|
Невідомі збирають «масовку» для Майдану та пропонують за це |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Добавлено: Пн 25 ноя, 2013 11:50
Для тих, хто хоче взяти участь у протестному мітингу проти рішення уряду про тимчасову призупинку підготовки угоди про асоціацію с ЄС, невідомі пропонують по 100 гривень. Про це повідомив користувач Григорій Маменко у групі «Я обираю ЄС».
«О 12:30 усім зібратися біля метро Хрещатик. О 13:00 — початок на Європейській площі. Оплата залежить від тривалості. Всього стояти треба 3 години. Оплата 100 гривень», — повідомляє користувач.
Крім самої участі у мітингу також можлива доплата в 10 гривень за годину тримання прапорів означеної партії або ж залучення інших людей у масовці. Запис бажаючих проводиться через електронну пошту.
Раніше Євген Копатько, керівник компанії «Research and Branding Group», заявляв про те, що у людей відсутній інтерес до мітингу через недовіру до опозиції.
-
Игорь Ярошенко
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Вт 26 ноя, 2013 11:20
Игорь Ярошенко Я думала, що то дійсно за ідею Європа. Стояла та й гімн хотіла поспівати. А там вийшла дочка Юльки і мене попросили заткнутися і не заважати. Тай взагалі усі стояли з прапорами ВО «Батьківщина». Тому на тому Майдані нікого немає за ідею. Усіх купили як завжди, а Яценюк розпочав свою президентську кампанію.
-
ylyhev
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему
|