Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fis написав:Я от думаю чи потрібно ТВ. Бо сам я без тєліка вже 10 років живу.
У мене в одній квартирі для орендаря підключений ТВ LG з функцією SMART, облаштований доступ до всього контенту у світі за допомогою Wi-Fi та навіть - думаю, що не всі знають що то таке - відкрита підписка до NETFLIX.
Що ви думаєте: орендар не двиться ні перше, ні друге... Орендар, правда, за тими критеріями, що розміщені вище, ідеальний: одинак, який уходить щодня о 10-00 та повертається о 20-00. За кордон виїжджає не часто - раз-два у квартал.
Зараз більш цінним є якісний Інтернет. Наприклад, у квартирах членів моєї родини за кордоном та у моїй власній квартирі за кордоном ТВ немає... Є Інтернет... Але за нашим менталітетом ТВ повинен бути - тим більше є 31 безкоштовний канал цифрової якості... Якщо купуєте новий - беріть тільки із функцією Smart. Не для реклами, а як порада, перевірений продавець Андрій. https://www.olx.ua/obyavlenie/televzor- ... b;promoted
“Не тот глуп, кто на слова скуп, а тот глуп, кто на деле туп.” (Народна мудрість).
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 15 копійок, встановивши його на 14 лютого на рівні 26,69 гривні.
Це підтверджує МОЮ тезу - з якою весь час шановне панство сперечається, що на сьогодні САМИЙ вигідний варіянт житття такий: - здавати нерухомість в Україні за гривні... Чим міцніша гривня, тим більше у вас валюти і - що зовсім не розуміють ні Карла Маркса, ні Фридрихіня Енгельсова - тим дорожчими та поганішими стають продукти в Україні... - жити за кордоном, насолоджуючись дешевими смачними продуктами та якістю життя.
Єдине, заради чого варто перебувати у Львові (не рахуючи улюблену роботу) - стоматологія. Жінка зараз ходить до лікаря після паноромного знімка - все, що робили у Дніпрі у стоматологічній дорогій клініці "Добрий доктор", - все зараз викидається та переробляється. Виявили навіть корені зубів, канали яких були запломбовані наполовину - це просто злочин!
Можете шпиняти мене ногами...
“Не тот глуп, кто на слова скуп, а тот глуп, кто на деле туп.” (Народна мудрість).
akurt написав:Долярчик заробляє 20 000 гривень на місяць. Непогані гроші. Мріє про еквівалент 1000 $ (за моїми підрахунками на сьогодні це вже мало для родини в три особи).
...менше! ...все, маєте рамки від 10 до 20тис грн. .....а "мало для родини в три особи" - то можна і 50тис.грн заробляти і буде "мало для три особи"! -залежно, чим харчуватись, що одягати, і куди і скільки разів їздити відпочивати........ ....якщо, міряти по нашій СЕРЕДНІЙ зарплаті в Україні, - то за неї менш-більш нормально може прожити хіба-що холостяк!(і то так не дуже), при умові, що йому житло дісталось по спадковості...
...хочете побачити майбутнього президента? - ось він! https://www.youtube.com/watch?v=F99H5wfVIw4
"..(зараз більшість гуртівень дає товар/частину товару у розтермінування до місяця часу, або і на довше - по індивідуальній домовленості!)"
щоб зрозуміти, що треба тікати, закриватися і швидше...
...тікати, закриватися......- а що далі?!(сидіти на печі - їсти калачі?) - добре, що у Вас вже "все налагоджено" і ви можете собі дозволити ту фразу, що я написав у дужках!.....- але і розумію, що Вам не все зразу і не з неба звалилось на Вас.........
Востаннє редагувалось Долярчик в Сер 14 лют, 2018 22:11, всього редагувалось 1 раз.
...хочете побачити майбутнього президента? - ось він! https://www.youtube.com/watch?v=F99H5wfVIw4
Львівський БатяР написав:Шукайте глибше і далі, бажано в реалі))))) такі люди є навіть у Львові - повірте !
....мені - це важко уявити, як Я доручаю нанадцять тисяч дол. якісь ЗОВСІМ ЧУЖІЙ ЛЮДИНІ? - нехай, навіть, все прописано у договорі і завірено нотаріусом!.....всеодно, стрьомно, якось...
Львівський БатяР написав:можу вам порадити лише одне, частіше вибиратись за межі неньки в більш розвинуті країни.... Там бізнес більш розвинутий і можна щось підгледіти та спроектувати сюди з врахуванням наших особливостей.
....та тут, хоча би РІДКО вибиратись з Неньки .....- коли прив"язаний до бізнесу і сім"ї!
Lambada написав:Я би подумувала про ремонти і бронювала Джамшутів-Равшанів до початку ремонтного сезону.
....на Вашу думку, коли початок і кінець сезону?(напевно, всі місяці, крім зимових?)
akurt написав:В цьому сенсі пораджу на проспекті Червоної Калини трохи вглиб від "Сільпо" знайти "Кримська випічка" - не дешево, але дуже добре.
...то вних є мережа(може ще не велика, але декілька - я вже бачив) ....але, цікаво, що навіть, ВИ написали, що дорого!
Долярчик ..мені - це важко уявити, як Я доручаю нанадцять тисяч дол. якісь ЗОВСІМ ЧУЖІЙ ЛЮДИНІ? - нехай, навіть, все прописано у договорі і завірено нотаріусом!.....всеодно, стрьомно, якось... ------- Боїшся не роби, а робиш не бійся, говорить народна мудрість! Власники банків теж не ваші близькі родичі і в першу чергу не про вас будуть думати...
За частку в бізнесі (3%) надам оригінальну іноваційну ідею. Не ексклюзив, але ориджінал... Долярчик, підписуєш публічну оферту з козаком?
У людини дві ноги, тобто ліва й права. Якщо ліві тільки дві, то це кепська справа! Хай паруються до купи, різні ноги й руки! Щоб жінки були моторні, а в мужчинці штуки. Бо гармонія в природі завжди існувала. Ліва праву, права ліву завжди підпирала!
Львівський БатяР написав:Долярчик ..мені - це важко уявити, як Я доручаю нанадцять тисяч дол. якісь ЗОВСІМ ЧУЖІЙ ЛЮДИНІ? - нехай, навіть, все прописано у договорі і завірено нотаріусом!.....всеодно, стрьомно, якось... ------- Боїшся не роби, а робиш не бійся, говорить народна мудрість! Власники банків теж не ваші близькі родичі і в першу чергу не про вас будуть думати...
Сподобалося...
Готую інструкцію для Долярчика, як організувати ДЕШЕВУ їдальню для заможних власників ДОРОГИХ квартир.
Не дуже маю час: щойно повернувся із театру Заньковецької, де в День святого Валентина був концерт французької музики та пісень... Квитки по 400 гривень... Це Вам не гидомирний штрудель із випадаючими з нього шматками яблук, шо куплений на площі Ринок у Львові... Повний зал... концерт французької музики та пісень... У старовинному залі весь час озирався по боках: чи дійсно в залі присутні ті, хто щоденно нам, жебракам, розказує, що квартири під здачу в оренду треба брати тільки в центрі, поближче до театру Заньковецької... Нікого очима не зустрів... Може, порадники не встигли доїхати із кінця вулиці Миколи Голубця? Не знаю...
Козак-характерник написав:За частку в бізнесі (3%) надам оригінальну іноваційну ідею. Не ексклюзив, але ориджінал... Долярчик, підписуєш публічну оферту з козаком?
...а якщо вона мене НЕзацікавить, що тоді?