Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
alibob, Navegantes Так не обов'язково СВІФТ, по СВІФТу мені треба формально для платіжних інструкцій по переказах між власними рахунками в різних банках України, але на 99% вони не будуть виконані. Реально - це заведення $ з Піонера, може з кріптообмінника, хоча там готівкою можна взяти, повернення валютних платежів. Navegantes, чому думаєте $-р/рах не відкриють? Подивився і знайшов свій $-р/рах, їх можна відкрити в додатку Сенса в 6 валютах. Вони безкомісійні при нулях, при неактивних коштах коміс. з 7-го міс, лише зняття в касі з комісом, але можна при потребі відкрити $-карту в Вайті, перевести туди, зняти $-готівку в касі і закрити Вайт протягом місяця. Все виходить без коміс, я так вже робив. ₴-карти безкомісійні: кредитні: Вигода з +4% на залишок, Хамелеон з 20т безкоштовним P2P і дебетова АТБ, є ще типу Ред... Тож потреби в ₴-Вайті з виконанням умов безкомісійності нема. alibob, яка комісія за транскордонний переказ, хто її бере, що маєте на увазі: банк: -відправник, -посередник, -отримувач (в обговорюваному варіанті Сенс по тарифу)?
[quote="5821509:Visky"]alibob, Navegantes Так не обов'язково СВІФТ, по СВІФТу мені треба формально для платіжних інструкцій по переказах між власними рахунками в різних банках України, але на 99% вони не будуть виконані. Реально - це заведення $ з Піонера, може з кріптообмінника, хоча там готівкою можна взяти, повернення валютних платежів. Navegantes, чому думаєте $-р/рах не відкриють? Подивився і знайшов свій $-р/рах, їх можна відкрити в додатку Сенса в 6 валютах. Вони безкомісійні при нулях, при неактивних коштах коміс. з 7-го міс, лише зняття в касі з комісом, але можна при потребі відкрити $-карту в Вайті, перевести туди, зняти $-готівку в касі і закрити Вайт протягом місяця. Все виходить без коміс, я так вже робив.
Якщо ви вже так робили і р/р $ відкривається, і переказ валюти з рахунку на картку без комісії, то начебто і питань більше немає) я згадав Свіфт, бо у моєму випадку він єдино можливий спосіб отримання коштів з-за кордону.
Visky написав:Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
Сенс зараховує без комісії, для видачі потрібно замовити за два робочі дні
За комісію за транскордонний переказ в курсі? Чи переказ в $ буде всередині країни?
В курсі. В попередньому дописі вказав цю комісію (10 $), яку стягує саме банк-посередник
Ну десь отак виходить у нашій козацькій державі ))
40% (сіре) населення взагалі не тримають суттєвих грошей у банках 58% (риже) -- хозяйновитий люд, шо забезпечив банкам до 30% вкладів до 200К менше 1% -- козаки, що занесли 13% вкладів під 400К та 0.36% справжніх козаків з 8% вкладів до 600К - жовто-блакитне. ... і ото піввідсотка реальної шляхти (зелене), яка грошей не рахує і тримає майже 50% всієї БСУ під вкладами більше 600К... Оце от і є реальне поле для фінмону
Мене більше радує, що 70% грошей лежить на "вільних" вкладах і може бути в будь-який момент обміняною, а на довготривалих вкладах (більше 3 місяців) всього 13%...
Дюрі-бачі написав:Мене більше радує, що 70% грошей лежить на "вільних" вкладах і може бути в будь-який момент обміняною, а на довготривалих вкладах (більше 3 місяців) всього 13%...
В ті 70% вже входять і інвалютні А про "будь-який момент" треба пам'ятати, що в день можна зняти 100К, та ще й їх треба замовити за 2..3 дні ((
Amethyst написав:Ну десь отак виходить у нашій козацькій державі ))
40% (сіре) населення взагалі не тримають суттєвих грошей у банках 58% (риже) -- хозяйновитий люд, шо забезпечив банкам до 30% вкладів до 200К менше 1% -- козаки, що занесли 13% вкладів під 400К та 0.36% справжніх козаків з 8% вкладів до 600К - жовто-блакитне. ... і ото піввідсотка реальної шляхти (зелене), яка грошей не рахує і тримає майже 50% всієї БСУ під вкладами більше 600К... Оце от і є реальне поле для фінмону :lol: :lol: