Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12071208120912101211 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:49

Вот поэтому я к Будивельныку и отношусь как к предпринимателю с уважением - пока все считают что сейчас кризис и не время строить - он строит и зарабатывает.

Та немає там жодного будівництва.
Проїжджав повз, світло тільки у 1 вікні.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 20:52

молодій сімї , яка отримала кредит на 3 роки і потихеньку вже пару ялиночок висадила , клумбу зробила - що вони в ур** будинку живуть + жіночці з мамою - що вони сильно помилились помінявши свою однокімнатну в 33 м2 на Левандівці коло протезного на двохрівневу трьохкімнатну в 82 м2 з доплатою всього в 15 000 доларів, ще одній молодій сімї з дитиною . в яких була розвалюха на Варшавській , а тепер вони в трьох рівневій в 125 м2 живуть.

Це мені одному здається, що будя говорив про 6 проданих квартир, а перелічив тільки 3???
І ще, недавно будя фільозофствував про соціальну місію його бізнесу, а тепер "вапрос":
Хто з цих трьох сімей є працівником котрий отримав житло за заслуги "перед архітектором всесвіту (він же ж скромний будя)?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 21:02

Я вот сидел и думал. Если обвалится курс гривны, то цена на метры упадет в долларах.
Но как измениться коэффициент поглощения на этом рынке???

Ведь упадут пропорционально и доходы в долларе у населения.

Поэтому снижение именно в гривне должно происходить тоже, чтоб в равновесный рынок вступить.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 21:27

1 На вкус и цвет - друзей нет
2 Половина роботы - дураку не показывают
3 За него уплачено по 5000-6000 грн за квадрат , при цене аналогичного 6000-7000 грн , квартиры есть разныэ в 1 , 2 . 3 - уровнях

Я понимаю, что уплачено меньше, и про вкус и цвет. Но мне, как только открылось фото, показалось, что это складское здание.

Я вважаю правильним зайвий раз не витрачати гроші на Турцію чи Єгипет і при цьому відкладати своїм дітям на майбутнє в вигляді житла для них

Очень важно оставить детям жилье, но не ценой отказа от полноценной жизни. Это тупо.

Очень тупо , считать что отказ от Турции и Египта - это отказ от полноценной жизни.

Отказ от отдыха и путешествий = отказ от полноценной жизни. Если есть деньги на что-то лучше Египта и Турции - отлично. Но лучше Египет и Турция чем ничего или Крым.
namisha

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 21:32

budivelnik написав: а я Вам - молодці будівельники , всі вважають що в них криза , а в них товарних залишків на мілліарди гривень.

Товарищ Сталин, а что Вы курите? (с) камеди

:oops:
SeTh

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 22:36

Рік тому я пропонував парі
Умови були дуже прості
Я проплачую Андрію_В поїздку до Львова і він перевіряє продав я чи ні і так далі.
Якщо я збрехав - я виплачую програш ( не памятаю . здається тоді йшлось про 300 доларів) + зникаю з форуму
Програє опонент - зеркальна ситуація
Андрій - не ризикнув
Може підїдеш на аналогічних умовах - перевіриш

Давай зробимо простіше, і достовірніше!
Ти даєш точну адресу, а я за свої гроші візьму витяг з БТІ, а потім з реєстру правочинів в нотаріуса.
Якщо дійсно всі квартири продані, є реальні власники, а не кум брат сват, програв я. А якщо раптом виявиться, що все те будівництво є приватним котеджем поділеним на декілька приміщень, - програв ти.
Як ще простіший варіант, підїхати до будівлі в 17.00 год. і перелічити кількість жильців котрі туди зайдуть до 22.00 год.
По руках?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 22:39

на це питання ти не відповів:
Хто з цих трьох сімей є працівником котрий отримав житло за заслуги "перед архітектором всесвіту (він же ж скромний будя)?

чекаємо... :?:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 23:31

budivelnik написав:ВаСоска
Рік тому я пропонував парі
Умови були дуже прості
Я проплачую Андрію_В поїздку до Львова і він перевіряє продав я чи ні і так далі.
Якщо я збрехав - я виплачую програш ( не памятаю . здається тоді йшлось про 300 доларів) + зникаю з форуму
Програє опонент - зеркальна ситуація
Андрій - не ризикнув
Може підїдеш на аналогічних умовах - перевіриш
Але потім ....

вы лучше на коньяк спорьте, а то без андеря и турбины здесь будет скучно, а без вас будет не с кем спорить. все таки форумы созданы не доказать правоту, а высказать свое мнение.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 23:56

budivelnik написав:2 Так як я вмію заощадити по 7000 в рік , то я думаю , що кожна нормальна людина в стані для своєї дитини на протязі 30 років заощаджувати по 700 доларів ( яких вистарчить для купівлі 30 м2)
3 Якщо твої батьки не змогли тобі навіть 30 м2 залишити і ти сам не в стані цього зробити , то це природа ввімкнула регуляторну функцію яка не дає розмножуватись недієздатним особам.

Человек откровенно хамит. Человек откровенно не уважает людей, которые не могут отложить 7000 долларов в год при средней зарплате по официальной статистике (которую он так любит) 2500-35оо грн. Человек откровенно плюет на своих же работников, которым он платит в месяц 2500 грн на жизнь и 2500 в месяц на жильё (это примерно 2530 долларов), так как не додаёт им заработанного.
Предлагаю Будю-в молчаливый игнор. Пусть его лечат бездомные врачи, а внуков учат бездомные учителя.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 чер, 2011 00:10

turbina написав:Я вот сидел и думал. Если обвалится курс гривны, то цена на метры упадет в долларах.
Но как измениться коэффициент поглощения на этом рынке???

Ведь упадут пропорционально и доходы в долларе у населения.

Поэтому снижение именно в гривне должно происходить тоже, чтоб в равновесный рынок вступить.

а я писал этот вопрос на днях : на что рассчитывает народ, если бакс вырастет: только на падение в баксах или на падение в грн . тоже? Кто-то ответил, что и в грн ждёт...Но в таком случае, если сейчас неохотно снижают цены в грн, потом будут снижать гривневые цены в агонии?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 12071208120912101211 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему