В "Регионах" обвинили Меркель в бесцеремонном вмешательст...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 9101112
Повідомлення Додано: Нед 06 тра, 2012 17:40

  doctorb написав:Мене теж обурює, чому Ющенко зробили "пушистим" у "газовій справі". Він теж підлягає такому же суду, тому що, як президент на той час, несе повну відповідальність за ті угоди.

А ви ніколи не прогнозували щоб було, якби Тимошенко після 20 днів перекритого крану і роботи в режимі реверсу не поїхала і не врегулювала це питання? Згадайте погоду тоді (страшений холод), роботу ГТС в абсолютно нештатному реверсному режимі. А раптом якийсь збій і вся країна замерзає? Кого б звинуватили в "газовій справі"?

Однозначно стверджую, що ніякої "газової справи" немає. Ні Ющенко, ні Тимошенко, ні Янукович - взагалі НІХТО не підписав би в тих умовах з Росією кращої угоди. Вони навіть зараз (не форс-мажор) неспроможні це зробити, третій рік "завтраками" годують. Просто цієї зграї Тимошенко як кістка в горлі, а того не "Юліна тисяча" так "Опелі", не "Опелі", так "газова угода"... реального то ніякого компромату на неї немає, а так незручно слухати правду на свою адресу :mrgreen:
  doctorb написав:Хай собі чубляться, головне щоб народ розумів Вони(політики) то Вони, а Ми(нація) то Ми. І вони постійно націю намагаються розділити, щоб ослабити. Як результат, люди невірно визначають свого ворога. Захід шукає ворогів на сході, схід на заході, а насправді ворог - він один, це ця шайка, яка підмінює обличчя, а реально уже 20 років керує країною.

Ви це про що? Хто між собою чубиться? Ющенко хіба не за Януковича агітував на виборах? Не сприймайте за чисту монету слова. Дивіться по справах.
Реально всі вони чубились тільки з Тимошенко, вона і тим і другим насолила і Криворіжсталлю, і Ванко, і РосУкрЕнерго. А зараз тиш да гладь, якщо не рахувати що Україна стримко летить в прірву.

Як тільки Янукович став президентом, так сразу же Україну (тобто нас с вами) грабанули на 11млр.$ на користь РосУкрЕнерго, а з Ванко пішла мирова угода. Янукович всього 2 роки при владі, а вже і Яник "нерукопожатий" і Україна скотилась нижче Гондурасу во всіх рейтінгах... ще трохи і спад виробництва почнеться і т.д.

А тепер пригадайте 1999рік і призначення Тимошенко віце прем'єром по ТЕК. Чому? Того що дійшли до ручки в повній безнаказанности грабежу. Почалось вже падіння частоти струму нижче 49 Гц і примусове відключення електроенергії від споживачів за неплатежи. А хто не платив? Власники (приватні) обленерго. Їм то платили більш-менш регулярно. І тільки Тимошенко заставила всіх перейти з бартеру на грошові розрахунки, хоча і поплатилась за це перший раз тюрягою.

Мій прогноз: і зараз так буде. Тимошенко посадили - тормозів не стало. Всі довольні. Можна красти. І крадуть: Київенерго, Крименерго, Донбас-енерго, Укртелеком, залізниця... А коли більша частина сконцентрується в одних руках, то і гряне повна ЗОПА. Абсолютно закономірно і прогнозуємо, але не для монополістів... Так що не вірте, що Тимошенко зло. Це та щука, щоб карась не дрімав...
Гондурас_мля
 
 
Повідомлення Додано: Пон 07 тра, 2012 23:09

Гондурас_мля

Приятно читать рассудительный комментарий.
ddv
 
 
Повідомлення Додано: Вів 08 тра, 2012 11:54

Меркель - почти бывший канцлер

Меркель цепляется за что попало, даже за Тимошенко ухватилась. Не просчитала, наверное... Это как с гирей в воду прыгнуть :D

"...Программа экономии, как показывают результаты недавних выборов, теряет поддержку не совсем только во Франции и Греции, но и в Германии. На выборах в земле Шлезвиг-Гольштейн коалиция Христианско-демократического союза(ХДС)и Свободной демократической партии, по предварительным результатам, потерпела поражение. Это тревожный знак для канцлера Ангелы Меркель. Общие выборы запланированы на следующий год, и к тому времени правящая коалиция может полностью лишиться поддержки немцев. По результатам опросов, Христианско-демократический союз набрал 30,5% голосов, лишь немногим опередив Социал-демократическую партию, получившую 29,5%. Это самый слабый результат ХДС в этой земле с 1950 г. Партия зеленых набрала 14%. Свободная демократическая партия заручилась поддержкой 8,5% избирателей.
Пиратская партия Германии получала представительство в 3-ем законодательном собрании страны, получив 8% голосов. 13 мая пройдут выборы в самой населенной земле Германии - Северном Рейне-Вестфалии..."
shengen09
 
 
  #<1 ... 9101112
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
6 2936
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 30 гру, 2022 19:29
zilukelena
19 8169
Переглянути останнє повідомлення
Суб 30 жов, 2021 16:52
safonovstanislav
3 1035
Переглянути останнє повідомлення
Нед 22 сер, 2021 16:20
Igorten
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама