Як мінімізувати банківські комісії чи уникнути їх

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Повідомлення Додано: П'ят 10 бер, 2017 15:39

Як мінімізувати банківські комісії чи уникнути їх

Як уникати чи мінімізувати банківські комісії

Приватбанк.

Як відомо, картку Приватбанку "Універсальна" можна безкоштовно поповнити, але от зняти з неї навіть власні кошти безкоштовно не вийде. З КДВ (картка для виплат) - навпаки, можна безкоштовно зняти гроші в будь-якому банкоматі країни, але от поповнити її "нецільовими" коштами (цільовими вважаються, наприклад, заробітня плата, соціальні виплати, виплата процентів та тіла депозиту) безкоштовно не вийде. Але є способи, як використати переваги обох карток одночасно.

1) Можна відкрити строковий депозит з картки "Універсальна". Після закінчення депозиту, можна обрати, на яку картку його повернути (достроково можна тільки на ту картку, з якої він був відкритий) - тут вже можна обрати КДВ, і зняти кошти без комісій. Це доступно й для валютних карток.
2) Скоротити час, доки ви "чекатимете" закінчення депозиту, можна так: можна постійно тримати кілька короткострокових депозитів. Депозит можна попвнювати в межах початкової суми в місяць. Тож, наприклад, відкриваючи щотижня депозит на 1000 грн, через певий час ви матимете можливість поповнити один з них з Універсальної в межах 1000 грн, і вже за тиждень виплатити його на КДВ, щоб отримати кошти.
3) Для невеликих сум, можна встановити правило накопичення у "Скарбничку" з картки Універсальна. Наприклад, щодня "округляти" залишок до сотень гривень. Відповідно, якщо щодня знімати хоча б одну копійку - наприклад, поповнювати депозит - то в кінці дня 99,99 грн буде переказано у Скарбничку без комісії. Потім їх можна буде виплатити вже на КДВ. Щоб автоматизувати цей процес, можна зробити регулярне поповнення депозиту на 1 копійку з Універсальної.
4) Можна переказати власні кошти з Універсальної (тут вже тільки в гривнях) на картку іншого банку.


ТАСкомбанк

У ТАСкомбанку є картка "Платівка" з безкоштовним зняттям. Але, як і у КДВ Приватбанку, в неї небезкоштовне поповнення. Але у будь-який пакет послуг ТАСкомбанку входить депозит "Ощадний рахунок", на який зарахування безкоштовне. Вже з Ощадного кошти, як часткове повренення депозиту (зручно й швидко, 24/7 це можна зробити в системі Інтернет-банкінгу ТАС24), можна перерахувати на Платівку.

Також є можливість "здешевити" міжбанківський переказ через ТАС24. Згідно тарифів, переказ з карток буде з комісією у певний % від суми. Але у відділенні можна відкрити окремий поточний рахунок 2620, переказ з якого буде за невеличким фіксованим тарифом в 2 грн.


ПУМБ

Зняти власні кошти з карток інших банків (зокрема й Універсальної Приватбанку) можна, переказавши їх на дебетну картку ПУМБ (звісно, якщо вана у вас є :) )
Зробити це безкоштовна можна тут - https://retail.pumb.ua/ru/service/card_to_card


Альфа-банк

Так само можна безкоштовно поповнити картку Альфа-банку, зробити це можна через систему інтернет-банкінгу МАБ, обравши поповнення картки карткою іншого банку.
Модератор
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 6103
З нами з: 25.01.06
Подякував: 71 раз.
Подякували: 431 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 10 бер, 2017 15:42

Свои варианты можете предлагать здесь:
topic200784.html
Модератор
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 6103
З нами з: 25.01.06
Подякував: 71 раз.
Подякували: 431 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 4321
Переглянути останнє повідомлення
Пон 06 вер, 2021 16:27
Ірина_
7 11720
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 16 січ, 2015 12:25
povkhanych
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама