В Украине начнут отнимать компании и их имущество даже за до

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: П'ят 24 жов, 2014 17:05

  vlastneba написав:Щоб банки не змішували впливові бізнес структури і жінку, яка в сучасних умовах не може виплачувати кредит. Адже банки вимагаю від держави захисту проти так званих недобросовісних позичальників.


банки их и не смешивают никогда.
yarg
 
Повідомлень: 17893
З нами з: 06.01.09
Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 27 жов, 2014 15:23

yarg
Може в питаннях отримуваного зиску і не змішують, але давлять по повній. Фірмулька-бульбашка, вкравши мільйон,не збиралася його повертати з самого початку і направляє кошти на решалових юристів. Звичайно фірмульку очікує успіх. Що робить звичайна людина - платить і платить доки не дійде до зубожіння, потім плазує перед банком, підписує різні реструктуризації, а борг тільки росте. Держава самоусунулася і від вирішення проблем цієї людини і від підтримки гривні. На юристів грошей в людини немає, тому банк (наприклад, Укрсоцбанк) ще й підвищує процент по тягловому валютному кредиту, щоб краще платилося. Враження таке, що людина не хворіє, їй не потрібні продукти і ліки, не зростають потреби дітей на те саме навчання, людину не звільнять. А в якій країні ще, крім Зімбабве, в три рази відбулася девальвація валюти? Ще в Аргентині. Але там народ змусив себе поважати. А Ви знаєте, що в Німеччиині кредит на купівлю житла дають під 2-3%? А Ви знаєте, що в Німеччині банк повертає належному позичальнику частину сплачених відсотків? Кажуть, що людина має зиск на низьких процентах по валютних кредитах, а тому потягне втричі зростаючий борг і відсотки та ще й з перспективою подальшого зростання. Це що - клінічний випадок відриву від реальності? Тож людям буде цікаво знати успіхи банків у боротьбі з фірмами-бульбашками, адже існує інформація, що особи, які стоять за такими фірмульками, відробляючи борг, створюють потужне банківське лобі проти населення.
vlastneba
Аватар користувача
 
Повідомлень: 210
З нами з: 24.10.14
Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.
 
Профіль
  #<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
2 450
Переглянути останнє повідомлення
Сер 03 чер, 2020 17:39
TUR
2 903
Переглянути останнє повідомлення
Вів 17 бер, 2020 01:20
polipropilen2020
1 782
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 13 гру, 2019 22:58
yama
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама