УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 243244245246247 ... 1803>
Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2011 12:39

alexwell написав:
  steam написав:На вихідних платив доларовою картою Віза електрон миттєва Укрсиба за кордон: смс про оплату прийшла швидше ніж підтвердження на е-пошту. Все що треба було - подзвонити у підтримку і попросити відкрити карту для оплат в інтернеті, назвати суму і термін коли можна платити. Не знаю, можливо є проблеми з "контрактами", але оплата картою пройшла на ура.

вы ж не путайте потребительские карты и оплату по ВЭД контракту... ваши 50 баксов по карте валютному контролю не нужны :)
и кстати дозвониться в саппорт чтоб снять лимиты в Сибе весьма проблематично, от 10 минут до получаса на телефоне... в ОТП для сравнения - практически со второго гудка уже оператор...

в наше время подобрать себе комфортный банк не состовляет труда...подбор делается методом тестирования нескольких банков... :P :idea:
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2011 19:11

Проблема с длительностью процесса

Плюшкин
Подписание полусотни допсоглашений к ВЭД контрактам, изменение карточки акредитации на таможне и пр. и пр. и пр.
SPPP

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2011 19:52

.по началу было сложновато

SPPP написав:Плюшкин
Подписание полусотни допсоглашений к ВЭД контрактам, изменение карточки акредитации на таможне и пр. и пр. и пр.

станте клиентом как минимум 6-10 банков...протестируйте одновременно-паралельно эти банки....и со временем все станет ясно..а как ВЫ хотели..на первых порах всем трудно..
и сложно..а потом когда все обкатается..то станет на свои места..
..сам имею собственный бизнес...сделал небольшой отлив депозитовиз банков .. на расширении собственного бизнеса...скажу честно..по началу было сложновато... :wink: :!:
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лип, 2011 22:18

alexwell написав:вы ж не путайте потребительские карты и оплату по ВЭД контракту... ваши 50 баксов по карте валютному контролю не нужны :)

я з вами згоден - не той рівень, але суть одна - передати гроші клієнта іншій людині, або отримати від іншого на рахунок свого любимого клієнта )) Навіщо ускладнювати прості речі і портити настрій клієнту, якщо це не 50, а 5 чи 50 тис у.е.?
steam

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 14:17

Доброго дня!
Спробую допомогти вам...
з власного досвіду знаю, що банк без проблем працює по попереднім сканкопіям договорів... принаймі в мене на відділенні це поширена практика... валютний відділ цілком адекватний і без проблем з ними спілкуємося...
на мою думку, тут проблема саме в некомпетентності працівника відділення...
для початку можна спробувати поговорити з керівником відділення... якщо вже пробували, то звернутись до вищого керівнитва, для прикладу замів управління...
ну і звісно знаю, що принаймі в мому регіоні, працівники валютного відділу без проблем спілкуються з клієнтами...
ще як варіант можна просто зайти на інше відділення, як потенційний клієнт і запитатись у них, як вони працюють по валюті... перезакріпити рахунки в межах одного міста, це наспраді не проблема і буде наукою відділенню, яке погано обслуговує клієнта.
по заявкам до 10 години, то зараз змінився порядок роботи, якщо не помиляюсь, то зараз банк приймає такі заявки до 11.30...
будуть питання пишіть, спробую допомоги принаймі порадаю...
oye

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 19:05

oye написав:

Доброго дня!
Спробую допомогти вам...
з власного досвіду знаю, що банк без проблем працює по попереднім сканкопіям договорів... принаймі в мене на відділенні це поширена практика... валютний відділ цілком адекватний і без проблем з ними спілкуємося...
на мою думку, тут проблема саме в некомпетентності працівника відділення...
для початку можна спробувати поговорити з керівником відділення... якщо вже пробували, то звернутись до вищого керівнитва, для прикладу замів управління...
ну і звісно знаю, що принаймі в мому регіоні, працівники валютного відділу без проблем спілкуються з клієнтами...
ще як варіант можна просто зайти на інше відділення, як потенційний клієнт і запитатись у них, як вони працюють по валюті... перезакріпити рахунки в межах одного міста, це наспраді не проблема і буде наукою відділенню, яке погано обслуговує клієнта.
по заявкам до 10 години, то зараз змінився порядок роботи, якщо не помиляюсь, то зараз банк приймає такі заявки до 11.30...
будуть питання пишіть, спробую допомоги принаймі порадаю...

спасибо большое...в этом я не нуждаюсь ..если я не ошибаюсь в этом вопрсе помощь нужна другому пользователю SPPP :wink:
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лип, 2011 10:19

alexwell
кстати дозвониться в саппорт чтоб снять лимиты в Сибе весьма проблематично, от 10 минут до получаса на телефоне... в ОТП для сравнения - практически со второго гудка уже оператор...

Несколько раз снимал лимиты и добавлял разрешение на использование карты за рубежом - ни разу эти операции не занимали дольше 5 минут (дозвон и общение с операторов). Звонил и днем, и вечером.
gralex

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лип, 2011 13:51

Скажите коллеги , если пополнять карту АД+ , через номер карт. счёта ( без использования карты ) за какое время можно получить эти деньги на карту , чтобы потом снять в банкомате ?
Существует ли комиссия за такое пополнение ( если пополняет владелец счёта ) ?
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лип, 2011 16:16

Поповнення через рахунок, без карти - у мене займало десь 2 години макс. Я орієнтувався на смс про поповнення. Комісію не платив - всю суму яку приносив собі поповнити - зараховували. Правда як завжди треба паспорт.
steam

Повідомлення Додано: Сер 13 лип, 2011 20:40

ALEX66 написав:Скажите коллеги , если пополнять карту АД+ , через номер карт. счёта ( без использования карты ) за какое время можно получить эти деньги на карту , чтобы потом снять в банкомате ?
Существует ли комиссия за такое пополнение ( если пополняет владелец счёта ) ?

Добрый день! При пополнении карточного счета АД+, вы их получаете мин 10 мин, максимум сутки. За пополнение комиссии нет. Если хотите как можно быстрее получить деньги, есть такая услуга перевод с карты на карту Укрсиббанк, мгновенно приходят. Но услуга платная 0,5% от суммы, минимум 2 грн ,если карта зп то бесплатно.
Libro

#<1 ... 243244245246247 ... 1803>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє