Захід готує нові санкції

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Повідомлення Додано: Сер 19 бер, 2014 21:19

Захід готує нові санкції

США готові ввести додаткові санкції у відношенні Росії у зв'язку з анексією Криму, вони торкнуться ряду російських олігархів з оточення Володимира Путіна.
Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час телефонної розмови з держсекретарем США Джоном Керрі назвав уже введені США 17 березня санкції "неприйнятними" і пригрозив заходами у відповідь.
А прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія переключиться на інших партнерів у випадку економічних санкцій із боку США і Євросоюзу.
16 березня жителі півострова Крим голосували на референдумі, результати якого не визнають західні країни. 96,77% жителів Криму, які взяи участь у референдумі, проголосували за приєднання до РФ.
17 березня глава російської держави підписав указ про визнання Республіки Крим незалежною державою. Указ набрав чинності з дня його підписання.
Очевидно, що санкції, введені західними країнами щодо ряду російських чиновників, не змусили російського президента відмовитися від планів по анексії Криму. Нагадаємо, у понеділок США та їх європейські союзники ввели ряд економічних санкцій проти Росії. У список увійшли не лише російські чиновники, а й представники самопроголошеного кримського уряду, а також деякі українські політики.
Мета санкцій - переконати президента Путіна відмовитися від приєднання Криму до РФ і знизити напруженість в умовах кризи. Чиновники позбавлені віз, а їх активи в межах досяжності фінансових установ США заморожені.
У випадку, якщо Москва проігнорує сигнали Заходу, російській владі пригрозили подальшими санкціями.
«Це найбільш всебічні санкції проти Росії, прийняті після закінчення холодної війни», - сказав високопоставлений представник адміністрації Білого Дому.
Адміністрація Обами попередила про можливі санкції проти тих, хто буде надавати допомогу російським керівникам, включаючи «фізичних і юридичних осіб, зайнятих у російської військової промисловості».

Ярослава_Гутко
Ярослава Гутко
Аватар користувача
 
Повідомлень: 102
З нами з: 15.11.13
Подякував: 55 раз.
Подякували: 11 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама