Кредитный союз "Социум"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
  #<123
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2014 09:13

socium_zp
14 січня відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
За результатами розгляду питань порядку денного прийняті рішення:

Про погодження збільшення Дворецьким Володимиром істотної участі у Страховому товаристві з додатковою відповідальністю «Захід-Резерв» (Івано-Франківська обл., м. Коломия)
Про внесення інформації про ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІН2МАТРІКС СТРАХОВИЙ БРОКЕР» до державного реєстру страхових та перестрахових брокерів (м. Київ)
Про видачу ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ФОРТЕ» ліцензії на провадження страхової діяльності (м. Київ)
Про залишення без розгляду заяви ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕЙЕМДЖИ ГРУП» про переоформлення свідоцтва про реєстрацію фінансової установи (м. Київ)
Про видачу кредитній спілці «СОЦІУМ» ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (м. Дніпропетровськ)
Про видачу кредитній спілці «ДОВІРА» ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (Тернопільська обл., м Заліщики)
Про залишення без розгляду заяви кредитної спілки «Український кредитний союз» про видачу ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів, крім внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (м. Одеса)
Про визнання недійсним свідоцтва про реєстрацію фінансової установи ПОВНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЛОМБАРД ЗОЛОТИЙ» ТОВ «ДК ЗОК» І КОМПАНІЯ», у зв’язку з його переоформленням та видачу нового свідоцтва (м. Київ)
Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «СУЧАСНА НЕРУХОМІСТЬ» дозволу на право здійснення емісії сертифікатів фонду операцій з нерухомістю (м. Київ)
10. Про залишення без розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАЗЕНЕРГОЛІЗИНГ» про переоформлення Довідки про взяття на облік юридичної особи (м. Київ)

11. Про залишення без розгляду заяви Повного товариства «Ломбард «Народний фінансовий дім «Матчак і компанія» про переоформлення свідоцтва про реєстрацію фінансової установи (м. Чернівці)

12. Про залишення без розгляду заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕДЕЛЬВЕЙС» про переоформлення свідоцтва про реєстрацію фінансової установи (м. Київ)

13. Про залишення без розгляду заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕДЕЛЬВЕЙС» про видачу ліцензії на провадження діяльності із залучення коштів установників управління майном для фінансування об’єктів будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю (м. Київ)

14. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлені підрозділи Повного товариства «КЛИМЧУК І КОМПАНІЯ «ЛОМБАРД КАПИТАЛ»

15. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлений підрозділ Повного товариства «Ломбард «Діамантовий дім» ТОВ «Діамант-Т» і компанії»

16. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлені підрозділи Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий Центр»

17. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлені підрозділи Товариства з обмеженою відповідальністю «Служба миттєвого кредитування»

18. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлений підрозділ Приватного акціонерного товариства «Страхове товариство «Гарантія»

19. Про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлені підрозділи Товариства з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ КРЕДИТ»

20. Про залишення без розгляду заяви кредитної спілки «Шанс-Плюс» про внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлений підрозділ юридичної особи

21. Про відмову Аудиторській фірмі «Респект» у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю у включенні до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

22. Про відмову Товариству з обмеженою відповідальністю Аудиторській фірмі «Універсал – Аудит» у включенні до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

23. Про включення Товариства з обмеженою відповідальністю Аудиторської консалтингової фірми «Бізнес Партнери» до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

24. Про включення Приватного підприємства «Аудиторська фірма «Служба аудиту» до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

25. Про відмову Товариству з обмеженою відповідальністю «Аудиторська компанія «Аудит Груп» у включенні до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

26. Про відмову Товариству з обмеженою відповідальністю Аудиторській фірмі «Київська Аудиторська Служба» у включенні до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ

27. Про включення Товариства з обмеженою відповідальністю «Аудиторська фірма «Аудитор – Консультант – Юрист» до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ
socium_zp
 
 
Повідомлення Додано: Сер 12 лют, 2014 14:04

Мой опыт в Социуме)

Janna_I
Я с ними уже давно.. где-то 4 года. Очень доволен. Проценты капают каждый месяц, на хлеб с маслом хватает)
AnatoliyP
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 12 вер, 2014 15:13

кс Социум невыплата дивидентов

ЭлеонораМне с августа 2014г не платят дивидентов+на все звонки по всей Украине не отвечают. :roll: :roll:
viceroy
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 12 вер, 2014 15:17

кс Социум невыплата дивидентов

Janna_I невыплата дивидентов с августа 2014г.На звонки не отвечают во всех городах где он расположен .Нужно что-то делать.
viceroy
 
 
Повідомлення Додано: Сер 17 вер, 2014 09:34

Затримка депозитів

Зник без відповідей на всі дзвінки по всій Україні кс Соціум.
viceroy
 
 
Повідомлення Додано: Сер 22 жов, 2014 21:40

Re: Кто когда либо имел дело с КС "СОЦИУМ"?

Про видачу кредитній спілці «СОЦІУМ» ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (м. Дніпропетровськ)
мирвам
 
Заблокований
Повідомлень: 139
З нами з: 22.10.14
Подякував: 14 раз.
Подякували: 10 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 16:16

Re: Кто когда либо имел дело с КС "СОЦИУМ"?

Имел дело с ними, гнилая контора
Pargonis
 
Повідомлень: 3
З нами з: 23.08.16
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
  #<123
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
4 57059
Переглянути останнє повідомлення
Суб 17 вер, 2022 17:49
88yes
11 56181
Переглянути останнє повідомлення
Пон 16 гру, 2019 12:49
leonid-t
21 92906
Переглянути останнє повідомлення
Сер 06 лис, 2019 20:24
rosti
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама