Невідомі збирають «масовку» для Майдану та пропонують за це

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Сообщение Добавлено: Пн 25 ноя, 2013 11:50

Невідомі збирають «масовку» для Майдану та пропонують за це

Для тих, хто хоче взяти участь у протестному мітингу проти рішення уряду про тимчасову призупинку підготовки угоди про асоціацію с ЄС, невідомі пропонують по 100 гривень. Про це повідомив користувач Григорій Маменко у групі «Я обираю ЄС».

«О 12:30 усім зібратися біля метро Хрещатик. О 13:00 — початок на Європейській площі. Оплата залежить від тривалості. Всього стояти треба 3 години. Оплата 100 гривень», — повідомляє користувач.

Крім самої участі у мітингу також можлива доплата в 10 гривень за годину тримання прапорів означеної партії або ж залучення інших людей у масовці. Запис бажаючих проводиться через електронну пошту.

Раніше Євген Копатько, керівник компанії «Research and Branding Group», заявляв про те, що у людей відсутній інтерес до мітингу через недовіру до опозиції.
Игорь Ярошенко

Сообщение Добавлено: Вт 26 ноя, 2013 11:20

Игорь Ярошенко Я думала, що то дійсно за ідею Європа. Стояла та й гімн хотіла поспівати. А там вийшла дочка Юльки і мене попросили заткнутися і не заважати. Тай взагалі усі стояли з прапорами ВО «Батьківщина». Тому на тому Майдані нікого немає за ідею. Усіх купили як завжди, а Яценюк розпочав свою президентську кампанію.
ylyhev

Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: Applebot + гостей: 2
Модераторы: Ірина_, Модератор