|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 07 лип, 2011 09:52
Daralex написав:budivelnik Проект по Правды, 5 был мертв несколько лет, застыл на уровне фундамента. И вот решили там дать квартиры пострадавшим от "Элита-центра". 30 или 32 квартиры. И ударными темпами собрали из панелей дом за лето. 3-4 дня на этаж уходило (качество монтажа соответствующее, думаю). Не думаю, что на уровне фундамента там было много инвесторов. Т.е. дом построили за наши деньги (налоги). Его сдали, а теперь остаток квартир будет продавать застройщик, уже себе в карман. Можно обсудить стоимость квадрата от застройщика в этом доме и себестоимость строительства панельного дома 
1 Ага так вже й розігналась держава грошима розкидатись. Максимум що отримав забудовник - це дешевий кредит і обіцянку від держави що колись вона колись йому допоможе 2 З таким самим успіхом фонд гарантування вкладів також наші гроші , тому можна й сьогодні бути не задоволенним що вкладникам родоводу і надр їх роздають 3 Держава на те й держава , щоб перерозподіляти від багатих до бідних . В нормальній державі перерозподіляється десь 30-40% , в нашій в будівництві перерозподілили 0,3% . Вам чи комусь ще легше стане коли ця цифра буде = 0 ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:08
budivelnik написав: Daralex написав:budivelnik Проект по Правды, 5 был мертв несколько лет, застыл на уровне фундамента. И вот решили там дать квартиры пострадавшим от "Элита-центра". 30 или 32 квартиры. И ударными темпами собрали из панелей дом за лето. 3-4 дня на этаж уходило (качество монтажа соответствующее, думаю). Не думаю, что на уровне фундамента там было много инвесторов. Т.е. дом построили за наши деньги (налоги). Его сдали, а теперь остаток квартир будет продавать застройщик, уже себе в карман. Можно обсудить стоимость квадрата от застройщика в этом доме и себестоимость строительства панельного дома 
1 Ага так вже й розігналась держава грошима розкидатись. Максимум що отримав забудовник - це дешевий кредит і обіцянку від держави що колись вона колись йому допоможе 2 З таким самим успіхом фонд гарантування вкладів також наші гроші , тому можна й сьогодні бути не задоволенним що вкладникам родоводу і надр їх роздають 3 Держава на те й держава , щоб перерозподіляти від багатих до бідних . В нормальній державі перерозподіляється десь 30-40% , в нашій в будівництві перерозподілили 0,3% . Вам чи комусь ще легше стане коли ця цифра буде = 0 ?
1) наші гроші. 2) не наші гроші.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:13
RON написав:budivelnikЛюбі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі  Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? 
1 З цифрами хоч можна посперичатись , зробити якісь висновки і так далі А що можна зробити з Вашими емоціями ? 2 Є якісь кращі пропозиції від загального обпльовування і тотального зневажання ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:27
Так щоб розставити крапки над і 1 0,3% які виділила держава в 2010 році в абсолютних цифрах становлять близько 120 млн грн . Це багато , але якщо порівняти з : Збільшення кошторису від початкових Олімпійського - на приблизно _____на 3 000 млн грн Львівський стадіон__________________на 600 млн грн Львівський Аеропорт_________________на 400 млн грн Впровадження швидкісного руху поїздів - 1200 млн грн
Я вже мовчу про дороги і так далі.
Тому порівняйте Галузь яка виготовила товарної продукції на 40-45 000 млн грн , заплатила податків на_____________ 20 000 млн грн і отримала дотацій на 120 млн грн
І при цьому у Вас язик повертається щось погано говорити про будівельників ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:32
bolex написав: budivelnik написав:2 З таким самим успіхом фонд гарантування вкладів також наші гроші , тому можна й сьогодні бути не задоволенним що вкладникам родоводу і надр їх роздають
Гроші вкладникам Родоводу та Надр "роздають" НЕ із фонду гарантування вкладів. Не треба так гучно розголошувати своє невігластво ... Залишається сподіватися, що у будівництві ви обізнані НАБАГАТО краще, ніж у навколо-банківських справах. Інакше покупцям вашого житла треба поспівчувати.
Я будівельник , який знаходиться на фінансовому форумі , тому мене дуже цікавить звідки ж взялись гроші які роздали банкрутам надрам і родоводам. Про те що гроші приносять бузьки - я вже давно не вірю . Тому поясніть мені і тут присутнім Звідки взялись ці гроші ? На мою думку їх взяли з кишень громадян України , а який при цьому використовувася механізм ( з фонду гарантування чи з друкування інфляційних )мене якось мало цікавить , при цьому я чомусь вважаю що 120 млн виділенних за рік будівельникам це в десятки разів менше ніж чи то 5 чи то 8 млрд ргн виділенних банкам. Хоча якщо Ви в стані переконати мене і тут присутніх що ці гроші виросли на дереві самостійно , я радо Вас послухаю і обовязково візьму рецепт вирощування подібних дерев.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:39
budivelnik написав: RON написав:budivelnikЛюбі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі  Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? 
1 З цифрами хоч можна посперичатись , зробити якісь висновки і так далі А що можна зробити з Вашими емоціями ? 2 Є якісь кращі пропозиції від загального обпльовування і тотального зневажання ?
Не сприймайте все так близько до серця. Тим більше я не перший хто Вам говорить про "многабукавацифер" від Держкомстату - структури яка тупо і послідовно обслуговує всі режими..  . Висновки можна робити з чого завгодно... Мені просто більше подобається реальність, а не віртуальний/паралельний світ Держкомстату. 
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:42
budivelnik Во-первых, в фонде гарантирования вкладов денег не хватит ни на родовид, ни на надру. ФГВ может покрыть банкроство только мелкого банка, его реальные возможности -это фикция, что и показали события 2008 года. Во-вторых, ваша ирония "с тем же самым успехом можно считать, что вкладчикам Надры и Родовида выдают наши деньги" неуместна, потому что Надру и Родовид заливают гос.деньгами. В свое время выплаты Родовиду были очевидной частью предвыборной программы за гос.счет. И да, я считаю, что подход - "если прибыль, то частная, если убыток, то государственный" неправильный. Хотя я был вкладчиком Надры и в свое время, разумеется, предпочел бы, чтобы мне вернули деньги безотносительно источника их возникновения  Предлагаю на этом банковский ликбез закончить и вернуться к теме недвижимости.
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 10:49
budivelnik написав:Я будівельник , який знаходиться на фінансовому форумі ,
вот именно))) лучше такими вещами заниматься на политфорумах))) тому мене дуже цікавить звідки ж взялись гроші які роздали банкрутам надрам і родоводам. Звідки взялись ці гроші ?
рефинанс НБУ для понимания працеса нужно знать шо таке денмасса, денагрегаты, ликвидность БС, как их регулируют и пр "мелочи" это ахинея про выделенные кошты забудовникам из бюджета))) там гораздо поболее банально кредитами из госбанков берется и за кордоном под гос(!) гарантии, т.е. воруем, пилим, а долги на государство п.с., прекратите курить)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
|