чому нечесних?
тому що в сучасній Україні НЕМОЖЛИВО будувати житло на продаж чесно
на дрібницях, але ОБОВ'ЯЗКОВО буде махлювання
і от ці дрібниці псують життя людей, а потім і самих людей
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?чому нечесних?
тому що в сучасній Україні НЕМОЖЛИВО будувати житло на продаж чесно на дрібницях, але ОБОВ'ЯЗКОВО буде махлювання і от ці дрібниці псують життя людей, а потім і самих людей ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?за форумом слежу уже пару лет))) субъктивно, на нем один будивельник и все. Причем инфа от него в основном одна и та же. как то совсем неинтерсно становится на форуме. ((((
![]() очередное дно пройдено, копаем далееЦіни на житло падатимуть й надалі
Стагнація на ринку нерухомості триває, вважають окремі фахівці. Ні на житло, ні на комерційні приміщення попиту майже немає. Ціни продовжують знижувати. Оселі в новобудовах у передмісті Києва можна придбати менше ніж за тисячу доларів за квадратний метр. На вторинному ринку купують переважно малогабаритні помешкання. Їх частка – 70 % від обсягу операцій купівлі-продажу. Середня ціна на повноцінні однокімнатні квартири - 70 - 72 тисячі доларів, у спорудах готельного типу - близько 50 тисяч, на двокімнатні - 90, трикімнатні коштують близько ста двадцяти тисяч умовних одиниць. Знайти оселю готельного типу можна і за 30 тисяч. Однокімнатну хрущовку без ремонту - за 40. А ось дешевші пропозиції, як-от помешкання по 20 - 25 тисяч доларів, фахівці радять не розглядати. Найімовірніше це якась афера або прихована юридична колізія. Навесні середня вартість квадратного метра вторинного житла становила 1785 умовних одиниць. То було чергове цінове дно. І далеко не останнє. "Очікування погані. Вважаємо, впевнені і розрахунки наші показують, що в середньому від 0,5 до 1,5 % в залежності від сегмента будемо спостерігати зниження. Як мінімум, ще протягом року - ну це дуже, дуже оптимістичний прогноз", - каже для телеканалу UBR Олександр Рубанов, президент Спілки фахівців із нерухомості. ![]() mortimer
не было бы будивельника, и форум бы уже наверное затих))). а по падению цен, до конца 2012 придется ждать. особо падать ничего не будет, в смысле обвала. Так и будет вялотекущая шизофрения как сейчас. ИМХО.
![]()
korrespondent.net/business/realestate/1237036-v-etom-godu-vlasti-kieva-rasschityvayut-vvesti-v-ekspluataciyu-pochti-vdvoe-bolshe-zhilya-chem-v-proshlom ![]() mortimer
Похоже, будивельник не строит, а только писульками на форуме занимается. ![]()
![]() Ви за мене не хвилюйтесь Я встигаю і побудувати на мільон-другий-третій і написати з тисячу- дві-три тисячі повідомлень - в рік. Кілька разів писав Ну не любля я ні рибалку ( чого там вміти рибу ловити - наливай та пий ) , ні просто пити + займався спортом тому почав курити в 2 класі , кинув через 3 години і так і не піднімав Дітей в мене вже вистарчає , тому в цьому напрямку потрібно тормознутись От і пишу А Вам що не подобається ? А на рахунок однотипності повідомлень від мене Так за 2-3 роки кризи - нічого не змінилось , ні в реальному житті ні в освітленні мною реального життя Змінились тільки думки і мрії опонентів Раніше вони були впевнені в квадрат по 200 ну максимум по 300 , зараз мріють по 800 . Я провів не даремно час на цих сторінках . Почекаю ще з рік , коли почнуть мріяти по 1200 і тоді вже дійсно мої повідомлення по 1800 будуть не актуальними ![]()
|
|