|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 12 лют, 2025 23:36
Козак-характерник написав:Лютую, коли бінанс надсилає листи про акції. За увесь час, жодної нормальної акції не було, щоб щось нахаляву дали. Тільки на... хочуть.  Бабла там нємєряно, але за копійку вдавляться. Сволочі ще ті там засли. 
Вова,не гони беса...Нормальная биржа-постоянно какие то акции,выдумки,награды,лаунчаулы..Ставки по стейкингу,на любое гавно-одни из лучших зачастую.Чего тебе еще надо??? С жиру бесишься?? Тут главное чтоб твое не пытались забрать,а ему халяву подавай...Ты наверное жмотов не видел..Вон ОКХ зато,стабильно х... на блюде...Кракен-проценты со стейкинга твоего,часть забирает себе(вычетом)!!Твоя,теперь "родная" американская биржа между прочим...Спроси у них халявы!  Вот где жмотство.А тут,халяву Казаку не дали на Банане...Вова,бросай совдеповские замашки...Какая халява?!Имей чувство достоинства..Ты ж не пенсионер нуждающийся!Торгуй!Зарабатывай сам!
-
osafly
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 978 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
6
Додано: Чет 13 лют, 2025 03:34
osafly написав:Вова,бросай совдеповские замашки.
Проти природи власної не попреш. Я травмований совком. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2235 раз.
- Подякували: 2351 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2025 03:56
airmax78 написав:Я не представляю как он это вывозит. Тут изводишь себя за то что в 2012-2013 году умничал вместо того чтобы купить хотя бы сотню этих сраных биткоинов. А он намайнил их, держал у себя на компе и потерял... И даже не потерял - выбросил. И не он, а хз кто. Не, с этим невозможно смириться. Если он их найдет - об этом снимут фильм с Киллианом Мерфи в его роли. Хотя если не найдет - тоже могут снять. Очень уж кинематографическая история.
"Хоч би 100 біткоїнів" - це типу претензія на 10 млн зелених?☺️ Я думаю, що в реальності вони були б продані ще на тисячах. Адже багато людей навіть мали їх у 2012, проте мало хто став мільйонером. Хто з нормальних людей купивши якийсь шлак (на той момент з невідомим потенціалом) і отримавши перші Х-и тримав би цей шлак до мільйонів? Хіба якісь фанатики або такі як наш герой, що вимушено не зміг продати раніше
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 13 лют, 2025 14:25
osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
-
mosq
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2025 14:50
mosq написав:osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
Тисячу євро точніше
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1470 раз.
- Подякували: 8148 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 13 лют, 2025 15:51
mosq написав:osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
Це типу, як "вовкіна тисяча"? ))))
-
vitaxa2006
-
-
- Подякував: 612 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2025 18:05
vitaxa2006 написав: mosq написав:osafly кракен в 2022 дал просто так +- 1000 usdt как гум помощь украинцам
Це типу, як "вовкіна тисяча"? ))))
Тільки картку не треба було відкривати і ніяких кабальних договорів. Просто насипали всім BTC і все
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1470 раз.
- Подякували: 8148 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 14 лют, 2025 00:55
Ну,я наверное не украинец,бо мне дали дырку от бублика...А после дырки от бублика-еще и заблочили аккаунт,с конями...Потом с полгода в вялотекущем режиме выясняли,c периодичностью 1 письмо в два месяца- What I fucker is this??? And what the fuck do I want from them? В конечном итоге,я послал все нах...на год оказалось...Потом выяснилось,что возмещение от другой шаражкиной конторы-ФТХ,будет через этих Мазафакеров и мне пришлось снова пойти к ним "мириться"  В этот раз "помирились" на удивление быстро...За неделю мне акк восстановили,извинились...Сказали недоразумение,май френд..Я на радостях даже что то туда завел-поюзать снова...Но ФТХ падла,так до сих пор и жует сопли..Все нормальные страны получают первые транзакции уже 18.02,всякие африканские и азиатские бабуины и большая часть СНГ-сидят и курят бамбук,как второсортные отщепенцы...Украина в том числе.Кракен,единственная биржа взымающая поборы со стейкинга крипты,размещенной у них-нигде больше такого жлобства не встречал...Для меня,всю мою сознательную жизнь-халявы не существует и никогда ничего не падало с небес,а вот твое отобрать,всякие пида...сы,так и норовят время от времени..Поэтому я халявой не разбалован и отношусь ней холодно и меня как Казака,ее отсутствие-совсем не беспокоит 
-
osafly
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 978 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
6
Додано: П'ят 14 лют, 2025 11:42
"Криптовалютний ринок знову на межі: Bitcoin зазнає тиску, коли інвестори вивели $494 мільйони за три дні. Ця подія стала сигналом для паніки серед трейдерів, які уважно стежать за кожним рухом на ринку." "Це лише початок", - заявляє один з аналітиків, натякаючи на можливі подальші коливання курсу. Ось як, трактувати цю всю фігню? Як початок ведмежого циклу на рік раніше, ніж всі чекали? Чи як чергову маніпуляцію? Я так бачу, якщо доведеться вийти по своєму портфелю по кефіру хоча б у нуль, то у майбутньому, на цьому ринку вже немає бажання щось робити. ММ завжди на 2 ходи попереду. Поки я звикаю до нових маніпуляцій, то з'являються ще новіші. І цей процес безкінечний. Мені вже здається, що всіх знову нагнуть і ведмежка буде у 2025 році замість 2026 (бо всі її чекають у 2026, тому планують повиходити з ринку до кінця 2025). ММ це знає, тому вирішив спрацювати знову на випередження. Це мої думки з приводу того, що відбувається. Я чого зайшов у ефір у грудні 2024 ? Тому що, на підставі минулих циклів, бачив, що 1 квартал наступного року після халвінгу, завжди був для ефіра супербичачий, плюс бачив що пара EthBtc у листопаді 2024 дійшла до рівня 0,032 і пішла угору до 0,040 і далі. За 3 останні роки це був найнижчий показник. Плюс ефір зробив з дна 2022 року лише 3х порівняно з бітком, який зробив вдвічі більше. Плюс ефір на той момент ще не досягнув свого минулого АТН на рівні 4800. Ось я всі ці думки доклав до купи і вирішив купити ефір, посидіти у ньому до кінця 1 кварталу 2025 і повністю вийти. Більше того, я не чекав якихось іксів заробити. Моя мета була до +50% до вкладеного (враховуючи, на скільки % виріс ефір за 1 квартал 2017 та 2021 років, це було дуже занижене очікування). Мене це влаштовувало. Ефір по 7-8-9к я навіть не розглядав. І тут ММ знову робить на 2 ходи наперед. Біток продовжує оновлювати хаї у січні, все згідно минулих циклів, багато альткоїнів з ТОП-10 теж стріляють (XRP, Solana, Sui та ін.). А ось ефір якимось дивом тупо пре донизу, навіть при зростаючому битку. І падає і до доллара, і до бітка. До цього точно я не був готовий. Це якийсь сюрр.... А тепер виникли всі підстави до початку ведмежої фази на рік раніше. Ось так. Ну, як можна це врахувати?? Я написав багато, але може комусь буде цікаво це прочитати. Щоб не думали, що я якийсь олігофрен, без стратегії та плану закотлетився у ефір на хаях в кінці бичого циклу....
-
vitaxa2006
-
-
- Подякував: 612 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лют, 2025 12:13
vitaxa2006 написав:"Криптовалютний ринок знову на межі: Bitcoin зазнає тиску, коли інвестори вивели $494 мільйони за три дні. Ця подія стала сигналом для паніки серед трейдерів, які уважно стежать за кожним рухом на ринку." "Це лише початок", - заявляє один з аналітиків, натякаючи на можливі подальші коливання курсу. Ось як, трактувати цю всю фігню? Як початок ведмежого циклу на рік раніше, ніж всі чекали? Чи як чергову маніпуляцію? Я так бачу, якщо доведеться вийти по своєму портфелю по кефіру хоча б у нуль, то у майбутньому, на цьому ринку вже немає бажання щось робити. ММ завжди на 2 ходи попереду. Поки я звикаю до нових маніпуляцій, то з'являються ще новіші. І цей процес безкінечний. Мені вже здається, що всіх знову нагнуть і ведмежка буде у 2025 році замість 2026 (бо всі її чекають у 2026, тому планують повиходити з ринку до кінця 2025). ММ це знає, тому вирішив спрацювати знову на випередження. Це мої думки з приводу того, що відбувається. Я чого зайшов у ефір у грудні 2024 ? Тому що, на підставі минулих циклів, бачив, що 1 квартал наступного року після халвінгу, завжди був для ефіра супербичачий, плюс бачив що пара EthBtc у листопаді 2024 дійшла до рівня 0,032 і пішла угору до 0,040 і далі. За 3 останні роки це був найнижчий показник. Плюс ефір зробив з дна 2022 року лише 3х порівняно з бітком, який зробив вдвічі більше. Плюс ефір на той момент ще не досягнув свого минулого АТН на рівні 4800. Ось я всі ці думки доклав до купи і вирішив купити ефір, посидіти у ньому до кінця 1 кварталу 2025 і повністю вийти. Більше того, я не чекав якихось іксів заробити. Моя мета була до +50% до вкладеного (враховуючи, на скільки % виріс ефір за 1 квартал 2017 та 2021 років, це було дуже занижене очікування). Мене це влаштовувало. Ефір по 7-8-9к я навіть не розглядав. І тут ММ знову робить на 2 ходи наперед. Біток продовжує оновлювати хаї у січні, все згідно минулих циклів, багато альткоїнів з ТОП-10 теж стріляють (XRP, Solana, Sui та ін.). А ось ефір якимось дивом тупо пре донизу, навіть при зростаючому битку. І падає і до доллара, і до бітка. До цього точно я не був готовий. Це якийсь сюрр.... А тепер виникли всі підстави до початку ведмежої фази на рік раніше. Ось так. Ну, як можна це врахувати?? Я написав багато, але може комусь буде цікаво це прочитати. Щоб не думали, що я якийсь олігофрен, без стратегії та плану закотлетився у ефір на хаях в кінці бичого циклу....
Посидіть тоді до кінця першого кварталу, як і планували. Навіщо кожного дня сіпатися при будь-якому русі? Поставте алерт по ціні і не дивіться туди)))
-
SAndriy1
-
-
- Подякував: 390 раз.
- Подякували: 404 раз.
-
-
Профіль
-
-
1