Криптовалюта, ринок криптовалют

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 35433544354535463547 ... 3574>
Повідомлення Додано: Сер 12 лют, 2025 23:36

Козак-характерник написав:Лютую, коли бінанс надсилає листи про акції. За увесь час, жодної нормальної акції не було, щоб щось нахаляву дали. Тільки на... хочуть. :evil: Бабла там нємєряно, але за копійку вдавляться. Сволочі ще ті там засли. :evil:

Вова,не гони беса...Нормальная биржа-постоянно какие то акции,выдумки,награды,лаунчаулы..Ставки по стейкингу,на любое гавно-одни из лучших зачастую.Чего тебе еще надо??? С жиру бесишься?? Тут главное чтоб твое не пытались забрать,а ему халяву подавай...Ты наверное жмотов не видел..Вон ОКХ зато,стабильно х... на блюде...Кракен-проценты со стейкинга твоего,часть забирает себе(вычетом)!!Твоя,теперь "родная" американская биржа между прочим...Спроси у них халявы! :lol: Вот где жмотство.А тут,халяву Казаку не дали на Банане...Вова,бросай совдеповские замашки...Какая халява?!Имей чувство достоинства..Ты ж не пенсионер нуждающийся!Торгуй!Зарабатывай сам!
osafly

Подякував: 192 раз.
Подякували: 978 раз.

Профіль

16
6
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 03:34

osafly написав:Вова,бросай совдеповские замашки.

Проти природи власної не попреш. Я травмований совком. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2235 раз.
Подякували: 2351 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 03:56

airmax78 написав:Я не представляю как он это вывозит. Тут изводишь себя за то что в 2012-2013 году умничал вместо того чтобы купить хотя бы сотню этих сраных биткоинов. А он намайнил их, держал у себя на компе и потерял... И даже не потерял - выбросил. И не он, а хз кто. Не, с этим невозможно смириться. Если он их найдет - об этом снимут фильм с Киллианом Мерфи в его роли. Хотя если не найдет - тоже могут снять. Очень уж кинематографическая история.

"Хоч би 100 біткоїнів" - це типу претензія на 10 млн зелених?☺️ Я думаю, що в реальності вони були б продані ще на тисячах. Адже багато людей навіть мали їх у 2012, проте мало хто став мільйонером. Хто з нормальних людей купивши якийсь шлак (на той момент з невідомим потенціалом) і отримавши перші Х-и тримав би цей шлак до мільйонів? Хіба якісь фанатики або такі як наш герой, що вимушено не зміг продати раніше
The_Rebel

Подякував: 81 раз.
Подякували: 173 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 14:25

osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
mosq

Подякував: 10 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 14:50

Re: Криптовалюта, ринок криптовалют

mosq написав:osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
Тисячу євро точніше
Faceless
Модератор

Подякував: 1470 раз.
Подякували: 8148 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 15:51

mosq написав:osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам

Це типу, як "вовкіна тисяча"? ))))
vitaxa2006

Подякував: 612 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 18:05

vitaxa2006 написав:

Це типу, як "вовкіна тисяча"? ))))
Тільки картку не треба було відкривати і ніяких кабальних договорів. Просто насипали всім BTC і все
Faceless
Модератор

Подякував: 1470 раз.
Подякували: 8148 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 00:55

Ну,я наверное не украинец,бо мне дали дырку от бублика...А после дырки от бублика-еще и заблочили аккаунт,с конями...Потом с полгода в вялотекущем режиме выясняли,c периодичностью 1 письмо в два месяца- What I fucker is this??? And what the fuck do I want from them?
В конечном итоге,я послал все нах...на год оказалось...Потом выяснилось,что возмещение от другой шаражкиной конторы-ФТХ,будет через этих Мазафакеров и мне пришлось снова пойти к ним "мириться" :lol: В этот раз "помирились" на удивление быстро...За неделю мне акк восстановили,извинились...Сказали недоразумение,май френд..Я на радостях даже что то туда завел-поюзать снова...Но ФТХ падла,так до сих пор и жует сопли..Все нормальные страны получают первые транзакции уже 18.02,всякие африканские и азиатские бабуины и большая часть СНГ-сидят и курят бамбук,как второсортные отщепенцы...Украина в том числе.Кракен,единственная биржа взымающая поборы со стейкинга крипты,размещенной у них-нигде больше такого жлобства не встречал...Для меня,всю мою сознательную жизнь-халявы не существует и никогда ничего не падало с небес,а вот твое отобрать,всякие пида...сы,так и норовят время от времени..Поэтому я халявой не разбалован и отношусь ней холодно и меня как Казака,ее отсутствие-совсем не беспокоит :D
osafly

Подякував: 192 раз.
Подякували: 978 раз.

Профіль

16
6
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 11:42

"Криптовалютний ринок знову на межі: Bitcoin зазнає тиску, коли інвестори вивели $494 мільйони за три дні. Ця подія стала сигналом для паніки серед трейдерів, які уважно стежать за кожним рухом на ринку." "Це лише початок", - заявляє один з аналітиків, натякаючи на можливі подальші коливання курсу. Ось як, трактувати цю всю фігню? Як початок ведмежого циклу на рік раніше, ніж всі чекали? Чи як чергову маніпуляцію? Я так бачу, якщо доведеться вийти по своєму портфелю по кефіру хоча б у нуль, то у майбутньому, на цьому ринку вже немає бажання щось робити. ММ завжди на 2 ходи попереду. Поки я звикаю до нових маніпуляцій, то з'являються ще новіші. І цей процес безкінечний. Мені вже здається, що всіх знову нагнуть і ведмежка буде у 2025 році замість 2026 (бо всі її чекають у 2026, тому планують повиходити з ринку до кінця 2025). ММ це знає, тому вирішив спрацювати знову на випередження. Це мої думки з приводу того, що відбувається. Я чого зайшов у ефір у грудні 2024 ? Тому що, на підставі минулих циклів, бачив, що 1 квартал наступного року після халвінгу, завжди був для ефіра супербичачий, плюс бачив що пара EthBtc у листопаді 2024 дійшла до рівня 0,032 і пішла угору до 0,040 і далі. За 3 останні роки це був найнижчий показник. Плюс ефір зробив з дна 2022 року лише 3х порівняно з бітком, який зробив вдвічі більше. Плюс ефір на той момент ще не досягнув свого минулого АТН на рівні 4800. Ось я всі ці думки доклав до купи і вирішив купити ефір, посидіти у ньому до кінця 1 кварталу 2025 і повністю вийти. Більше того, я не чекав якихось іксів заробити. Моя мета була до +50% до вкладеного (враховуючи, на скільки % виріс ефір за 1 квартал 2017 та 2021 років, це було дуже занижене очікування). Мене це влаштовувало. Ефір по 7-8-9к я навіть не розглядав. І тут ММ знову робить на 2 ходи наперед. Біток продовжує оновлювати хаї у січні, все згідно минулих циклів, багато альткоїнів з ТОП-10 теж стріляють (XRP, Solana, Sui та ін.). А ось ефір якимось дивом тупо пре донизу, навіть при зростаючому битку. І падає і до доллара, і до бітка. До цього точно я не був готовий. Це якийсь сюрр.... А тепер виникли всі підстави до початку ведмежої фази на рік раніше. Ось так. Ну, як можна це врахувати?? Я написав багато, але може комусь буде цікаво це прочитати. Щоб не думали, що я якийсь олігофрен, без стратегії та плану закотлетився у ефір на хаях в кінці бичого циклу....
vitaxa2006

Подякував: 612 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 12:13

vitaxa2006 написав:"Криптовалютний ринок знову на межі: Bitcoin зазнає тиску, коли інвестори вивели $494 мільйони за три дні. Ця подія стала сигналом для паніки серед трейдерів, які уважно стежать за кожним рухом на ринку." "Це лише початок", - заявляє один з аналітиків, натякаючи на можливі подальші коливання курсу. Ось як, трактувати цю всю фігню? Як початок ведмежого циклу на рік раніше, ніж всі чекали? Чи як чергову маніпуляцію? Я так бачу, якщо доведеться вийти по своєму портфелю по кефіру хоча б у нуль, то у майбутньому, на цьому ринку вже немає бажання щось робити. ММ завжди на 2 ходи попереду. Поки я звикаю до нових маніпуляцій, то з'являються ще новіші. І цей процес безкінечний. Мені вже здається, що всіх знову нагнуть і ведмежка буде у 2025 році замість 2026 (бо всі її чекають у 2026, тому планують повиходити з ринку до кінця 2025). ММ це знає, тому вирішив спрацювати знову на випередження. Це мої думки з приводу того, що відбувається. Я чого зайшов у ефір у грудні 2024 ? Тому що, на підставі минулих циклів, бачив, що 1 квартал наступного року після халвінгу, завжди був для ефіра супербичачий, плюс бачив що пара EthBtc у листопаді 2024 дійшла до рівня 0,032 і пішла угору до 0,040 і далі. За 3 останні роки це був найнижчий показник. Плюс ефір зробив з дна 2022 року лише 3х порівняно з бітком, який зробив вдвічі більше. Плюс ефір на той момент ще не досягнув свого минулого АТН на рівні 4800. Ось я всі ці думки доклав до купи і вирішив купити ефір, посидіти у ньому до кінця 1 кварталу 2025 і повністю вийти. Більше того, я не чекав якихось іксів заробити. Моя мета була до +50% до вкладеного (враховуючи, на скільки % виріс ефір за 1 квартал 2017 та 2021 років, це було дуже занижене очікування). Мене це влаштовувало. Ефір по 7-8-9к я навіть не розглядав. І тут ММ знову робить на 2 ходи наперед. Біток продовжує оновлювати хаї у січні, все згідно минулих циклів, багато альткоїнів з ТОП-10 теж стріляють (XRP, Solana, Sui та ін.). А ось ефір якимось дивом тупо пре донизу, навіть при зростаючому битку. І падає і до доллара, і до бітка. До цього точно я не був готовий. Це якийсь сюрр.... А тепер виникли всі підстави до початку ведмежої фази на рік раніше. Ось так. Ну, як можна це врахувати?? Я написав багато, але може комусь буде цікаво це прочитати. Щоб не думали, що я якийсь олігофрен, без стратегії та плану закотлетився у ефір на хаях в кінці бичого циклу....

Посидіть тоді до кінця першого кварталу, як і планували. Навіщо кожного дня сіпатися при будь-якому русі? Поставте алерт по ціні і не дивіться туди)))
SAndriy1

Подякував: 390 раз.
Подякували: 404 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 35433544354535463547 ... 3574>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему