Громадський транспорт

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Повідомлення Додано: Суб 19 лис, 2016 15:01

Громадський транспорт

tobias
 
Повідомлень: 5133
З нами з: 21.01.08
Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2016 12:37

"З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері. Новопризначені керівники зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили.

Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці.

Все це є свідченням того, що система не збирається здаватись і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей. Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії!

P.S. Щойно у аеропорту скасував відрядження до Відня і зустріч з керівництвом австрійської залізниці через ситуацію в УЗ."

Як повідомило Патріоти України ексклюзивне джерело у Мініфраструктури, атака була проведена за допомогою одного з численних комп'ютерних вірусів класу "шифрувальників-вимагачів". Атаці піддалися ПК і сервери Укрзалізниці під керування ОС Windows 7/8/10 та Windows Server різних версій, вірус скоріш за все має російське або СНГшне походження.

Бальчун: Хакери атакували "Укрзалізницю"
tobias
 
Повідомлень: 5133
З нами з: 21.01.08
Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2017 00:15

Вирусы заблокировали сайт? :)
Сайт работает на Винде? :)
Тем временем сайт работает на nginx, а он с Виндой не особо дружит...
M-A-X
 
Повідомлень: 2106
З нами з: 08.10.15
Подякував: 821 раз.
Подякували: 168 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама