Порошенко заборонив Вконтакте, Яндекс і Однокласники в Украї

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 57585960

Чи користуєтеся ви соціальними мережами "Вконтакте" та "Одноклассники"?

Порошенко заборонив Вконтакте, Яндекс і Однокласники в Украї 1.4 5 216
1. Так
57%
124
2. Ні
43%
92
Всього голосів : 216
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2017 12:28

  komp написав:Эх темнота, добавляли растительное, гидрогенизированное.
Маргарин назывался "сливочный", умора. Весь общепит вообще на комбижире работал - это нечто типа солидола.
Кефир был такой кислятиной, что взрывался на второй день. Я настоящий кефир первый раз в Норвегии попробовал. А про глютамат натрия не слышал? Его в совке тоннами жрали...
Вообще мне нравятся воспоминания про совок людей, хотя бы лет 20 сознательной жизни не поевших того г о в н а!


Миф о глукомате который до сих пор вовсю используется https://www.pnp.ru/social/2016/03/03/gl ... asnyy.html.
Питаться в советских столовках где как минимум бодяжили, мог только человек у которого не было другого выхода.
Маргарин ни тогда нельзя было есть, ни сейчас
slavek
 
Заблокований
Повідомлень: 4876
З нами з: 16.08.09
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2017 13:21

  Faceless написав:
  slavek написав:Но даже после него на стенках чашки не оставался такой налет краски как сейчас после Липтонов, Гринфилдов,Хэйлисов и т.д.

Этот налет обычно следствие низкокачественной воды, а не краски. Ну и оценивать надо не с пакетированным чаем, а с листовым.

В состав чая входят катехины (танин) и алкалоиды (теин). При заваривании чая они выходят в раствор и реагируют друг с другом. При остывании чая это соединение выделяется в виде пленки на стенках и оставляет характерный налет на посуде. Чтобы убедиться в том, что качество воды не имеет отношения к появлению этой пленки, достаточно заварить чай на бидистилляте.
yanyura
 
Повідомлень: 7046
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2017 15:47

Re: Порошенко заборонив Вконтакте, Яндекс і Однокласники в У

  yanyura написав:В состав чая входят катехины (танин) и алкалоиды (теин). При заваривании чая они выходят в раствор и реагируют друг с другом. При остывании чая это соединение выделяется в виде пленки на стенках и оставляет характерный налет на посуде. Чтобы убедиться в том, что качество воды не имеет отношения к появлению этой пленки, достаточно заварить чай на бидистилляте.

В плохой воде эта пленка появляется почти сразу, на поверхности воды, и оседает на стенках. Насколько я понял, речь была об этом эффекте. Наблюдал такое, если вода из-под крана, но какое именно амно в воде такое дает сказать не могу, из-под крана воду не употребляю уже очень давно.
Faceless
Аватар користувача
Модератор
 
Повідомлень: 34771
З нами з: 24.01.12
Подякував: 1443 раз.
Подякували: 7972 раз.
 
Профіль
4
7
3
Повідомлення Додано: Суб 24 бер, 2018 17:30

Не великі втрати.
Dimastuy10
 
Повідомлень: 10
З нами з: 24.03.18
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 13:26

Re: Порошенко заборонив Вконтакте, Яндекс і Однокласники в У

Шановні,
читаю Ваші коментарі про харчові продукти і часто або дивуюся або на сміх пробирає, настільки далекі коментарі від реальності бувають (я за фахом технолог харчових виробництв і працюю все життя на харчових підприємтсвах)... Насправді якщо бути технічно коректним, то всі харчові підприємства виробляють свою продукцію по певному нормативному документу (добре коли це старий ГОСТ, або в крайньому випадку наше ДСТУ, погано коли щось інше на кшталт ТУ і т.д.)
На сайті з промисловими рецептурами який Ви згадували раніше знаходиться багато старих ГОСТівських рецептур, по яких вже майже ніхто продукти не робить, оскільки:
- частини такої сировини вже давно не має (наприклад натуральні ароматичні есенції вже давно замінені на натуральні або натурально-ідентичні ароматизатори);
- більша частина "старої радянської" сировини мала дуже малі терміни зберігання, що спричиняло малі терміни зберігання вже готової продукції. А в сучасному капіталістичному світі необхідний час реалізації продуктів харчування збільшився в рази, що тягне за собою необхідність використання сировини що довше живе, підвищує вимоги по мікробіології до всієї ланки виробництва і, якщо перших двох пунктів недостатньо, постає необхідність використовувати різноманітні консерванти, антиоксиданти і т.д. Тобто нюансів є багато, і порівнювати харчові продукти радянської доби і сучасні - це не що інше, як порівнювати телебачення тієї і теперішньої доби ;
freshwind
 
Заблокований
Повідомлень: 1
З нами з: 27.03.18
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 57585960
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1 243
Переглянути останнє повідомлення
Сер 13 бер, 2024 21:45
Ірина_
2 712
Переглянути останнє повідомлення
Сер 19 січ, 2022 18:53
Omega
1 592
Переглянути останнє повідомлення
Вів 11 січ, 2022 19:41
5kopiyok
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама