Рыжий уже открыто за сепаров и оккупантов?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2016 21:12

Рыжий уже открыто за сепаров и оккупантов?

У серіалі на телеканалі Ахметова хороші «ЛНРівці» воюють з «київською хунтою»

Телеканал «Україна», який належить компанії «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) олігарха Рината Ахметова, в середу, 13 квітня, показав епізод серіалу «Не зарікайся», в якому у позитивному світлі показали бойовиків з так званої «Луганської народної республіки».

У 66-му епізоді телесеріалу, який присвячений війні на Донбасі, автори зображають позитивних «бійців ЛНР», які захоплюють у полон «бійця київської фашистської хунти».

В свою чергу, мати «солдата хунти», для того, щоб визволити з полону свого сина, начебто бере в полон дитину біженців, чий батько воює на боці так званої «ЛНР». Матір вимагає від солдата «ЛНР» знайти і повернути її сина до Києва. Бойовик їде на Донбас і там дізнається, що військовослужбовця Збройних сил України розстріляли учасники однієї із бандитських груп.

Крім цього, герої серіалу розмірковують про долю Донбасу, про те, як погані політики розділили простих людей.

Зазначимо, що наразі серія з серіалом «Не зарікайся» видалена з каналу «Україна» у відеохостингу в YouTube. ZAXID.NET попросив прокоментувати ситуацію, однак на момент публікації новини не отримав жодного коментаря.

Нагадаємо, що12 березня з’явилася інформація про те, що Адміністрація президента проводила переговори з донецьким олігархом Ринатом Ахметовим і лідером «Опозиційного блоку» Юрієм Бойком про призначення їх керівниками окупованих територій Донбасу.

Раніше група «Інформаційний опір» неодноразово повідомляла, що Ринат Ахметов надає суттєву «гуманітарну допомогу» терористам «ДНР» і «ЛНР».

Тоді ж в мережі з’явилось відео на якому один з кураторів «ДНР» Олександр Бородай розповідав про те, яку допомогу надає Ахметов терористам: він, мовляв, годує ДНР, а терористи в обмін поки що не захоплюють Маріуполь, щоб олігарх міг експортувати свою продукцію через порт і на виручений прибуток допомагав «республіці».

Як повідомляв ZAXID.NET, Бабушкінський райсуд Дніпропетровська ухвалою від 13 жовтня 2015 доручив провести позапланову перевірку ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» з 19 жовтня по 6 листопада на предмет дотримання вимог податкового законодавства України в частині проведення касових операцій з фінансово-господарських взаємовідносин з суб'єктами підприємницької діяльності, які зареєстровані в Донецькій і Луганській областях. Перевірка повинна бути проведена за клопотанням СБУ, яка вважає, що придбання вугілля у низки комерційних структур, що здійснюють діяльність на території східних регіонів України, є фінансуванням так званих «ДНР/ЛНР».

У самому енергохолдингу ДТЕК звинувачення компанії у фінансуванні тероризму назвали безпідставними.
hxbbgaf
 
Повідомлень: 22504
З нами з: 24.08.09
Подякував: 1674 раз.
Подякували: 2365 раз.
 
Профіль
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 3365
Переглянути останнє повідомлення
Суб 02 січ, 2016 12:20
hxbbgaf
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама