Судью задержали в ресторане во время получения "благодарн...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 10:48

Судью задержали в ресторане во время получения "благодарн...

Пропонуємо до обговорення:

В Херсоне служитель Фемиды погорел на взятке ...


Дивися повний текст Судью задержали в ресторане во время получения "благодарности" в 100 тысяч долл.
R2
Аватар користувача
Робот новин
 
Повідомлень: 99902
З нами з: 14.05.04
Подякував: 0 раз.
Подякували: 150 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 12:09

и что дальше? должно быть решение ВР о снятии его с должности!
Jorj
Аватар користувача
 
Повідомлень: 3617
З нами з: 26.06.08
Подякував: 632 раз.
Подякували: 625 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 22:49

Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду

Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.
a000510624
 
 
Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 22:50

Такий самий хабарник є суддя львівського господарського суду Юрченко Ярослав Олександрович. Він буквально мстить стороні судового процесу, затягуючи процес та виносячи незаконне рішення, якщо вона не дасть йому хабаря. Юрченко вважає, що позивач, який заявив позов у суд зі своїми проханнями, повинен дати йому хабаря, якщо він хоче, щоб позов був задоволений на його позивача користь.

Нічого не можна сказати про суддю, коли він вислуховує представників сторін, приймає документи та вчиняє інші процесуальні дії і в кінці виносить навіть саме незаконне, абсурдне рішення. Це може статись в будь-якій країні з самою досконалою судовою системою, бо любий самий професійний та порядний суддя може зробити помилку. ПРОДОВЖЕННЯ. Але коли Юрченко Ярослав навмисно та нахабно затягує розгляд справи, єхидно та нахабно посміхаючись, дразниться з стороною, яка подала позов, відверто говорить, що він не може винести справу на користь позивача, приймає лише до розгляду клопотання та докази відповідача, відмовляє клопотанням позивача і т.д., то відразу стає зрозуміло, що він хоче хабаря. Інакше б Ярослав Юрченко не затягував розгляд справи аж на 6 засідань, протягом яких ведеться лише пуста розмова та сварка між сторонами процесу, а відразу б виніс рішення таке, яке він хоче. Це ж відразу видно, як суддя Ярослав Юрченко прикидується дурником та тормозом, що він не розуміє позов позивача, не хоче навіть прочитати закони та розглянути докази , які позивач йому пхає під ніс, відвертає свій погляд, коли йому позивач дає читати документи та закони, відхиляє клопотання та відверто, нахабно посміхаючись, заявляє, що експертизи не потрібно, коли позивач подає клопотання провести експертизу, бо він Ярослав Олександрович Юрченко, як він заявляє, єхидно посміхаючись, сам без експертизи бачить (сік !) , що всі документи та підписи на них є автентичними, коли позивач достеменно знає, що документи та його підписи є сфальшованими, що його відсутність в установі в цей день, коли фальшувалися документи, підтверджуються іншими доказами, зокрема відсутністю пропуску в установу в цей день і т.д.;uuo
a000510624
 
 
Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 23:05

Re: Судью задержали в ресторане во время получения "благодар

А как давно судей сажали?
Связи и деньги у него есть - отмажется, да ещё и на работе восстановят.
omagistr255
 
Повідомлень: 271
З нами з: 30.05.13
Подякував: 26 раз.
Подякували: 11 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 06 чер, 2013 23:11

да все они в системе. а те, кто не слушается председателя и не берет бабло - тому серьезный дел не дают.
unrokan_pff
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
6 2950
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 30 гру, 2022 19:29
zilukelena
19 8175
Переглянути останнє повідомлення
Суб 30 жов, 2021 16:52
safonovstanislav
2 3063
Переглянути останнє повідомлення
Сер 09 гру, 2020 05:12
DalzielEgan
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама