки , а це зима/весна 2009
Та много было за это время :D
Между прочим по строительству я с ним никогда и не спорил :) и подобные ветки читаю редко - не интересно это мне.

Но, кстати повторюсь, что в среднии цены в 1000$ по Киеву без крупных катаклизмов не верю - считаю что будут выше (от 1200 минимум)...Сейчас выше - так что задел для снижения еще предостаточный.

Ну так і я ж про то .
Але нехай краще будівельники - будують і пояснюють чому така ціна , а програмісти - програмують і не пояснюють будівельникам як потрібно будувати
Тоді в одних будуть програми нормальні - в других житло.
Но лучше всего не захламлять ветку строительством, а обсуждать тут события на КРЖН 8)[/quote]
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 чер, 2011 17:15

1083 горячих пирожка

Депутати Верховної ради Ігор Лисов, Сергій Майборода (фракція Партії регіонів), Микола Деркач (фракція Народної партії), Зіновій Шкутяк, Віктор Матчук (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") та Євген Волинець (фракція Комуністичної партії) пропонують парламенту продовжити до 2015 року можливість приватизації громадянами, які проживають на законних підставах тривалий час в гуртожитках, свого житла. Про це йдеться в законопроекті, зареєстрованому в Раді 15 червня.

Раніше встановлений термін передбачав можливість приватизації житла у гуртожитках до 2012 року.

Крім того, депутати пропонують парламенту продовжити дію мораторію на відселення мешканців гуртожитків, на які поширюється дія цього закону, і на відчуження гуртожитків до 2015 року.

Також депутати пропонують уточнити, що приватизація житла в гуртожитках стосується всіх житлових приміщень - житлових кімнат, житлових блоків і секцій.

Крім того, пропонується уточнити, що приватизація житла в гуртожитках здійснюється його мешканцями, які потребують соціального захисту, не мають іншого житла і законно мешкають у гуртожитку на підставах, визначених цим законом, більше 5 років.

Даним законопроектом депутати пропонують вдосконалити правове регулювання забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

Необхідність прийняття законопроекту пов'язана зі складнощами реалізації мешканцями гуртожитків наданого їм права приватизації житлових приміщень у гуртожитках. У разі прийняття цей закон набере чинності з дня його опублікування.

Як повідомляло агентство, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства має намір відремонтувати і передати на приватизацію 1083 гуртожитки, що перебувають у державній власності, до 2015 року.

У листопаді 2010 року Міністерство житлово-комунального господарства (з 9 грудня 2010 року - Мінрегіонбуд) розробило законопроект "Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2010-2014 роки", яким передбачається передача гуртожитків у комунальну власність до 2015 року.

У вересні 2008 року Рада дозволила громадянам, які проживають на законних підставах тривалий час в гуртожитках для самотніх громадян або сімей, приватизувати своє житло.
htz

#<1 ... 11571158115911601161 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє