|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 07 лип, 2011 11:03
Tyler Шановний Було просте запитання в надії отримати просту відповідь. Рефінансування і так далі - це інструменти Мене не цікавлять інструменти Мене цікавлять Чиї гроші пішли на дотації будівельникам і чиї на повернення вкладів збанкрутувавших банків. Для мене поняття державні гроші - це міф , який дорівнює приніс бузько . Тому будьте чесними перед самими собою . Як на підтримку банківської системи , так і на підтримку пішли гроші з одного джерела , а саме з Ваших( наших ) кишень . Який інструмент висмоктування грошей з Ваших кишень при цьому використовувався ( друкування зайвих , позичання за кордоном , маніпуляції з офшором )- не важливо . Важливо хто і скільки отримав і що за це видав. Будівельники отримали - 120 млн , заплатили податків 20 млрд Банкіри отримали - 10 млрд , заплатили податків ??? ( ці платять найменше в їх операціях навіть такого поняття як ПДВ не має , + з деподоходів пенсійний ніхто не платить )
А тепер Ви на фінансовому форумі далі починайте шукати причини негараздів Адже як може бути , що виробник матеріальних цінностей податки платить , дотацій не отримує , а виробник віртуальних цінностей - податки не платить , дотацій отримує в разів 100 більше від будівельників . Тоді в цьому варіанті хто причина негарвздів ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 11:08
budivelnik написав:На мою думку їх взяли з кишень громадян України , а який при цьому використовувася механізм ( з фонду гарантування чи з друкування інфляційних )мене якось мало цікавить ,
Добре, тоді я скажу, що budivelnik будує своє дома з кізяків, а коли він почне висловлювати незадоволення моєю брехнею, я теж вийду "весь у білому" та зневажливо кину у нього фразою "мене якось мало цікавить, який там використовувався матеріал - кізяки чи залізобетон" ..... Хоча ні, продовжуйте далі у тому ж стилі, демонструйте свою ПОВНУ необізнаність у темі, незнання чим відрізняється ФГВ від НБУ та видавайте інші перли ...
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 11:12
budivelnik Как по мне, вполне очевидны признаки распила в обоих случаях. И если вы попробуете реже использовать метафоры вроде "бузько", то понять ваши мысли будет проще.
И еще -конечно, гос.статистика -это лучше, чем ничего, но те, кто по роду деятельности сталкивался со статистикой, знают, как легко можно перекручивать разные показатели в угоду заказчику )
Хотя мне лично было любопытно увидеть соотношение введенных одноквартирных и многоквартирных домов, спасибо.
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 11:26
bolex написав: budivelnik написав:На мою думку їх взяли з кишень громадян України , а який при цьому використовувася механізм ( з фонду гарантування чи з друкування інфляційних )мене якось мало цікавить ,
Добре, тоді я скажу, що budivelnik будує своє дома з кізяків, а коли він почне висловлювати незадоволення моєю брехнею, я теж вийду "весь у білому" та зневажливо кину у нього фразою "мене якось мало цікавить, який там використовувався матеріал - кізяки чи залізобетон" ..... Хоча ні, продовжуйте далі у тому ж стилі, демонструйте свою ПОВНУ необізнаність у темі, незнання чим відрізняється ФГВ від НБУ та видавайте інші перли ...
Скажу Вам страшну річ до якої Ви самі ніколи не дійдете 1 З кізяків -не з кізяків , а з глини і піску під Вашими ногами . Цегла-цемент - це глина + робота + енергоносії 2 Зверніть увагу , я не піднімав тему бюджетної допомого будівельній галузі, її підняли Ви , почитайте самі своє повідомленні десь з 10 повідомлень назад 3 Мене звичайно обурило , що при 120 млн грн державного фінансування в будівництві , не звертається уваги на десятки мільрдів банкам потенційним банкрутам 4 Так само , в державі в якої не вистарчає коштів , пріорітет повинен надаватись виробникам які створюють матеріальний продукт і сплачують при цьому податки . Банкіри самі по собі нічого не створюють і при цьому мають дикі пільги при сплаті податків . То що Ви хочете ? Самі почали , самі розхльобуйтесь Але при цьому не забудьте самі собі пояснити Чому банки з прибутку не платять ПДВ ( всі субєкти які мають оборот більше 300 000 грн в рік платять ) Чому прибуток з депооперацій ( а дя банкірів це 80% віз всього прибутку ) не обкладається пенсійними внесками Чому податки в банках в порівнянні з сумами коштів які через них проходять - мізерні в порівнянні з матеріальним виробництвом Чому помилки банківських працівників які призвели до мілліардних втрат повинен компенсувати НБУ ( до речі фінансові працівники найвище оплачуванні в державі , значить повинні бути найкваліфікованішими - а ми бачимо десятки мільярдів мінус) І ще з десяток, другий чому.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 11:32
Tyler написав:budivelnik Как по мне, вполне очевидны признаки распила в обоих случаях. И если вы попробуете реже использовать метафоры вроде "бузько", то понять ваши мысли будет проще.
Бузько=Лелека=Журавль И еще -конечно, гос.статистика -это лучше, чем ничего, но те, кто по роду деятельности сталкивался со статистикой, знают, как легко можно перекручивать разные показатели в угоду заказчику )
Хотя мне лично было любопытно увидеть соотношение введенных одноквартирных и многоквартирных домов, спасибо.
А тут якраз нічого дивного , якщо розглядати по штукам . Багатоповерховий - мінімім 5 поверхівх 2 підїзди х 4 квартири на поверсі = 40 квартир З іншого боку , маніпуляція почалась в тому що розбито на 1 квартирні і 2 і більше. Набагато правильніше було б 1 квартирні 2-4 квартирні ( сюди б ввійшли всі спарені котеджі з поверховістю до 2 поверхів) і 5 і більше квартирні. Ну і по спрощенному варіанту здавали в експлуатацію як правило приватні будинки ( тобто 1-4 квартирні ) , а так як їх було 4,2 млн кв м , от вийшло таке собі своєрідне викривлення.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 12:00
RON написав:budivelnikЛюбі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі  Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? 
підтримую сучасній державі вірити - вмерти швидко а Будівельник, на мою думку, брехун. найстрашніше, що навчився самому собі брехати Будівельник на цьому форумі потрібний, щоб відчувати позицію держави і будівельників-маніпуляторів
-
Christian
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2011 12:10
Christian написав: RON написав:budivelnikЛюбі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі  Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? 
підтримую сучасній державі вірити - вмерти швидко а Будівельник, на мою думку, брехун. найстрашніше, що навчився самому собі брехати Будівельник на цьому форумі потрібний, щоб відчувати позицію держави і будівельників-маніпуляторів
Зверніть увагу Кожен в кого 1-20 повідомлень , починає своє існування на цих сторінках з спроби приниження або мене особисто , або моїх колег . Доброго дня і Вам шановний слюняво/прищавий студент трійочник ( не можу по іншому до Вас звернутись після того як Ви бездоказово обізвали мене брехуном ). Маю надію , що після сотні-другої повідомлень , Ви навчитесь себе коректно вести по відношенню до людей які мають іншу від Вашої думку чи позицію + Маю надію , що навчитесь відрізняти нікому не потрібні приємні викрики про обвал які так гріють душу , від фахових пояснень , які чітко вказують недолугість подібних викриків.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 12:10
[quote="992975:budivelnik] Банкіри самі по собі нічого не створюють і при цьому мають дикі пільги при сплаті податків .
Але при цьому не забудьте самі собі пояснити Чому банки з прибутку не платять ПДВ ( всі субєкти які мають оборот більше 300 000 грн в рік платять ) Чому прибуток з депооперацій ( а дя банкірів це 80% віз всього прибутку ) не обкладається пенсійними внесками Чому податки в банках в порівнянні з сумами коштів які через них проходять - мізерні в порівнянні з матеріальним виробництвом Чому помилки банківських працівників які призвели до мілліардних втрат повинен компенсувати НБУ ( до речі фінансові працівники найвище оплачуванні в державі , значить повинні бути найкваліфікованішими - а ми бачимо десятки мільярдів мінус) І ще з десяток, другий чому.[/quote] Разрешите я поясню. С тем, что банкиры ничего не создают-я согласен. Они лишь делают услугу, за которую заёмщик должен поделиться заработанным, в виде процентов. 1. НДС платится не с прибыли, а с добавленной стоимости, в которую много чего входит, в частности зарплата , начисления на зарплату налог на землю (он же учитывается в себестоимости) и т.д. Не платят потому, что так Закон был пропиман, а теперь-налоговый кодекс. Не только банкиры не платят, посмотрите, там есть масса операций, которые освобождены от обложения или не являются объектом обложения. НДС-налог, который сдерживает развитие, создание прибавочной стоимости. В мире. А в Украине-это метод гарантированного изъятия денег из предприятий. Потому что он начисляется не на добавленную стоимость (как до середины 1997 года), а на оборот по продаже и массу операций, не связанных с продажей.Сдерживание развития нам ни к чему, но налог не отменяют. Если начислять НДС на услуги банка, (а не на прибыль банка), то это повысит стоимость услуг банка-проценты по кредитам. Кому это надо? Да и проценты за кредит-это не добавленная стоимость, как я уже сказал, а сумма, которой заёмщик должен поделиться с банком 2. Кто больше работает, у того больше зарплата (в идеале  ). Потому у него должна быть пенсия больше. Исходя из этого в пенсионный фонд начисляются средства исходя из оплаты труда. А если Вы заработанные деньги понесли в банк под процент, получите там % по депо и Вас заставят заплатить еще раз в ПФ-Вам это понравится? Вы (или работодатель) уже раз заплатили в ПФ, когда получили зарплату. Теперь снова, после размещения зарплаты в депо, платить в ПФ? С таким подходом в Украине уже платится в ПФ с мобильной связи, с покупки авто, продажи золота, алкоголя, табака. Мало? 3. Банк взял деньги у Вас под 15%, выдал под 18%. На 3 процента живет.. Если эти 3%-сотни миллионов, миллиарды, -есть варианты купить "что-то очень нужное" в оффшоре, фирме- однодневке и получить убыток. Реалии отечественного бизнеса. Сами, небось, тоже пользуетесь услугами фирм-обнальщиков 4 До миллиардных убытков доводят многоие причины, в том числе недобросовестные строители, Парцхаладзе, например, которые берут в долг, а потом не могут отдать. Вот банк -кредитор и требует вливаний, ибо строитель уже не способен что-то вернуть. Это крупный. А мелкий строитель на аванс покупает джип, строит себе виллу за городом и ждёт второй аванс, на который авось достроит. В НБУ сидят не самые квалифицироанные, а те,кто сидят...Можно такие же претензии предъявить к составу Верховной Рады, Яныку и бАзарову-они самые квалифицированные?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 12:21
Serg-ik 1 Я прекрасно розумію все що Ви описали . 2 При цьому не закликаю всіх до хрестового походу проти банків 3 При цьому пропоную тут присутнім не звалювати в одну купу все підряд і хоч трохи розрізняти як суми ( 0,12 млрд грн вливання в будівництво - і 8 млрд грн - вливання в Надра+Родовід , а скільки ще таких подібних ?)
А те що проблем море в державі Україна - так ми для того й працюємо , щоб їх ставало менше . Я закликаю всіх працювати так , щоб виконуючи загальноморальні заповіді не вбий/не вкради , робити все щоб в нього і його сімї було краще , після досягненя цього , робити так щоб краще було в найближчому колі і так далі . Прийде час і кола пересічуться/зімкнуться і всім буде добре. А сидіти роками на форумі і хаяти всіх і вся і дурник може - тільки від цього нічого не зміниться. Ні сама влада . ні відношення влади до людей. Нагадаю - поважають сильних .Так будьте сильними і не показуйте сльози і розпач всім .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 07 лип, 2011 12:23
budivelnik я Вас люблю і поважаю живіть та множтеся на здоров'я
мета цього форума в тому, щоб знайти ІСТИНУ?
ми зібралися, щоб зрозуміти "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?"
зараз майже всі учасники форума зійшлися на думці, що РН просто зарегульований. чи то державою, чи то особливостями менталітету, чи то міграцією і т.д. тобто питання вгорі можна перефразувати "коли ціни на РинкуНерухомості Києва стануть ринковими?"
ми шукаємо ці закономірності, щоб відповісти
і от Ви, Будівельнику, є дуже характерною, харизматичною особистістю бо дозволяєте собі маніпулювати(брехати)...
Вас інколи намагалися забанити, але я проти, бо Ви, як талісман, представляєте дуже потужний прошарок учасників РН. Ваша думка відображає подібні думки багатьох інших людей (на жаль, часто нечесних)
-
Christian
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
|